dags att vakna

IK Hagunda - IBK Aston 18:30 Allianshallen A Uppsala

SERIEFINAL är dagens händelse. Matchen som gäller allt. Allt eller inget är det som gäller. Ska vi upp en division är det bara vinst som räknas. Vinst och vi går om Hagunda i tabellen och lägger osspå kvalplats. Vinst för fanken Aston!

Nu har jag packat väskan och handlat lite alkohol på systemet för en ev. utgång vid vinst. Nu ska jag hämta Sjölundish och lill-Erik, vi ska åka upp till träffen och se Runsten spela. Runsten lär vinna idag känns det om anant äre tugnt:D

Hörs ikväll suckers!






.

Portman

Kvällens låt med motiveringen: Scrubs Zack och självaste sötpricken Natalie Portman är med i denna video. Det var anledningen till att jag klickade upp videon, sedan att låten var mysig gör det ju ännu bättre. Damer och herrar,
 Garden State heter filmen, helt klart nästa film jag ska se! Den må vara från 2004 men 7,9 på imdb är bra betyg.




Lägenhetsvisningen då? Det var helt klart en fin lägenhet med det mesta utbytt 08/09 så det borde ju inte finnas några men eller hur? Men det är klart det finns men. Lägenheten var liten. Liten är kanske fel ord men helt under mina beräkningar. Planlösningen i vardagsrummet stämde inte heller överens med min soffa till exempel. Och en ny soffa köper jag inte närmaste fyra åren... haha! Jag satte dock upp mig på intresselistan så får väll se hur många det är som nappar. 575000 kroner för en lägenhet man är lite tvek till? Tål att tänkas på. Tvivel, funderingar, drömmar, och såklart nervositet, men så är det väl att köpa lägenhet?

-
Vi får se hur det blir. Helt värdelös var den absolut inte. Precis där jag vill bo också så... Men men. VI FÅR SE.

Om en timme lite drygt slutar jag jobba. Inatt har det vart mycket att göra. Vi har upptäckt en massa dolda fel som inte varit rapporterade i de s.k. kända skador, där vi tåg-underhållare kan avläsa rordonens status.

Idag har jag en del att göra faktiskt. Lämna in bilen på Volvo för ytterliggare felsökning, blä! Och efter det ska jag även till min hyresvärd och säga upp mitt avtal på lägenheten. Tre månaders uppsägningstid är namnet så jag har gott om tid att hitta ett nytt ställe att finna frid i. Sedan blir det sova! Räknar med att somna vid 8:30 kanske? Så vaknar vid 16 tiden.

Pusshej.






.

min sparris

Först vaknade jag av att klockan ringde med ett väldigt dovt ljud, som jag måste försöka höja eller något klockan 15:00. Snooz var namnet och min bror väckte mig återigen 15:50 och behövde lite hjälp att byta däck på sin trasiga Jeep som i övrigt varit punkterad sedan nyårsafton. Snäll som man är ställer man alltid upp, för det gäller att ge och ta här i världen. Sedan finns det ju såklart de som tar mer än vad de ger men så är inte fallet i Andreas Lundin. Vaknade, startade datan där jag återigen har väldigt väldigt  snygg bakgrundsbild. Gjorde krubb så det även räckte till matlådan för att sedan hämta brorsan och vidare till jobbet för att hämta domkraft och de verktyg vi komma behöva. Inga problem alls då vi hade en lastbilsdomkraft(?), en vanlig domkraft inte kan bli hög nog för att lyfta en Jeep. Efter att vi frusit ute på parkering där bilen stod parkerad så bjöd han välförtjänt på pizza. Barcelona Special blev det för mig, oxfilé, "förska tomater", peperoni och beasås. Min favoritpizzza förutom att sparrisen saknades.

Sedan spelade vi playstation tre, första gången för mig och det var helt roligt. Först spelade jag något öken-rally spel som inte var så roligt. Men efter det spelade vi Tecken 5 som hade allt. Helt roligt, bra grafik, coola, effektiva och roliga sätt att spöa sin motståndare. I övrigt så nollade jag brorsan. YES!

Imorgon är en stor dag. Lägenhetsvisning som jag då inte ska missa. En lägenhet som är totalrenoverad. Vilket jag redan nämnt kom jag precis på. Hur som helst. Nu vet jag även vart lägenheten är någonstans. Det är väl bra? Först visste jag bara på kartan vart lägenheten låg någonstans, så idag var jag och snurrade i området men hittade fasiken inte huset med nummer 29. Huset hittade jag ju men inte någon ingång 29. Men, när jag sprang runt nu på kvällen så hittade jag faktiskt lägenheten! Jag fick syn på några lysande fönster och såg tapeterna jag kanske ska komma att vänja mig med. Men vart ingång är, haha, jaaa du? Jag får nog åka dit lite innan visningen börjar trotts allt.

Just jävlar, tvätten i tävttmaskinen! Tusan också...





.

