in med det nya och ut med det gamla

Årets sista inlägg.  

Klockan är 15:10 så det nämar sig det anrika tolvslaget! Snart Bär det av till festlokalen där basta står först på menyn. Ska bli helt mysigt: Var och införskaffade mig ytterliggare en tröja idag, en grå stickad cardigan som jag ska använda ikväll. Året som vart då? Helt klart kanske bästa året någonsin!

Nu lär jag dra. Ses nästa år!  Hejdå:D




.

Godmorgon världen


"Jag gillar blonda tjejer i rosa pyjamas!"


Fasiken vad bra och rolig musik jag hittat. Men då jag varken har skivor eller brännare så förlitar jag mig på att kollegorna fixar skiva.  om dryga 35 minuter så åker jag och hämtar guysen då våran resa mot Uppsala påbörjas! Tomptegröt i micron, ett stortglas mjölk och en massa iprem/alvedon/magnecyl/panodil tabletter bara väntar på mig. Igår Vart det lite fest. Eller jag drack öl hela dagen sedan när folket kom så beslöt vi oss för att gå ut, men vi gick till mcdonalds istället och käkade. Sååååw man kom hem och somnade kl ett, inte så farligt endå. Nej nu måste jag packa.

-Kläder
-Innebandyutrustningen
-Kudde och täckde
-Listerine
-Öl

Det är väl vad som behövs tror jag... Jaja, oj nu ringer väckarklockan igen!

So long suckers!:D








the day after yesterday

Success, helt klart.

Nu sitter eller ligger jag i soffan, helt själv, inne på fjärde ölen så fan vad skönt livet är. Hehe, men ska Friidaw komma och tråka med mig. Så de blir kuwl. Men det är ju roligt att vara här själv också, jag sitter och skrattar och lyssnar på folk musik. Imorgon är det cup! Storvreta cupen, världens största innebandy cup. Så det är bara att gå in och äga. De senaste två åren har jag åkt ut mot samma finn-gäng, dom har Juha Piha, i först kvartsfinal med uddamålstorsk och senast i semifinal med 2-1. Aja, hejsvejs höruuu.





utgångens dag

Ikväll finns det bara ett ord och det lyder success. Den ultimata utekvällen för vilken brad som helst. Dynga och svina. Kasta pengar omkring sig som det inte vore någonting. Så varför hoppas jag att jag somnar i en snödriva? Godjul förrästen.





 

Minnet sviker

Jag har precis klivit upp ur badet, fan vad skönt det var att bada! Somnade nästan och mitt i allt så kom jag på en sak. Jo, jag har ju visst drömt om tåg förr! Haha. Det var en mardröm när jag typ hade stulit en cykel och när jag typ smet så körde jag plötsligt ett tåg typ:D Haha. I tidigare inlägg har jag skrivit om hur jag påvärkats av mitt jobb. Bl.a. att jag väldigt ofta drömmer om just tåg numera. Vilket jag inte alls gjort förr, förutom då, den gången jag stal en cykel i tidigare år, minnet sviker...

Nu sitter, eller halv ligger rättare sagt, jag i soffan i bara mina trogna Sverige fillingar, tillsammans med julgranen, tomten, lejonet, orken och underbart rödhårige Hayley  som sjunger om hur hon har mig där hon vill. -cos' god it just  feels so good-
-Havregynsgröt då? Blir det kvällens måltid? Eller smiter jag till Max och köper ett orginalmål utan lök? Faaauen vad gott det vore. Kan du komma hit med det åt mig plz?:D

Idag, eller nyss så var jag och pöjkarn ut i skogen och klättrade fram över alla naturens hinder, med två stycken fyrhjulsdrivna monster. Kors och tvärs i skogen så hittade vi tillslut på ett i ljuset nog väldigt mysigt och fint grillställe. Men i dessa orkanvindar och tredje adventsmörker så var det inte så mycket mer. Men brasan värmde gött lär je seje!

Nej sovogtt nu alla tomtar och laxar!


Note: Filmtips - Gran Torino. Ny film med Clintan, finns dock inte med swe sub. KLICK!




ännu en söndag i dess like

Snart är söndagen äntligen över. Soffdag är ett annat ord för söndag, precis vad det har vart idag. Festade till seent som tusan inatt, hehe, en kanon fylla - med minnet i behåll! Helt bra... Vi förlorade första matchen igår också. 4-5 mot Norrby, ingen kanonmatch från min sida men heller inte en soffdag. Nu måste jag sova, börjar 05:45. PHU!

C'ya all






sötungen!








