gääsp!

precis hemkommen från en skitmatch mot västerås. förlust med pinsamma 11-5. jag har aldrig släppt in så många mål i en match, inte ens på pojknivå. så det var itne alls för roligt. skotten 41-21 talar sigg tydliga språk vilka smo faktiskt var det bättre laget, precis vad även slutsiffrorna skrevs till. är det någon som har dött?-känsla på bussresan hem. som tur var satt jag och mysgrabbarna länsgt bak och pratade bajspartiklar och massa skit. ganska roligt faktiskt. men sug att vi förlorade...
hemkommen, minus 20 grader och askalashungrig. hem och lämna väskan för att ta med hunden ut att hämta pizza. på vägen hem med pizzapåsen så halkar man sönder! shlafs och jag ligger på rygg med pizzan upp och ner. warap! som tur var hade jag täckbyxor och täckjacka så jag slog mig inte. pizzan gick att äta fast den inte såg ut som en pizza "ska". jo förresten! haha. i bussen på hemvägen skickade vi sms till eniro 11800 -vi svarar på allt! så vi skickade massa sms.

Vad älskar Mats Henrik Andreas Lundin mest av allt?
- Andreas älskar sin flickvän och ostkrokar mest av allt. Ha en trevlig kväll.
haha! snacka om rätt, ni har fan svar på allt.  <3

kom på en annan sak som frågats på fyllan, tror det var linus som skickade.

Vad var kvällen drink när estonia förliste?
- Det fanns ingen kvällen drink på estonia när 852 personer dog...
haha! fyfan, snacka om surskalle men härlig fråga?! nja, men det var såklart kul då.
nu sitter jag bara i sängen och hoppas på att min kärlek ska logga in på msn, inte ostkrokarna då <3 snart är det onsdag, barcelona here I comes!




hahaha!

you dont really want to say no.
-fack yu!

hard work work


wazzup my niggro?

tangkräm. precis, tangkräm.

tandkräm, tannkräm, tangkräm, t'ngkräm, tänkräm, tännkräm, tängkräm, tänngkräm.
det svenska ordet tandkräm. tandkräm kommer från svenska tand och kräm eller tand och pasta. Kräm eller/och pasta för tänder. därför har sammanslagningen blivit tandkräm. tandkräm är en rengöringskräm/pasta som använda för att rengöra tänderna. man använder även verktyget tandborste för bästa resulat, nu även munskölj som komplimet till tandborstning. tandkräm är bland det vanligaste man finner i en människas badrum. ordet tandkräm uttalas allt oftare tannkräm eller som namnet  på artikeln, tangkräm.

som ni ser så visar denna undersökning, av captain andreas lundin, med två personer att det svenska folket bryter bort starka konsonanter precis som här i ordet tandkräm.

det finns bara tre ord som gäller.

äntligen helg, tre dagar av ledighet utbytt mot tre dagars arbete, för att vara ledig nästa vecka. inte hela sanningen men räcker för er brainstorms. ikväll är det lite firmafest, dock utan en dyngfull mig för på söndag är
det match. som ni ser, tre ord, se länk.
.
hard work work!

deal och en härlig en.

idag kirrade jag en härlig deal. jag hade inte tagit ledigt nästa vecka, onsdag torsdag och fredag då jag ska till barcelona. så idag löste jag det. jag jobbar onsdag och torsdag denna vecka, då jag egentligen är ledig, så är jag ledig de tre dagarna nästa veckan. tag tre betala för två. ännu en warap! hehe.


check point!

då var det klart!

biljetten från stockholm arlanda - new york jfk, ligger hemma i skrivbordet och bara väntar på att datumet ska slå in. inresetillståndet är under granskning, svar väntas inom 48 timmar. internationellt körkort skickar jag iväg under dagen, då jag måste iväg och knäppa kort. så resan har nu officiellt startat. wiehaaew!

02 maj, 2010, 14:10, bye sweden.





igår, när jag köpte resan, köpte jag även resa till barcelona, el katalonia? göra la rambla osäker. osäker på la rambla kanske... men nu går varken resan från skavsta till girona, vilket den gjorde sist då jag flög med ryanair. nu åker jag från stockholm arlanda till barcelona. billigare och inte alls lika krångligt, hoppas jag då jag inte vart på barcelona airport. än. så en yes wee'kand sitter bra till nu när moder natur och våren äntligen hittat barcelona, sol och 24 grader här om dagen. hmmm, ett ord, fem bokstäver... WARAP!