Bajsis

Precis när jag paserat Valbo kom vi  i bilen på att vi glömde hämta min träningsväska på jobbet så suck vad jobbigt det blev. JAg lämnade av grabbarna och full gas kan man väl säga tur och retur Sandviken - Gävle på 30 minuter. Då packade jag även väskan så det gick undan kan man säga. Sedan var träningen lika kass som vanligt. Helt skit också! Inte att det gick dåligt men då coach Johan Haglund inte är närvarande är det dåligt. Tempot och massa slarv som han inte tillåter är ett faktum då. KASST! Jag gillar det inte. Det går inte att få igång alla heller. Delar av laget, men inte alla. Jävla bajs. Helt sur blir jag! As-kalas-viktig match på lördag med. Kom igen nu Aston!





.




ringlösa dagen

Dagen då klockan inte ringde. Det var idag. idag klockan inte väckte mig utan min gode chef ringde och väckte mig och frågade om jag var påväg eller hur det var. I morgonrösten fick jag fram "jaaaaaa höhö, nu om inte annat". Så upp, listerine gurgel och sedan var jag på jobbet. En timme sen men vad gör det? Jag jobar ju med tåg, världen har förståelse att tågen är sen så nu vet du varför haha! Nej det beror inte alls på det. Stora anledningar till alla dessa förseningar i tågtrafiken är helt enkelt att tågen är för dåliga. Tågen är trasiga och det finns varken tid att laga dem eller reservdelar att laga dem med. T.ex. hjul till en s.k. regina, var det i somras nästan 25 veckors leveranstid! WTF?! Så inte undra på att tågen ersattes med bussar hela sommaren...

Back to buisness. Försov mig men kom till jobbet och gjorde vad jag skulle för dagen. Sedan åkte jag ner på stan med mina systrar och lät den yngsta inhandla lite försenade födelsedagspresenter. Hon skulle egentligen på ett par jeans men det blev jacka, tröjor och jeans-leg-jeans. Sedan skjutsade jag väl hem dem för att sedan åka hem och lägga mig här på soffan, precis där jag är nu sedan en timme tillbaka. Inte rört en fena.

Nej nu ska jag vila 30 min sen ska jag åka och träna, Jernvallen here I come!





.

En kanon vecka framför oss!

Detta blir en kanonvecka vad jag tror. Massa innebandy med en direkt avgörande seriefinal på lördag. Torsdag ska jag åka och spana in en lägenhetsvisning jag funnit här i gävle och sedan ledig från jobbet hela helgen då jag klivar av efter onsdag- och torsdagnatt. Så en helt skön vecka väntar!

Jag har funnit finaste lägenheten, där jag vill bo här hemma i Gävle. Den ligger på norr, helt nyrustad och fin. Inte för jag är lat av mig och inte alls kan tänka mig att rusta själv (mina vänner, ni vet väl endå hur jag är). Iallafall, den ligger efter norra kungsgatan, nära till stan såväl jobbet. Skulle jag nu köpa den, -till det pris jag är villig att ge för den, så kan det bli en aning surt att ständigt leta parkering där i krokarna. Men med inte längre än 500 meter(?) till jobbet behöver man kanske ingen bil. Hoho. Picaree! Men ni vet väl även hur jag är, har jag bil så tar jag helst bilen.

Innebandyn då? Vi förlorade helgens match vilket gör att Hagunda tog över kvalplatsen i serien och petade ner oss till tredje plats,  två poäng bakom. På lördag möter vi just Hagunda. Vi har serien i egna händer som jag sagt tidigare. vinner vi resten så är vi helt oberoende av hur det går för de andra lagen, och då slutar vi som sämst tvåa, d.v.s. kvalplats till div. 1. Hagunda är kanske seriens näst bästa lag, efter oss, eller efter MIK Västerås som ligger en poäng efter oss på fjärde plats. Hur som helst, haagunda har tappat sin poängmaskin. Jocke Olsson har lämnade div.2 för spel i SSL med IBK Storvreta. To bad för dem, to good för oss! Han gjorde tre poäng i förra mötet vi möttes. Vi gick endå som segrare med 8-6 men helt klart, det blir en kanon match på lördag. 18:30 blåser domaren igång matchen i  Allianshallen plan A. 

hela veckan är det fest!






.

dagen som försvann

klockan är 23:17 och jag kom nästan nyss hem. Det är inte rimligt att träna så pass sent att man kommer hem vid 23 på kvällen. Helt otroligt kasst. Men nu är jag hemma, ny äten och nyligen även duschad. Så förutsättningarna till en underbar sömn är på min sida helt klart. Jobbigt dock att jag ska upp 05:25 då jag börjar jobba 05:45, phuuu...  Nej nu är det dags.

Pusskalle





.

Morgondagen kan mycket väl bli den dag vi vill minnas!

Imorgon är det lördag, game day. Jag säger samma sak som lill-runsten aka Joakim Rollén skriver i sin forna blogg. Morning skate, var tog du vägen? Åka till arenan då man typ känner för det, två eller kanske tidigare än så.Spela tv-spel i allrummet, skjuta ute på planen eller byta galler på masken. Chilla innan det är dags för samlingen alltså.  Softish men så blir det nog aldrig:D Nu var oddsen på nordicbet bortq men tror det var 2.25 på oss och 1.85 på serieledarna, en helt tuff tillställning väntar iallafall! Ni som vågar komma och uppleva "den dag vi mycket väl ska kunna komma att minnas är bara utanför dörren". Jag är helt taggad så räkna med att lejonmanen blir matchhjälte!

