gone, in (less then) 60 seconds!

jag fick bort nedanstående inlägg, det som alltså inte finns kvar längre! hah. det som stog i det var som sagt min statistik från förra säsongen. låt säga att jag håller samma standard denna säsong, alltså samma antalet insläppa mål per match, så släpper vi in färre mål än vad favorit tippade lesjöfors/filipstad, hagunda, borlänge såväl mik västerås gjorde förra året.




"det är svårt att hålla nollan, ibland rullar bollarna in".
// peter sjögren målvakt i mästarna warberg och förste keeper i landslaget.

-skulle jag ange en förebild i innebandyn så vore det då nog just han.

∏u är det dags att gå upp och duscha, slutar ju snart! another rough night... right? goodnight!



vilken klåpa!

inlägget nedan, utkast div. 2, var INTE meningen att publicera. har min personliga statistik från ååår tillbaka så jag ständingt kan jämföra och fylla på den - då jag är ett fall av statistik-freak! men gjort är gjort och jag vet inte hur jag får bort det.. vilken klåpa jag är..



fredag-lördag-söndag-måndag!

Πu var det länge sen jag var här! vilket till största delen består av att jag vart fullt upptagen NÄSTAN heeela helgen, av cams påhällsning! men det var lätt värt'e, hoho^^.

hur som helst, så piskade vi borlänge på hemma premiären i lördags. slutsiffrorna stannade tillslut på 9-5 då vi (eller rättare sagt jag) släppte in två skit mål sista fyra minutrarna. vi har fått en smakstart utav årets upplaga av div. 2 södra norrland med vinst de första två matcherna, ser man tillbaka på försäsongen så har vi 13 matcher i rad, utan förlust, dock en oavgjord mot falun ungdom i f.d. jolly cup.  läser också på våran hemsida att aston aldrig haft en sådan bra säsongs öppning som iår, så det bådar gott. personligen så har man inte uppnåt klimax ännu, vad det beror på vet jag ej. vilket jag hoppas och tror släpper eller jag kommer att uppnå i helgens möte mot norrby. ett norrby som lär spela en väldigt starkt defensiv innebandy, något liknande spel vi spelar? de har iallafall börjat säsongen bra, som oss, då de vann mot seriens tippade vinnare lesjöfors/filipstad med 4-2. varav ett straff mål. neeej! rättelse, straffmålet kom ju mot hagunda i uddamålsförlusten 7-5 (sista i öppen kasse(?) uret 19.50). men är det något jag har visat mig i så är det väll lite av straffar så. upp till bevis!

nej, nu ska jag jobba på lite. hard work work...




äntligen fredag!

cams tåg är försenat, hon åker x-trafik, så det är ingenting jag kan ha varit inblandad i (då jag jobbar med ul och tib, de två andra tågbolagen). hon bode snart vara här iallafall, så jag beger mig snart mot stationen. ska i samma veva skjutsa palm och robert till sätra. de ska supa... vi får se vad vi hittar på, kanske svänger förbi. who knows.

idag har jag städat undan lite, så det ser ut som det är folk som bor här, och inte nå troll, för troll finns också. de har jag väll sagt tror jag, annars så kan skriver jag det igen. -när jag var liten... hah! skojjar bara:D nu ser det bättre ut hemma iallafall. men jag får inte igång där där jävla lampan! fan också att det inte bara är att stoppa i kontakten i taket när man köper lampor!

nu lär jag kila! :D

edit: vi har nog en hel hög med spelade borta imorgon, ska ju gå bra endå!
 


thriller

inatt var en sån här natt med massa konstiga drömmar. allt från go-cart till jag vet inte vad längre hehe. robban väckte mig iallafall då han traska in bara, har har fått förtroendet att ansvara för min näst sista nyckel så. iallafall, han klampa in och öppnade typ alla fönster och dörrar och skrek om hur varmt och eländigt väder det var, nyvaken som man var höll man ju på att frysa ihäl! dagens planer var att hämta malin och johanna för vi skulle storhandla, vilket vi gjorde rätt direkt. det vart willys och rusta. men kylen är endå inte full... efter det åkte vil till statoil och tankade, min bil så klart.

självklart ska man tanka på statoil då de har butik och personal på sina tankställen! är inte klar nog i huvudet efter all stark sås från thaivagnen, att argumentera för men så äre;D (detta art konstigt).