03 feb, 2010, 06:40, bye sweden.





-men det är lång tid fram till dess. så det hinner nog bli en och annan barcelonatripp och kanske en och annan annan tripp? hehe. på återseende mina vänner.

check check...


hmmm...

barcelona 1/2 till 7/2. ryan air eller spanair?

ryan air från skavsta 840 kroner.
-resa till och från skavsta plus parkering säkerligen 1500 kroner.
sammanlagt ~2340 kroner.

spanair från arlanda 1390 kroner.
-resa till och från arlanda 193 kroner x 2 = 386 kroner.
sammanlagt ~1800 kroner.

spanair landar ju i barcelona också?




500 kroner är är ju mer än tre lådor öl, för den som dricker alltså. :D







lättlurad jävel, yes I am.

årets skönaste helg.
onsdag kväll hämtade jag min universal studios stjärna på arlanda. hem och mys stod på tapeten...

fredag; buzz turnering med svärfar där jag och rika tog hem två av tre, skulle vart tre av tre om inte lille rika skulle sabbat allt. jaja! potatisgratäng och oxfilé med rödvinssås. det serverades även öl, cider och vin. jag drack bordsvatten med citron. sedan när klockan närmade sig 23 så tog jag med min lille räv ut på friåkningsbanan och åkte lite romantisk natt friåkning till nattmusik på p3. // fem av fem toasters.

lördagens välkommen till blåsningen lyder, jag läser direkt ut inkorg och ski (fick ett hyggligt random sms av palle).

läget grabben, utgång ikväll lr?
-haha tja! varför frågar du det, om du inte är hemma?!:D de är bra men är i karlstad på match. komemr hem vid midnatt. sj då? var är du:P
sitter på tåget från arlanda till gävle, jag e utvisad:). vann ni, förresten haru bokat usa resan än?
wtf? haha! jag komemr hem vid tolv matchen har itne börjat än. kan du fixa öl så kan vi fira när ja kommer hem:D
haha, gick du på den enkla:P jag sitter på hostlet i perth och dricker öl. ska inte störa mera.
jävla kuk!!! trodde ju på dig:D tänkte ringa robert.
haha, kuken kan du vara själv. jag har lite bonussaldo på telefon som jag vill bli av med lättlurade jävel!:D

vilket svin! snacka om blåst. men men vad skulle jag vänta mig?

match i karlstad. mer än åtta timmars bussresa, öh träsmak? plåster på såren så vann vi matchen trotts underlägre 7-6 med mindre än en minut kvar. 7-7 kom 19:08 om jag minns rätt, sedan 15 sekunder senare gör vi 7-8 som vi håller till mål. fyfan vilken vändning och känslorna var enorma! extra skönt då seriesegrarna surahammar förlorade igår, söndag, mot tabellfyran(?) hudik, som vi tar emot på lördag. surahammar tar emot de vi nästan förlorade emot, karlstadlaget hagfors... sedan hem till rich igen där jag var hela alla dessa dagar, för att mysa sista natten innan jag körde henne till flygplatsen för att vinka av henne mot sin nya hem- fast bortresa.



resfeber!

lite snabb trafikinformation om läget på vägarna då!









livet är fyllt av möjligheter, möjligheter som fyller livet.



san fransisco

genom hyrbils hemsidor och resebyråer har jag tillslut funnit den resa jag vill ha.  stockholm, arlanda till new york, jfk för att sedan ta inrikesflyg tvärs över landet till san fransisco.

ett vanligt "direktflyg" enbart flygstol då, till san fransisco går på över 20000 kronor, 20142 kronor för att vara exakt, för två personer som vi är. men tar man då den väg jag skrev om, att mellan landa på jfk airport i new york och flyga med inrikesflyget united airlines tvärsöver till san fransisco så skiljer mer än det dubbla priset för två personer.
hyrbil eller krångel hyrbil som det sägs, eller som man kan läsa, är inte alls krångligt som det låter. allting står ju på sidorna (läsförståelse- godkänd). den billigaste bilen, en månadshyra för då en liten småbil kostar omkring 6000-7000 kronor att hyra.