Idag då? Jo, jag har jobbat och bara laddat inför imorgon. Ätit upp mig så gott det går av de jag tappat i sjukdagarna. Ris i massor och nu senast potatis(mos) och korv. Nej, matchen har redan börjat i skallen så nu blir det sova. Goodbye my lovers goodbye my friends





.

"...annars äter vi upp ditt knäckehus"

Jag sitter här i soffan, kliandes i huvudet och funderar på att sova. Börjar isåfall jobba 05.45 imorgon. Jag är inte ett dugg sjuk längre, utan bara trött, eventuellt utmattad. Men så är det nog inte. Ja, jag ska nog jobba imorgon. Åh jag är så sugen att åka till "lilla vall" och vara med på studentfest så det är inte sant. Robert Johanna och Linus är där och röjjer. Hehe, saknar dom lite nu. Men jag slutar 14:00 och då ska jag till Robert, inte supa men kanske köpa supa? men men vi ses imorgon hörru.


Riddarna kring det runda frukostbordet och jag, vilket dream team.






.

En gamal sägen

En gammal sägen säger att om man är sjuk och ledsen nog att riva dess murar så förvandlar man viruset i kroppen till en vätska som lämnar kroppen via tårkanalrna i ögonen. Precis så gjorde jag igår, jag grät ut de onda demoner jag haft inom mig en tid. Så nu kanske det är brapå de demonerna lämnat mig. Jag känner mig iallafall frisk idag och har nog inte saknat dig såväl Sandviken så mycket som jag gör nu! Ikväll blir det iallafall träing, första innebandypasset sedan jag insjuknade efter söndagens skitmatch. Blickarna framåt nu, vi kommer att ses igen. Peace






.

so stupid






"This is to a girl who got into my hed with all these fucked up things i did".

 



.

kiwi

Jag är inte frisk än känner jag och det är redan onsdag! Tvättdag stod det i kallendern så det var väl bara att tvätta då. Fram och tillbaka till tvättstugan har hela eftermiddagen gått ut på och jag känner hur hjärtat inte riktigt vill ge med sig. Jag klandrar dig inte men försök för min skull va, snälla hjärtat?:D

Snart kommer mina kära vänner med diverse vitaminer till mig. Orange fruit and mandariner och kanske någon kiwi är avd jag hade på beställningslistan så vi får väl se vad jag får. Undra om jag ska sätta på mig ett par yxor åtminståne? Äsch, dem får ju anpassa sig då det är mit hus!:D Vi kanske trycker igång någon film så vi får väl se vad som sker. 





.

Innebandysnack och legendens hund

Seven pounds, en ny film med Will Smith. Helt klart en åtta poängare av tio möjliga. Will Smith spelar en ledsen man vars får leva med att han kört ihjäl sin älskade fru och sex andra personer i en bilolycka. Han kan inte leva med det men han vill endå göra gott så han "snokar upp" får man väl endå säga att han gör, flertalet personer som han kan och ska rädda, som han inte kunde göra med sin fru... Helt bra dramafilm helt enkelt. "2005 2006 2007 års inkomster"... hehe du förstår när du sett filmen! En rolig sak under filmen då? Jo - Sandström imiterar Will Smith genom att mumla "-Oscar? Oscar?!". Han försöker få kontakt med Oskar som också kollar på filmen med oss. Men jag ser något helt annat framför mig. Jag ser  Will Smitch i filmen I am a legend, ropandes efter sin hund - Oscar, som sprungit in i det mörka huset! Helt coolt hur jag kunde tänka på det!




Jag blir helt lyrisk nu! Har hittat ett krypin (menar ingens krypin på lunarstrom jag verkligen blev störtkär i det första ögonkastet. Innebandysnack.se. Innebandy forum aka fd innebandynytt med dess status. Ett helt "seriöst" forum får man väl endå säga med inlägg dygnet runt och en massa fakta kring alla lag, om man vill tro på allt förstås. Hittat en massa läsvärt om toppstriden i min serie, vilket det mesta numera handlar om - toppstriden alltså. Man kan läsa på varje sida hur mycket folket i forumet ogillar eller verkligen Aston.  Aston blir kritiserade för att spela ett 1-2-2 spel som verkligen inte funkar". Hur Aston spelar ett "rock'n roll spel som bara förstör för de som vill spela riktig innebandy". Hur Aston tippats på 7-8 placering i serien och hur man värvat sina spelare och alla deras förluser?! 

Sedan längre fram i inlägget kan man läsa, om jag citerar Leffe: "Precis som någon svarat så lever Aston mycket på sin målvakt. dom har ett dåligt spelsystem inga spelare som sticker ut och har haft ofantligt tur i vissa matcher". Helt klart är det väl som så att vet laget att man har bra målvakter så vågar man släppa lite extra, slå den där passningen. Precis som i Brynäs, eller hur Jimmy Morén? ;)  Varje gång jag läser något som jag kan ta åt mig blir jag helt superlaiv,  prestationshöjare helt klart!