iallafall så stressade man ju så klart hem för att hinna prata me grabbarna  på msn om när ja ska hämta dom, vilket var exakt då ja kom hem! men då visade det dig ju att jag var en timme tidig, phu! vi har gjort en uppryckning i våran bil nu . de var "länge" sen vi kom försent till samlingen! innan så har vi nästan jämt ringt och meddelat at vi blir lite sen. oftast blire gilving smo får skiten hehe:D det var så roligt en gång, då vi va sen innan vi hämtat gilving, så vi ringde coach och sa att gilving hade glömt skorna så vi lära åka och hämta dom. sedan när vi väl kom fram så sa coach någonting om just hans skor och han fattade ingenting! hah. de var ruuuligt:P

nu är jag ledig fram till 21:45  på måndag så det blir en skön och lugn(?) helg. cam kommer imorgon, stannar hela helgen. wie:D match på löredag och eventuellt om man dyker upp på lagfesten senare på kvällen. sist jag festade, minns inte när de var nu, jo i lördags, så vart man ju full som ett djur och söp bort nycklar och mobilen, som jag i övrig får tillbaka ikväll! fick se en video på jölunds mobil sen i lördags, haha! inte ett minne från det! jag hade solbrillor och en michael jackson peruk, dyng full! tur att det inte vart fyllecellen, för där ligger jag illa till. mer om det en annan gång.

packa väskan nu, snart träning!


innebandy. pp och bp träning mot alba börjar ikväll, en gång varje ojämn vecka ska vi ha det. det är bra! extra träning vilket gäller pp och bp. alla kommer lägga ännu mer fokus då det är alba som ät motståndet.  såg preci att det är vi som är de stora favoriterna mot borlänge på lördag. 1.35 är oddsen på oss. anmärkningsbart då borlänge ska vara med i toppstriden?


onödigt

läste precis att jimmy "zorrobloggaren" morén fått lite kritik av sina kolegor att han skriver "påtok för mycket om innebandy" på hans blogg, men flanders?!  måste bara komentera det, zorrobloggen - ska väll handla om just innebandy? vi (jag åtminståne) som dagligen läser den, söker sig ju dit, just för innebandyn. right? dels så får ju gd och ab fler besökare och folk får ju upp ögonen, ännu mer för innebandyn. så förstår inte kritiken... men men, jag är ju tågtekniker, inte journalist!



vinnaren är:

den förtjusande, andreas lundin!
-yes!  tack tack, jag visste redan att jag skulle vinnna så. tack tack. -hah va?!;D

äntligen är bilen "fixxad", d.v.s. bytet av det ena framljuset är klääärt! men det tog ju bara sisådär tre och en halv timme! för att sätta i den nya lampan krävdes det att man skulle ta bort hela fronten, alla frontlister och ut med hela strålkastarinfästningen. sedan var det ju "bara" att sätta i den nya lampan, ja tjena. tänkta, pilla, tänka, pilla, tänka, pilla, (men det är ju jag bra på ;D kanske inte så bra på tänkandet). sen var det klart!  så nu sitter jag jäligt nöjd här i soffan och bara beundrar mig själv. med en halväten pizza framför mig.det vart alltså ingen löpning idag. sammtidigt skönt att vila träningsvärken man har i maggen (magen alltså). om lite drygt en och en halv timme börjar jag jobba, 21:45 - 06:00, så räkna med en del bloggande.
                                                                                          -på återseénde...





godmorgon

ännu en morgon då man vaknar utvilad. sov närmare nio timmar utan att vakna, men smart som man är så snooza man i tre timmar också för att vara på topp idag! :P drack precis upp sista filmjölken och funderar nu på vad man sk aäta till lunch/frukost. kanske åker man till farmor och farför och tigger åt sig lite mar, eller så kokar jag upp två påaket nudlar... funderar även påatt ta mig till hemlingby och springa en vända. alltså en hel del funderingar nu. nej nu blir det nudlar.