där har vi lite att gå på, allt för nu. tack hej




Livin' the american dream.

idag har jag spenderat många timmar på google, allt från flygresor, hyrbil, got-to-see till blanketter för att få inträda i landet. det är massa att tänka på, men så är det ju vart man än åker. så bilden i ser är så klart usa. usa, landet där drömmar förverkligas, live the american dream. så det ser ut som att det blir dit jag beger mig. jag och min kära.

så vad sägs om att anlända i san fransisco, bila ner till los angeles och spana in alcatraz. gifta sig och bli aspackad och sno tysons tiger i las vegas. slå upp ett tält i crand canyon och älska till prärie vargarnas ylande. grr! köpa ett dagskort på walt disney world i orlando efter en veckas chillande på south beach och en fylletatuering i miami? någonstans på vägen åka igenom springfield och dricka massa duff. flyga till new york new youk, you gonna love it here". avnjuta en cream cheese bagel på en vit-rutigfilt i central park innan man går på en jättekonsert i madison square garden. vad kan tänkas om det? kan gå, kan gå.






fan vad jag vill dit, usa är lika stort för mig liksom som ullared är för palm.

-nej men nu äre sova som gällerå. Sovgott mina nätter och sov gott alla mina vänner.




and if you were a kiss, I know I'd be a hug. -tralla med då:D

helgen då? jag har inte gjort någonting speciellt förutom spelat match. det gick inte lika bra som jag hade trott, men vi vann iallafall. sedan var det inflyttningsfest hos malin som jag inte var allt för pepp till. men hur som helst så begav jag mig dit, nykter. du hörde rätt. jag åkte dit och var och hade faktiskt lite roligt ändå. inte för att festen var dålig, för de var massa folk där, men jag var inte alls sugen på fest. sedan drogs det ut på krogen, jag följde med mina tappra soldater till old saint's där vi tillslut fick plats i en soffa. det var så sjukt kallt där inne, dörrjäveln var ju fan öppen hela tiden. sedan lite drygt halv två så åke vi till frasses och käkade, kycklingburgare med sourcream and onionkrydda på stripsen fyfan vad gött!:D hehe, jag vet en som blev rejält med fullgubbe, eller fullkärring igår (johanna), sedan hem där jag somnade till inglorious bastards, blir nog till att se resterande del nu...

...och äntligen var helgen över! inte för att jag hatar helger eller för jag haft en riktig skithelg utan ju snabbare dagarna går desto snabbare kommer fredrika hem! snart är det bara bara två dagar kvar! <3







och gissa om jag har dåliga planer för veckan babe! tyvärr kan jag inte avslöja dem här, än. de publiceras när du sitter på flyget från varma barcelona till verkligen iiiskalla sverige. det kommer att bli sjukt bra iallafall! <3




återträff i vårbygård? nejnejnej.

idag gjorde jag min första backpackerresa, från rat till padre. inte den längsta biten men med innebandytrunken, en ryggsäck och datorväskan samt dryga 20 minus grader så var det varken dans på rosor eller att de sjönk som en järngrind. väl hemma, var jag kommer spendera många nätter är det bara jag och familjehunden tuva hemma. "one man. alone. fights for the country he loves". hehe, citat ur transformers: revenge of the fallen. nej men vi ligger här på min soffa som jag även ställt hit. tuva låg nyss och hade kanske en jättemysig sommardröm där hon sprang på en sommaräng (hon viftade på svansen).

imorgon är det match, första riktiga matchen på länge känns det som, kanske för att jag åter känner mig frisk(are). vi möter karlstad, vann förra mötet med 0-6 så jag hoppas jag får förtroendet igen. sedan på kvällen är det som ni vet inflyttningsfest hos malin, men jag är inte jättepepp på fest, som ni även vet. ni vet ju allt för tusan, ni kan väl ta den här bloggen? om inte det blir fest så ska jag till rat och spela tvspel. jag är helt klart med i matchen nu. behöver inte ta två röda kort per match nu längre. sedan på ssöndag ska jag sova för ajg är så trött efter denna arbetsvecka. på onsdag kommer tuttu hem!

här kommer några bilder iallafall.





Från detta så komemr jag alltid, att försöka, lägga upp en ellet två bilder.



RSS 2.0