Folket hatar Aston för de ligger tvåa i serien med fem omgångar kvar, varför? För dem är så jävla bra, svåra att vinna över och att dem har seriens farligaste kontringsspel. För att de tappade sina "fyra bästa spelare" och hur de värvat inför denna säsong?

13 ynglingar från pojkllagsspel och lägre divisioner. Hur ska de kunna komma någonstans?

-Okej, vi har ingen poängmaskinen som gjort 60 poäng på 17 omgångar. Bäst i Aston ligger på 21 poäng, team captain Johan Hedlund men det är väl hans uppgift, att leda laget som kapten alltså? Men med en sådan enhörning i Aston... Ja det är bara att räkna själv. Aston skulle då vara det lag i serien med mest gjorda mål. Sedan att vi har en coach i båset vars namn är star Johan Haglund som fått oss att förstå våran spelidé och hur viktig det är att prestera, varje byte, varje träning och varjedas uppladdning inför match.

Well gentlemen, that's IBK Aston. Chago's out of here.





.

Vithaj





Idag mår jag bättre faktiskt, kanske inte helt frisk dock men mycket bättre än igår. Jag har precis käkat lie nudlar och då jag knappt druckit mjölk senaste dagarna så lär väl kroppen snart vara tillbaka i normalt läge. Jag har även idag suttit här vid datan störtsta delen av dagen, även fast det bara gått drygt tre timmar. Men jag har hunnit med en massa saker jag haft på måste göra listan.

¤ Jag har tecknat en ny  bil- och hemförsäkring som gör att jag sparar nästan 2000 kroner för att jag samlar mina försäkringar under samma bolag. Så ett tips - Samla dina försäkringar under samma bolag.

¤ Pratat med facket om varför de skickar dubbla betalningsavier varje månad, så det ska numera vara åtgärdat.

¤ Åtminståne försökt boka en ny tid för att min sablarns bil ska sluta jävlas.

-Hur som helst så står jag över träningen ikväll för att vara på den säkra sidan, känner mig somsagt inte hundra. Nu ska jag lägga mig badet tror jag. Sen vithaj.


billyspan

Peter Sjögrens Warberg vann precis som jag trodde. Peter gjorde det han behövde i kassen och matchen avgjordes väl när Magnus Svensson enkelt kunde göra 2-4 målet som endå måste sägas vara en måltavla av Rehn i Falun kassen. Helt felplaserad sitter han i målet så bollen går in längs marken på Rehns vänsta sida. Tabbe och Falun var ute ur matchen.

Tidigare idag såg jag  en svensk film som jag inte sett på år och dagar. Först efter halva filmen kom jag på attjag sett den förr. 30 November hette den, en helt bra svensk-nazistfilm får man väl säga. Så det är väl dags att sätta igång en ny film. Pineapple express tror jag det blir, ska försöka få i mig en billyspan också. Åh, jag är helt sjuk. Godnatt trogna läsare.


Peter Sjögren!

På lördag med fem omgångar kvar möter vi serieledarna Lesjöfors/Filipstad, tre poäng före oss på andra plats, fyra poäng före trean Hagunda som vi möter nästa helg. Vinner vi dessa två matcher så kan man nästan säga att vi är klara för division,  nej det kan man inte göra ju, men vi har allt i egna händer, för att åtminståne komma på delad första plats, dock med sämre målskillnad, om inte Lesjöfors/Filipstad tappar poäng i någon av resterande matcher. Lite luddigt men det är fakta.



1, Lesjöford/Filipstad    17  14 2 1  156-71  45(1)

2, IBK Aston                17 13 3 1 128-87 42(0)
3, Hagunda IK              17 13   1 3 164-97  41(1)


-Hur som helst måste vi hålla oss före Hagunda, då ettan blir direktuppflyttad och tvåan får kvala. då blir vi tvåa som du ser!  Tvåa kom jag med runsten förra året och vi vann serien. För två år sedan vann vi divison ett med ggik men kom näst sist så ingen uppflyttning den gången.


-Falun - Warberg på tv nu, Rehn mot Sjögren pratas det om. Men vad är det dom inte förstår? Peter Sjögren är bäst!





Ni vet mina fyra säckar med ölburkar som  jag nästan jämt haft i köket under bänken? Gissa värdet på de burkarna och flaskorna? Drygt 50 kroner stog det på kvittot, så en hel del smuggelburkar var det ju! Haha, helt otroligt iallafall. Det är även helt städat och vabligt fint här hemma.Tackar  Frida för det, billig arbetskraft finns det för lite av helt enkelt. 








.

godmorgon...

Inatt vaknade jag 01:58, helt kallsvettig. helt sjuk! Gick till köket och höll på att frysa ihjäl tror jag. Tog en alvedon och tillbaka till sängen i mån av att försöka somna igen. Helt utan framgång låg jag där, helt kallsvettig och smärtor i huvud och mage gick det inte att sova. Efter en stund gick jag och hämtade ett nytt täcke, klädde på mig lite kläder men det gick endå inte att somna. Det som rördes i mitt huvud var bara att det är var för tidigt att ringa och sjukanmäla sig...