-snart sens vi pumpin :)



badkar, james badkar

klockan är 23:01 och jag kom precis hem från träningen. fan vad sent det är. tänk på kidsen i skuwlän, fan ska duscha, kanske måste läsa igenom skolboken, käka och lite data. fan alltså... annat med mig, bada, springa runt naken, knäppa en öl/cider och blogga så klart!:D nej nu ska jag bada och fixa hit lite folk så ska vi dra en pilsner, KANSKE korka upp ett stycke Sierra Tequila (den me den lilla hatten), direkt importerad från mallorca!

note: ang. min upphittade mobil, den ligger på en efterfest i sätra hos någon jag knappt minns jag var på! och grejen är, mina kompissar ja var där med, vägrar hämta den eftersom dom knappt känner dom säger dom. dom går ju fan i samma klass! :(
fu!

innebandy. aston ser bra ut, fortsatt bra tempo på träningarna! mycket bra, vilket krävs då vi ska vara med och slåss i serien. danne, kör hårt med oss målvakter - me like! borlänge i helgen, ladda ladda ladda! runsten torska, precis som oddsen förutspådde. gik vann såklart, bra jonte!


Sahara Hotnights - Cheek to cheek

BILTEMA - BILLIG TILL BILLIG!



bligt, men de har då fan inte de produkter man är ute efter! matrealbrist, matrealbrist och matrealbrist. uppsala såväl sundsvall har inte den var ajag är ute efter. en xenon lampa till min biljävel. pris 370 kr/st  på biltema över 900 kr/st på övriga affärer. därför blir man lite purken/ledsen/sur/förtvivlad/arg/besviken/illa till mods, fan också. så jag ska snart pallra mig till volvo och köpa en sådan, men borde byta den andra i samma veva, dels ör det kan vara ett annat sken på den nya, och så att man har en tills nästa går sönder. måste även byta en lampa till bakljuset. så jag har det jag ska göra idag, fram till träningen. det är sen träning idag 20.30-22.15, det är så segt att träna så pass sent. :(

note: min mobil är återfunnen! fan vad bra, dels för det vars oskars mobil, och så ja slipper spärra och beställa nytt kort, igen. ännu roligare också att jag hittat nyckarna! snacka om kanon!



the story

historien om han som valde division två före division ett...

utlånad från division ett klubben gävle gik till division två klubben ibk runsten. ibk runsten snubblade på mållinjen till direkt avancemang i förra säsongens slutspurt, men klarade ändå avancemang genom att vinna kvalet upp till ettan. då hans kontrakt med gävle gik så väl utlåningen upphört valde han att skriva på för division två laget och lokalrivalen ibk aston. (runsten vann bägge möten lagen emellan).

...anledningen till klubb bytet berodde i stora drag till att han som målvakt ville få svar på tal att han är en målvakt att räkna med, en som håller hög division två nivå. att gå in i seriens bästa lag och göra en bra säsong säger inte så mycket, det kan alla göra, i det bästa laget. självklart var även skiftgången på jobbet en stor faktor till att stanna i division två. att kanske missa, låt säga fem träningar i månaden, håller inte för division ett, inte för mig.
-sedan att det är en seriös klubb, med såväl målvaktstränare, vilket är en viktig kugge i ens egen utveckling, som målvakt. så redan nu, känns det att det går precis som det ska. 
ibk aston kommer att synas högt upp när serien avslutas i mars. 

därför valde han
ibk aston.



ettning

tvåning trening fyrning femning sexning sjuning åttning nining tining, katten musen tiotusen, blommor och blad en miljard. minns ni dom? jag började räknade högt ettning tvåning trening o.s.v. innan jag kom på när de var tinings tur vad poängen var, så då skrattade jag faktiskt lite och vet du vad?  tåget skrattade också! helt sant. skit coolt var det, värsta typ brooooombaaliiibaa ljudet ljöd i alla tågets högtalarna. även lamporna blinkade så det var lite disco där ett tag. synd bara att jag inte har något vittne till händelsen. - tror du mig?;D

nej de va faktiskt inte sant, men de kunde ju varit sant. jooo det kunde det. jooooo. jooo!:@ nej nu börjar jag bli trött.

jo, jag har faktiskt sett ett troll också. det är däremot sant, när jag var liten och gick med klassen ute i skogen, så såg jag ett troll kika fram bakom ett träd. ni vet hur troll ser ut, exakt så som man tror, så ser dom faktiskt ut. läskigt.

ni vet mitt tjatande om dessa jätteharar? typ skitfeta stora harar, har faktiskt tänk lägga upp en bild här så ni ser med egna ögon. för (nästan) ingen har trott på mig när jag "ljugit" om dem. men här kommer det! (hittar inte den bilden jag ville, men denna syns de ju osså på!)




jag börjar bli trött nu. märks? vore inte fel att sova iallafall. ååh, slutar ju kl 06:00, så ska jag lämna tillbaka hyrbilen , helst innan 10:00 och i samma veva hämta tillbaka min bil, sen möte kl 14:00 här på jobbet, sägs vara obligatoriskt så jag lär väll pallra mig hit till dess. 18:45 har jag sedan samling, träning med utefys innan. det blir inte allt för mycket sova alltså.

jag har en skön arbetsvecka framför mig iallafall, ledig måndag, jobbar 7-15.30 tisdag och onsdag, sedan ledig tills måndag kl 22 då jag jobbar samma skift som nu, så jag åker nog upp till cam på onsdag, om ja får som jag vill. men då missar jag träningen på torsdag, och det vill jag ju inte. så det blir nog inte som jag vill endå. endå endå endå endå endå endå. åååh. annars så kommer hon ner till helgen så... :D


fan vad roligt det är nu när innebandyn är igång, på allvar! det enda, som det känns, att man gör under året med betydelse. skulle gärna har något mer...

innebandy. i helgen möter vi borlänge, som ska vara ett av topplagen i serien (samma lag som vi spöade med 5-3 i "sportnic cup" i  falun förra helgen). VI FÅR VÄLL SE HUR DET GÅR!  vi är inne i en jäkla bra period iallafall, 12 matcher utan förlust! anmärkningsbart!



damn!

  • vinst i seriepremiären
  • grabbarna åter hemma i sverige
  • gratisfylla
  • full som en kastrull
  • mobilen borta
  • hemnycklarna borta
  • bakfull
  • jobbar 21.45-06 idag

en fågel viskade mig i örat att jag hade legat och sovit i kön till södergrillen! haha, fan vad roligt. jag har alltså en del minnesluckor. men träffade sjölund på stan så han hade hant om mej en stund, han skrattade mest tror jag. hmmm...
en taxi jag raamlade in i så tror jag att chaffisen smällde igen dörren på mitt finger eller typ klämde det i fönsterhissen. men ja har inge ont.. så de vart gratis taxi:D sedan taxi till en efterfest i sätra, malin och  johanna va där. så åkte dit. så någonstans mellan jag klev ur taxin till det att jag vaknade, så försvann mobilen. hur nycklarna försvann vet jag inte. har för mej att jag inte ens tog med dom ut. kanske oskar har dom... tror inte de men ska höra me karln.
faan, minns inte hur ja kom ner på stan ens, inte ens med vilka ja va med, fan va  illa asså. haha!:D
-tur att jag har förlitat mej på att bella, min ädrelillasyster, har koll på sina grejor, så hon har min sista hemmanyckel, så hon är påväg hit med den nu, eller hon skickade carro, min yngsta syrra, så hon e nog snart här. min sista hemmanyckel. så jag lär ha koll på den nu. nog fixa en del kopior. dagens blogg är inget praktexempel på hur en blogg ska se ut, kan bero på att det känns som att hjärnan gliderr runt i skallen.

jaja. vi vann matchen igår iallafall, det var ju helgens stora händelse. i förstta perioden spelade vi inte bra, lågt bolltempo, vilket hedemora ville, så i andra perioden började vi rulla boll och då kom ytorna vi ville ha. så vi vann när vi spelade soom vi ska spela. teamcaptain blev överkörd så vi får väll se hur llänge han blir borta, hoppas han e bra igen tills imorgon. har ett vagt minne att att jag ringde han inatt i mån av att jag trodde ja skulle sova där, så jag får väll höra i veckan hur d gick till... jeje.  nu ska jag chilla tills ja börjar jobba. åååååh.

sov så gott era jävlar


morningskate, where did you go?

tänk dig hockeyspelarna, åker till match en bra stund innan matchen, så de klart och väl hinner träna - känna på isen, käka lite med laget och bara vara så mycket coolare än alla andra i alla andra sporter. varför är det inte så i innebandy? iallafall inte i någon av de lag jag spelat i..