Nu, klockan 14:12 ligger jag i soffan under ett täcke, fullt påkläddd, sjukanmäld och med en massa sjukdomskurer i kylskåpet min mor kom hit med. Nypon- och blåbärssoppa, coca-cola, filmjölk och diverse juise produkter, såklart en karta alvedon också.

Anyway, igår vann vi mot Loke nere i Uppsala iallafall. Vi var helt klart det bättre laget men att slutresultatet skrevs till 8-11 är en gåta. För dem var så himla dålig. Jag i målet var inte heller speciellt bra, men att dom bara gjorde ett av sina åtta mål i spel fem mot fem, resten i power play eller sex mot fem tyder väl på att vi inte var speciellt bra med en man mindre?
Jag mår urk!





.

bakfull är bara förnamnet

Igår var det fest hos Johanna och Malin men utan Malin, varför vet jag inte dock. Jag kommer till festen, helt nere för ingen ville joina mig till innebandyn. Efter ett tag då jag knippsat första ölen så ringer lill-Erik, som redan är på matchen! Men då kände jag inte längre för att gå dit, så det blev innebandy.se som gav mig matchinformationen. Givetvis vann GGIK med siffrorna 10-5, inte 9-4 som jag förutspådde, väldigt nära måste jag säga! Festen tog slut vid halv tolv? Sedan missade vi bussen så det blev taxi ner för att sedan "hänga löst" fast på slicken! SUCCÉ så klart. hehe, eller vad säger vi Sjölund? hah:D

...tog bussen till Robert och där åt vi frukost och hade så jävla roligt åt ingenting alls men helt depp. Ville bara hoppa från altanen. Så pinsamt men var bara så less, Sedan när jag ligger och tycker att allt är jobbigt, Robert kollar på någon tre åring på youtube som inte alls kan spela trummor, så kommer Jens hem. Kastar sig i sängen bredvid mig och mår precis lika som mig. ALLT ÄR PISS! Så där låg vi i några timmar och bara ja, låg där. Sedan skulle dom duscha och dona så jag begav mig till Joe-Joe. Där åt vi lite lunch och låg i soffan och kollade på "den arge snickaren". Sen kom Elin dit så då pös jag hem! Inte riktigt så illa som det låter utan mer för jag var så jävla trött och somnade nästan. Åkte hem till mor och fick en matlåda, hon är så snäll. Nu är jag hemma, har ätit matlådan, legat i badkaret utan att orka shamponera in mig så det får bli imorgon.

Mina goda vänner är hos Linus på fest. Jag vill med men orkar inte,är så jävla trött. Sen är det ju match imorgon. Nu ska jag nog sätta på någon (film)jävel. Jag finns till hands här på soffan eller så  KANSKE jag har smitit iväg till linus!


note: Runstensdräparen Jonte Hedström





.

Dr Alban

Klockan är 02:44 och jag bloggar ännu en gång på jobbet. Dagen bakom mig såg ut på följande vis:

¤ Klev ur sängen 17:00 dock inte helt utsövd, men tillräckligt för att vakna, relativt pigg. Jag gör mina vanliga rutiner. Startar datorn, går till köket och kollar kylskåpet, suckar över att kylskåpet är tomt, går och klär på mig för att sedan logga in på msn, läsa om det har hänt någonting nytt i innebandyvärlden eller någons blogg jag tycker om.

¤ Beslutar mig för att åka till hemköp och handla lite frukost. Mums med panpizza och mjölk så det är exakt vad det blev för frukost klockan 17:30  på eftermiddagen.

¤ Åker och hämtar mina gräbs för att åka till Sandviken och träna. en helt tråkig träning, dels för att tränaren numera är bortrest sedan för att man är trött i kroppen efter att ha tränat och spelatr match varje dag denna vecka.

¤ Tillbaka till Gävle för att jobba och här är jag nu.

Inte den mest spännande dagen som ni ser. Men det är svårt att styra upp någonting när man jobbar 21:45 - 06:00. Nu när jag endå sade det så kan jag berätta att i februari månad så har jag lika mycket som åtta(!) nätter, varav två i veckan. Ser du också självaste pengarsymbolen ($) symbolen framför dig? hihi


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Idag fredag, liksom hela helgen är jag ledig, helt skönt. Nästan ingenting planerat förens på söndag då det är bortamatch mot Loke IBK i inget mindre än innebandyns Mecka - Allianshallen. En match som vi ska vinna helt enkelt.
Hur som helst. Fredag? Jo, klockan 20:00 befinner jag mig på Arena Träffen för att se det äkta Gävlederbyt mellan Gävle GIK och IBK Runsten. Mina tidigare två klubbar! Gävle GIK som går under namnet GGIK kommer såklart att vinna mot Runsten.Jag gissar på 9-4. Femma på den? Vi får se får se vilka jag tar med mig på matchen. Jag har dubbelbokat så vi får se!