jag vaknade klockan 10 idag, eller klockan väckte mig. i mån av att hinna precis till samlingen som var kl 11.15, men det var ju en imme senare ju, 12:15. så det är lugnt som faan att ja hinner! :D har gjort mig redo för dagens uppgift så bra som möjligt. käkat stadig frukost - makaroner och kättbullar! så jävla gott. duschat och ska snart iväg och tanka och hämta utrustningen på jobbet, tvättade den igår så det hänger på torkpåjobbet. sen ska jag hämta guran, gillving och sjölund, my crew. sen bär det av till hedemora! jag vet dockinte vart arenan ligger där. borde kanske kollas upp.

sitter nu och diggar lite rihanna (dam dam di dam dam dam di dam dam - disturbia) håkan, larsa och simple plan!

pyser nu, hör av mig efter matchen.






suck...

jag vill bara sooova nu. är så jädrans trött. slut supet på vardagar känner jag nu. jag börjar jobba om en timme lite drygt. ååååh! 

nu ska jag gå och vila och bli glad.  kan du göra mig glad?

alla lampor lyser

 och datan är på. jag kom precis hem från nattens festande.det var dock lugnt och inte som det brukar vara.  först satt vi hemma hos mig och drack alkohol, sedan promenerade vi ner på stan till krogen - bilagan. efterfest i sätra stog på tur, jag och linus tömde kylen på mat dock! dålig gått met lax-fylle-pytt!!!:D vart inte ens badkarsfest, så du fårstår att de va lugnt,, endå!

makaroner och köttbullar - världens bästa mat!
har precis gjort två lådor med det. en till nnu och en till kvällen, jobbar kväll idag. 20-02. så lär ju ha lite gott krubb då med ju! fan vad gott det är. om någon vill komma och sällskapa så är det helt okey. :fick precis telefonsamtal från volvo verkstaden, min bil är klar nu, så jag lär hämta den, innan 16oo. så jag har lite brottom. .............. så jag stiker nu,



återkommer!



back!
det vart inte så att jag åkte och hämtade bilen. bilen är lackerad i bak, men drsgkroken ska bytas och den r inte bytt. så på måndag hämtar jag bilen och lämnar in hyrbilen. så får jag lämna in den igen när dom har fått hem drakkroken. drygt. men men... det är iallafall klart nu att det var den andra som var skyldig. skönt att de finns på papper nu så det inte blir ngra problem.. får se om jag säljer iväg bilen när jag fått hem den, har fått ett bud så vi får se. har ju en bil pågång jag med. ;)  ala jon olsson lamorghini!




innebandy. seriepremiär imorgon! såg precis oddsen, ggik och sirius så klart favoriter. och för runstens skull så måste sparring spika igen!  och för min egen del, alltså ibk aston borta mot ibf hedemora så är inte mitt lag favoriter.
3.30 är odsen på aston. 1,40 på hedemora.
-roligare att vinna när man rä outsider!:D


vart är den?

igår läste  jag en intressant artikel i metro. en tydligen känd sensk författare, har släppt en ny bok. "ofrivilligt singel", det var ett intressant stycke som jag fastnade för. så med några få ord ska jag beskriva den på ett djuriskt sätt, hehe. en krokodil pussar en annan krokodil, och när den andra krokodilen pussar tillbaka sticker den första ner på botten igen. så i min förtvivlan så letar jag för fullt efter den artikeln på metro.se, men utan framgång. 
lyssnar nu på frida ft. headline - upp och hppa (melodifestivalslåten you know) . och i andra versen så sjungs just "ofrivilligt singel" vilket sammanträffnde, eftersom jag bara hört den ett fåtal ggr och utan att "ens lyssna på texten".
 så det var skumt.

nu lär ja dra. hard work work..

gäsp

jag är skit trött! men jag ska inte sova. jag ska kolla på hockey nu, leksand mot troja/ljungby, av anledningen att leksand är en av de lagen som lär vinna för att mittt skit tips ska gå in. har tippat sex matcher.. fotboll och hockey.
satt 300 kan vinna 2800. vore najs me lite extra flis!:D inte för ja har dåligt ställt, men den som har mycket vill ha ___.

jag ligger bara vid datan. funderar på tt knäppa en öl, cider eller en tonic burk.. eller ska jag dra till nån polare och se matchen? hmmm... ja ska ha alkohol iaf. hah, det kan inte låta bra alltså. jag börjar jobba kl 14 imorgon så visst hinner jag supa lite allt:)

jag missar kanske träningen imorgon frö att jag jobbar. men ska försöka smita ifrån. seriestart lördag så lär ju va 100% redo!


seriös blogg, hur får man till en seriös blogg? jag ärr ju seriös när jag bloggar. men ja har ingen fin bakgrund. och inte så många läsare. men det kommer, när jag får till min bakgrund och får lite läsare, kanske. en annan faktor är ju hur man skriver, alltså tyyp, en journalist borde ju va kung på blogga. en av de bloggar jag följer är just en journalist, den bloggen är jäkla bra. men den är engel och har inte alls någon cool bakgrund eller något sådant. bara massa inläggg,  bilder och fakta.. så det kanske är där jag hänger mig, lite för lite fakta?


jooo, bläddrade bland mina bilder nyss, know that girl? i do, alex, rån oc ju. hon av min favorit en sväng där. typ som lucas i one three hill. fast olika. typ :D

 <333 :D

hoppas tippset går in. hoppas tippset går in. hoppas tippset går in.

snart kommer sandström och hämtar mig, vi ska se på sporten där. och öla. heheh. han ställer upp och skjutsar mej, ur och retur alltså. så han dricker inte. linus kommer också.

innebandy. läste på den där bra bloggen, http://gd.se/sport/bloggar/zorrobloggen, ännu en liten notis om vårt innnebandylag. det är alltid kul att läsa bra saker som man vet att man är delaktig i. dock ännu roligare när ens namn står.

tack och hej leverpastej, ses sen.

when darkness turns to light...

the all american rejects har jag åter börjat lyssna på, väligt mysiga låtar, bland annat denna. it ends tonight, alltså:)
även en annan låt jag är ute efter, en i samma sorgsna klang, jag gillar helt enkelt sorgsna låtar, fast jag inte är sorgsen alls. wierd, strange, slemmigt men mättande, säg vad du vill.

dagens dag har beståt av följande, började jobbet 05:45, kom i tid (plus för det)), sedan har det inte vart allt för mycket att gra på jobbet, så klart finns det alltid göra men det är en fråga om ork, idag orkade jag alltså inte jobba, mer än mina arbertsuppgifter för dagen. kört lite lok och motorvagnar typ. jag lämnade även in bilen för kontroll och ev. omlackering av den bakre spoilern efter att jag blitt påkörd förrförra veckan. fick en kanon bil, samma bil, alltså volvo familje kombi, men en nyare med manuell låda, såväl turbo. turbo gillar jag. :D så jag kör som vilken annan ungdom skulle gjort, om han hade en sådan lånebil. hoho^^.
så varför ahr jag ens en tråkig volvo kombi? vissa har dragit slutsattsen att jag är ute efter en mogen kvinna med barn, då jag cruisar runt med en barnstol i framsätet. -kan va så:P eller så är det för jag har snyggaste bilen man kan ha för den prisklasse? -kan va så:P  eller så är det för jag är uppväxt med just volvo kombi. -kan även va så ;D

(är du rädd för snusk och snusk, läs ej. denna spalt).
 sen så har jag såklart rakat knäna igen, men denna gången så skar jag sönder knät. typ världens största ostbit! (fast de var ju inte ost). sedan ännu en blodig sak, jag gick in i en avkapat parkeringsstolpe också. skar så klart upp en reva på typ sju cm på smalbenet, iuuuow! men det som inte dödar det ____.

fotbolls match! blev så klart förlust. igen. 6-2, jag lyckades iallafall göra ett av våra mål. så de va kul. sen så gjorde ja ju andra assisten på vårat andra mål, det första alltså (0-1 målet), jag slog hörnan som sjölund skarvade vidare så gjorde fab mål.

nu sitter jag i soffan, nu duschad, nyrakad - you name it och inväntar mina chicken bitts och makaroner! muums! makaroner är världens bästa upppfinning!

innebandy. idagvar det ingen träning, vi hade istället ett nästan två timmar lång möte, om försäsongen. 17 matcher, 11 vinster, 2 oavgjorde och 4 förluster, alltså en helt ok försäsong. jag har precis sumerat min statestik över försäsongen och den ser ut på följande vis. 10 matcher, 34 insläppta mål, d.v.s. 3,4 insläppta mål/match. vilket är bättre än jag haft någon fförsäsong innan. sosongen 08/09 går mot ett kanon år!




∂ÑÐΓËãζ

sundsvall - drakarnas stad. (skvadern).