Nej du Doktor Alban, jag måste gå och ta tempen på några lok nu:)

Självklart Elov

" helt mörk, helt ensam, i den mest dystra vinterkvällen satt jag där, ensam. Jag bara satt där och såg ut över snön som seglade ned från den alldeles vidöppna himmel. Det enda som inte var täckt av all dessa snö var reginatågens rödblinkande slutsignaler. Där ute i minus 4.4 grader och kraftiga nord/ost vind var jag. Jag, hade varit där ute. Helt kallfrusen, helt mörkt, helt ensam, i den mest dystra vinterkvällen..." ||||


Idag var det seriematch igen! Min första för året, då jag missade helgens match då jag inte kunde komma ifrån jobbet. För motståndet stog Alfta, tabelljumbon som egentligen är bra! Vi rent utsagt krossade dom, 10-4 stog resultat tavlan på med två sekunder kvar då jag blev inskriven i poängprotokollet för fjärde matchen denna säsong! Helt underbart. Målen de "lyckades" skulle man väl kunna säga var bara  skitmål som i stort sett jag föste över mållinjen. Fyra mål ska Alfta vara glad över att de fick denna dag.

Annars då? Dagen började som så att jag vaknade flera gånger innan jag beslöt mig för att gå upp, av den vanliga anledningen. Telefonen ringde. Självklart Elov  svarar man ju i telefonen dygnet runt, om man inte sover som en stock förstås! VIlket jag sällan gör... Klockan var drygt tre då jag klev upp. Åkte och hälsade på farfar på sjukhuset, vilket har kvicknat till och blir numera behandlad för det virus de hittat i honom, så you go grandpa'! Sedan hämtade jag mina grabbar för att åka och käka pasta som det inte blev utan thaimat, Stekta risnudlar och biff, mums! Sedan bar det iväg till jernvallen för att sedan åka hem med ytterliggare tre poäng.  Extra roligt med massa tillresta supporters!

Nej nu rullar det in tåg, bokstavligen!;)

Plupp-skrasch-duck och mössan är åt sidan så Tjillevippen!






.

SÄO?

Idag har det var repeteringsprov på den s.k. SÄOn som alla jernvägsarbetare måste ha för att få vistas och jobba vid jernväg. Hela detta prov har gått som en kall och skräckinjagande vind genom hela jobbet. Precis så skräckinjagande var den också! Helt skräck! Nej det var den inte, men det var inte igår man satt en hel dag med penna och pappar och bara läsa och skriva. Jag klarade det iallafall. Sedan att det man har i huvudet inte alltid är så lätt att uttrycka genom att skriva kortfattat är en annan sak.

Jag hade jätte svårt att somna igår. Kom hem först 00:10 efter att jag tränat till klockan tio för att sedan tvätta bilen till klockan tolv på natten! Jag lämnade in den imorse igen! För den jävla motorlampan som lyser när den vill. Hur som helst när det är massa viktiga saker man ska göra, framförallt tidigt nästa dag, har jag svårt att sova. Lämna in bilen före klokan åtta för att sedan skriva det "svåra" provet.

Nu tänkte jag därför gå och sova en timme eller två, i mitt kolsvarta sovrum! Helt kolsvart, helt sovmys! Sen vid åtta har jag träning så lär upp och käka lite innan. Men du, vi hörs!






.

Andreas i blåsväder

Varenda bokstav passar in på mig nu just nu. B-L-Å-S-V-Ä-D-E-R-!

Jag jobbar och men jag sliter inte direkt. Självklart finns det jobb att göra, men ingenting jag varken vill eller ORKAR ta på mig nu klockan 02:19. Det blåser som fan ute! Tur att temperaturmätaren visar fem plus, annars skulle man nog frysa ihjäl. Eller så skulle man nog blåsa bort, tacka dessa stålhetta bootsen för dess rejäla vikt. När man är ute och går är det precis som att vindguden Aiolos viskar i mitt öra "Jag har dig lövet". Snabb i käften svarar jag med Arnold-brytning "Get out of my ear. You fuck!". Hur som helst, Aiolos är borta nu.

Igår var det fest hos Linus. Ett riktigt kalas kalas! Det var en hel hop med folk där, det är alltid trevligt. Medelåldern var desto högre än våra vanliga supa-sig-dyngfulls-fester, då stora delar av Linus släkt var där. Helt mysig släkt.

Sen då? Jo, taxi hem typ, Kvällen slutade inte riktigt lika bra som den startade dock...

Klockan var runt 18:00 tiden då jag beslöt mig för att lämna sängen, helt underbart att sova så länge! Jag satt eller lade mig på soffan, som vanligt, på med Simple Plan - Save Me eller någon bra låt annan på den skivan. Låg där, och abra tyckte synd om mig själv. Sedan ringde Johanna och jag blev jätte glad för jag tänkte prata massa med henne:D Men i min stora glädje var det ju inte alls Johanna i luren utan Linus den jäveln, hehe. Han köpte en pizza och kom till mig så vi satte igång nya Madagaskar filmen, de är så roliga de små liven!

Nej nu ska jag kolla upp lite resor till självaste Amerika. Hasta la vista baby!






.


bara är här, gör ingenting. bara är här.

Jävla skit vad kasst det är idag. Inte min bästa dag, men det är jag inte ensam om. Som tur är kommer Linus ¤ Co med pizza till mig. Hoppas dem tycker synd om mig. Behöver nog en sån dag idag. Undra om jag ska tvinga dom att se klart PS: I love you? Men pissa i motvind! Jag jobbar idag också, 22:00 ska jag bra på jobbet. fi***!






.

FEST!

Jag har kollat in på innebandy.se och det värkar som vi vann matchen endå! Fan vad bra isåfall, ska ringa Sjölund och kontrollera snart. Men nu är det ju fest! Linus har 20 årsfest ute i Valbo så ikväll kan det bli röj... haha vi får se du;)

Nej nu lär jag kila vippen! Tre poäng och fest, vilken dag!





.

Matglad efterfest

Idag har jag sovit länge, helt skönt. Men Frida ringd eoch väckte mig i hopp om att jag skulle köpa ut alkohol till henne. Men icke sa nicke. Så Hon fick ingen alkohol. Hur som helst köpte jag ett sex-pack Corona och sitter här och avnjuter första nu (klockan tre på natten). Oskar sover på soffan bredvid mig och Robert står i köket. på menyn hittar vi stuvade makaroner, köttbullar, falukorv och ännu mera öl. Kanon efterfest alltså!

coron


Klockan var 18:00 då jag, Robert och Martin åkte till Nises för att basta. Det var ännu en bastufest, men eftersom jag började jobba kl 20:00 så bastade jag bara. -Det är sant! Sedan åkte jag och jobbade, jobbade och jobbade. Fram till drygt klockan tolv, då jag skjutsade Robert, Linus, Oskar och Henke Nises till krogen. Sedan hämtade jag sandström så bastade vi typ på jobbet. Ååååååh, min axel hoppade ur led på det sista jobbet jag gjorde. Helt skit alltså. Så mycket som den hoppade denna gång har dne aldrig hoppat. Då jag hängde mellan två lok och den hoppade ur led så kände jag hur skelettet liksom smulades när kulan hoppade ur. Helt paralyserad i armen.

Klockan 02:06 stämplade jag ut och låste igen hela jobbet, påväg hem rignde Robert och efter en stund Oskar så jag plockade upp dem, åkte till GDG och köpte mjölk och sedan hem till mig. Nu ska vi ha efterbalja till jag somnar.

-Undra vad för jävulskap jag ska göa med Oskar här bredvid? hihi



Folknäser och mys i baksätet

Klockan är strax efter tre på natten och jag kom precis hem efter lite mys med Robert, Linus och Sandström. vi har cruisat i min bil hela kvällen, mellan kl 22:30 till nu. Vi har upptäckt Gävles mysiga platser precis så som de otrevliga platserna, då med låsta dörrar såklart. Stamkunds  på Shell nortull aka GDG, finns tydligen inte, då jag köpt två sex-pack folknäsor under kvälens lopp utan större framgång. Nu ligger sitter jag i soffan och lyssnar på simple Plan och funderar på att trycka på en mysig film, om jag hinner få hem någon innan jag somnar givetvis. Återstår att se. Jag börjar ju 18:00 imorgon, eller om det var 20:00? Iallafall så hinner man med att tillbringa en kväll tillsamans med polarna med en öl i handen, även fast jobb och innebandy står  farstun, det är det bästa, att kunna det endå.

Nej sovgott är nog det rätta ordet nu.

-Godnatt alla.






.

Ungern

Om två timamrt slutar jag jobba och min mage skriker efter mat! Jag har bara ätit en gång idag Frukost eller lunch kan man ju kalla det. Ris, köttbullat och sötsursås. Godare än vad det låter sedyyy:D Men nu är jag hungrig igen! Så vill du käka med mig?





.

Trötterer

Trött är precis vad jag är. Jag sitter i datarummet på jobbet och gäspar så det bara rinner ur ögonen. Jag är trött. Jätte trött. Helt trött i kroppen. Kanske för jag var uppe inatt och kollade på en super bra skräckfilm - Eden Lake, en likadan skräckis som The Descent, samma genre, samma miljö, samma musik och samma "director". Alltså delad första plats på min lista över skräckfilmer, och då har jag sett mååånga. Eller hur Oskar och Sandström?

Hur som helst, jag är trött och jag jobbar. Missar träningen också pågrund av jobbet. Suck för det. Vi möter Leksand i helgen som sagt, som vi ju vinna bara. Även utan min närvaro.

Hard work work...





.

Kyckling och sovdag

Kanonstart på dagen? -Nej. väckarklockan ringde inte så det blev en ligga hemma och sova dag. Inte mig emot men mot mn mobil! Den lever sitt eget liv. Den lyser när den vill och ringer inte i alarmklockan när jag vill...  Sedan då jag vaknat beslöt jag mig för att sova vidare. Den snälla tanten på Volvo ringde och bekräftade en batalning, så det blev endå inte så mycket sova. Sen så ligger min älskade farfar på sjukhus, diagnosen lyder hjärnblödning vad jag har hört. Då min mor jobbar med äldre omsorgen så vet hon såklart mer än mig om dessa faktum. En hjärnblödning kan bl.a. innebära förlamning eller afasi (kort fattat att man inte kan prata). Så hoppas det inte händer något mer än att han blir som vanligt...