...ännu en cupseger med ibk aston, det känns väldigt roligt. två cupsegrar utav två möjliga. alltså, tio matcher utan förlust, och två hållna nollar på två matcher irad, så inför helgens seiriepremiär i div.2 södra norrland, känns det väligt bra! jag tror verkligen på vårt lag iår, dock så säger oddsen 30 ggr pengarna, och en sjunde placering.. (vi får väll se!)

som ni ser så står det sundsvall och drakarnas stad och varför? -jo, jag har spenderat stora delen utav helgen där, hos cam. min norrlands-skåne kompis xD

sundsvall har likväl gävle en massa kulturella saker, så som våra färgglada bockar så har de sina färgglada drakar. vilket jag inte har en aning om varför, varken vi eller dem.. såg dock inte elliot (den kända barnhistorie draken).
på lördag kl 1700 så gick vi på fotboll, gif sundsvall - elfsborg. matchen slutade 0-0 men det var en bra match med massa målchanser åt båda håll. en extra
STAR ari skulason, den ettrige isländaren(?) i gif. efter matchen, som spelades i knappa plusgraderna så begav vi oss till sf, för att se batman! filmserien man vuxit upp med (men hade dock inte några större förväntningar på filmen) jag brukar inte analysera alltför mycket så tänker inte göra det nu heller, men den var lätt värd att se!

edit: bruice wayne äger gotham city.


jag kom hem till gävle sent på måndags kvällen, efter att ha kört som jag "stulit bilen och bensin!". hehe, det var roligt om man var med när det sades.

-PEJS MAN!


road killed roadkills

Kom precis hem, har flängt till falun och spelat innebandy som jag inte ens spelade. satt på bnken! men d gör inget, för vi vann endå. :D sen så åkte vi hem direkt för att ladda till morgondagens matcher,
lär åka hemifrån kl 06:30!!! SHIT ALABAMA, de blir jobbigt. 
-men det går fort attt köra dit, tog 50 minuter hem så ligger nog runt timmen imorgon bitti. kan ju inte brassa på i 180, både med tränaren i bilen och ett trött nyvaket huvud...

fn vad mätt jag är, jag åt nyss max:D den nya hamburgaren med chips och salsa, faktist god! jag orkade itne med chili n' cheesen så de ligger i kyylen (A)

upp tidigt som fasiken. åka till falun. spela lite matcher. åka hem från falun. och raka vägen till sundsvall för att välkomna min käre(!) vän till norrland:D

tjahråååh!

edit: inatt åker grabbarna grus till magaluf, där det inte ens finns måsar, väll? :D 
(när dom rockar, hoppas jag dom gör det bätttre än orups bakgrunds dansare!)  
robban ska dricka!

http://www.youtube.com/watch?v=pCXi1KxN9RY
-klicka!

inlägg nummer två here it is. wiehow!

dags för inlägg nummer två som sagt. jag sitter på jobbet nu och filosoferar.
alla vännerna är asfulla på slicken och jag jobbar...
efter krogen ska dom på efterfest och jag jobbar...
 sen ska dom sova och jag jobbar...
ingen av dem har jobb så, förutom robban, men han super istället! (ingen sympati jobbar med mig).



dagens arbete har bestått av fekalie tömning och vattentryckning på tågen det vill säga att man tömmer tågen på
BAJS OCH KISS och fyller på vatten.
 det är vad man gör med tågen som rullar in i stall (stall = min arbetsplats)
om det inte är fordonsbesiktning på dem. det är du som när man besiktar bilen men det är tåg besiktning, så om de finns stora fel, som vi inte kan/hinner åtgärda, så ställer vi av tåget så det inte får gå förens felet/felen är fixade.
typ.



annars har dagen sett ut som så att jag blev väckt av att jag var tvungen att betala för ölen vi köpte igår, 520 kr. så dom stog nedanför min lägenhet för att skjutsa mig till bankomaten. och i bilen satt även hennes lillelillelille dotter, kanske ett och ett halvt år, vad vet jag(?!), men as söt!:D så det var lättt värt att vakna då, fast klockan var typ 13.

-nu ringer mat- och so klockan! C'ya!


wiihoow!

som ni ser så har jag nu besluat att skriva i en s.k  blogg.
  så det ska bli kul att se hur länge jag håller ut och hur aktiv jag blir.
förvänta er inget extra ordinert första dagarna, tar ju som sagt några dagar att komma in i stimmet!:D




RSS 2.0