Annars så kan man väl säga så här typ. Dagens dag har bestått utav dagens uppgifter för denna dags dag. Har precis städat. De gånger jag städar anser jag såklart att städa bra och inte på halvfart. Jag lägger mest tid på toaletten och vardagsrummet. då det bara är där det ser "bra" ut. Nu piper det i köket så det är dags att steka kycklingen men kommer kanske tillbaka för att förgylla din kväll med ytterliggare ett inlägg. 

Annars så ses vi imorgon juuööh. Hej-ilé din kycklingfilé!






.

Pepps Persson!

Efter en låång dag ska jag äntligen få sova. Sova riktigt. Igår var man uppe hela natten för att se junior kronorna förlora mot Kanada i jvm finalen. Matchen slutade vid 04:00 och 05:45 stämplade jag in på jobbet. I 30 minuter satt jag bara och funderade på om jag skulle somna över lunchbordet. Jag beslöt mig för att åka hem och sova, vlket jag gjorde. drygt 5 timmar fick jag sova innan det var dags att åka och spöa skiten, ursäkta ordvalen, ur ggik. Vilket jag och laget inte gjorde. 6-6 slutade drabbningen och vi var väl lika nära att vinna som de var. Toppen av div 1 mot toppen av div 2 slutade oavgjort i en match som ggik ska vinna. Vi imponerade återigen och ser fram emot seriestarten på lördag borta i Leksand.

Nej nu ska jag sova igen, kom nyligen hem från Sandström, vi har "kollat" på film, jag sov nästan hela filmen hehe  (A)
Sovgott nu ni också om ni ska upp imorgon, så som jag ska, Oskar hämtar mig drygt 06:35 för att slå sällskap till jobbet.

Dream on bitches!






.

circus eller britney spears?

There's only two! De blå mot den svartrock bärande fasan utan större tecken på någon hjärna. Det är en han som har hjälp av en av våra mest alldragligaste vänner, vilket är en tjej om jag inte minns fel. Även dne är klädd i svart med vit fläck i huvudet. Han då, skallig och stor näsa. Alltid smider han onskefulla planer om hur han ska krossa de blåa. Bara få dom dödade eller göra en stor gryta av dem.

1. Så vem är denne bråkstake och hans vän?
2. Vilka är de blåa och vad heter deras don?





-Jag tänkte precis skriva hur jag sitter på soffan och har helt tråkigt men så är det ju inte märkte jag när jag tänkte det. Men jag sitter ju här och skrattar och sjunger för mig själv och orken förstås. Inatt låg jag och vred mig på alla de sätt man kan tänkas göra i en 160 x 200 cm säng. Jag var i stort sett vaken när väckarklockan ringde 06:25. Så denna dag har mest varit en trött dag, därför jag inte vet om jag har tråkigt eller roligt här hemma...



Note: Solefteå -27 grader, Sundsvall -17 grader, Gävle -15. Härliga temperaturer så här års eller hur?
svarpå frågorna: 1.Gargamell och katten. 2 Smurfarna och Gammel Smurfen. ;;;;;;;;






.

Back on track buhu

Nytt år och nya dagar. Nya dagar som ägnas åt tvn, jag är så jävla trött idag, ända sen nyårsdagen har jag vart trött. Det beror kanske på min alkoholförtäring under julemånaden. Så nu är man en i gänget igen. Gled er the crew för jag jobbat och spelat så mycket innebandy, but this year - Jack is back!

På nyår bastade vi i fastighetssnabbens lokaler på näringen. Det var så jävla roligt. Basta, leka lekar som jag knappt deltog i, spelade straffpingis (se bilden) och drack öl/vin/champagne såklart. Helt mysigt.


nyårs straffpingis

-Imorgon är jag tillbaka på jobbet, klockan sju på morgon. Hoppas jag inte försover mig. På eftermiddagen ska jag nog ge mig ut i löparspåret så att man känner sig fresch till tisdagsmatchen då vi möter ggik i träningsmatch på arena jernvallen ute i sandviken. Det ska bli kalas roligt att möta dem!

Det bittra med detta året då, som inte är bittert utan mest surt. Jag fick nedslag på tre saker på bilbesiktningen, vilket skulle innebära körförbud januari nummer tre. Så i sista sekund, som vanligt gav jag mig an att byta ut den trasiga lampan i framlyset. Lätt som en plätt? Absolut inte. Bort med listerna, bort med fronten, bort med massa kontakter och sedan ut med hela strålkastarinsatsen för att sedan pilla ut den trasiga lampan. Så när jag endå demonterat hela bilen kändes det som, så böt jag ut alla smålamporna i fram. Sedan tillbaka med allt för att sedan lämna in det lite snabbt på volvo, drygt 6000 kroner slutade hela fallerullan på. Så då kunde nyåret börja bättre på ekonomifronten?


Over and out.








RSS 2.0