20 TIMMAR

...vad jag är trött. Jag sitter på jobbet, tre och en halv timme kvar av detta skift. Det blir jobbiga timmar... Imorse när jag kom hem från jobbet så kunde jag bara inte sova. Jag satte mig vid datan, ni vet att då rinner tiden iväg. När klockan var halv nio hade jag iallafall klätt min underbara gran som nu är ännu mera underbar! Sedan gick jag och lade mig och väckte cam som skulle upp till skuwlän. Vaknade som vanligt flera gånger då mobilen ringde, som vanligt skulle man väl kunna säga. Till slut klev jag ur sängen och pös iväg till Sandviken för träning. Sen närmare en och en halv timme till jobbet, inte bra, hungrig, trött och ännu mer trött och hungrig. Men i kylskåpet väntade en jultallrik och en jul-lätt-öl på mig som jag slurpade i mig med gott samvete. hoho^^.

Vi vann matchen i lördags, 3-2, precis så jämt som jag förutsåg. Vi gjorde endå en bra match tycker jag, fast det var en skitmatch med mycket slag som gick till IBF Borlänges fördel. Trotts uddamåls vinst i denna skitmatch så gör vi endå en braa match tycker jag. VI har en styrka i laget att kunna vinna sånna här skitmatcher medans många andra topplag förlorar. Vi är det enda laget i serien som har noll i förlustkolummen, tillsammans med IK Sirius i div.1 norra är vi ensamma om att vara obesegrade bland samtliga herrserier på riksnivå. Anmärkningsbart. Sedan att vi även är det lag i serien som har släppt in näst minst mål i serien är en styrka. Vi har ett väldigt jämt lag, inte någon Pelle Jansson, men vi ligger i topp endå! Vilket man ser i tabellen är också att vi är det topplag som gör minst mål, men så länge vi vinner matcherna så spelar det ingen roll. Aston goes goooood!

Imorgon onsdag är jag ledig, fy bubblan vad skönt. Jag ska försöka att inte sova bort hela dagen. Har en del saker att uträtta som handla lite krubb, städa och byta en bromsslang på bilen. Får se om jag hinner allt det imorgon. hoho!

Torsdag då! Viktig dag, JObbar 07-15:30 om jag inte tar ledigt för att åka till cam, redan imorgon isf. då vi inte kommer ses över jul... Men på kvällen, torsdag alltså, viktig viktig träning. Sista matchen på lördag innan jullov. Norrby hemma, ett mycket starkt Norrby som även dem slagit Västerås och Hagunda nu på slutet. En väldigt viktig match!

Januari nummer 6 möter vi Gävle GIK i en träningsmatch under juluppehållet för att sedan krossa Leksand på bortaplan den tionde.

Nyår då? Hemmafest hos Yooyo i Lexe eller nyårskryssning? We'll see...



WIPEOUT!

Kolla vad jag hitta för kul på tuben! Johanna och Malin anmälde mig till den svenska verisionen av detta! Inte för jag tror jag blir uttagen men fan vad coolt hah:D









Torsk

Godafton. Sjukdom råder så att jag inte tränade i torsdags är ett faktum. Morgondagens match är helt klart i fara. Jag blir inte med. Inte i startuppställningen iallafall. Coach vill ha med mig som reserv men har jag feber, ska jag hoppa in då? Det enda jag kan tänka mig bidra med om jag inte kör av vägen på vägen dit förstås, då jag även måste köra, är att jag smittar ner laget. Det är ju bra, not... Så jag ska ringa coach imorgon några timmar innan avfärd och meddela om jag åker med eller ej. Fan vad det är torsk  att vara sjuk när man missar matcher. Jag var ju sjuk då vi mötte Lessjöfors/Filipstad, kryss men torsk i suddan den matchen.

Det är klart vi är stora favoriter till matchen då vi ligger delad tvåa medans dem ligger tredje sist. De har sina gamla rävar som öser in mål som bara(?) spelar hemmamatcher så helt klart ett bra lag vi möter. Ett kryss tror jag inte ligger långt borta. Men dags för lite stenkross Aston!

Oddsen lyder: IBF Borlänge - IBK Aston 4.45   7.90  1.25


GGIK förlorade nyss mot sirius i stora blåa furishov, Sjölund var där. Även jag skulle vilja det men jag jobbar och jobbar och snorar och snorar...

Hoppas på bättre tider!






snöpatrullen plz save me

Himmelen är öppen. Snön svävar ned från den bortom molnen mörka himmelen. Med en vindpust sträcker sig en storm av nysnö sig över mitt redan nedkylda ansikte. Jag gråter. Jag vill bara hem, hem till min varma stora säng där inte några snöstormar eller gömda frusna vattenpölar finns. Den enda faran som finns där är godismonstret (camilla). Men hon är jag knappast rädd för. Wiehihi.

-Jag sitter på jobbet, inte allt för trött trotts att klockan visar 03:47. Om drygt två timmar slutar jag. Fan var skönt. Jag är nog lite "överarbeted". Den slutsatsen drar jag då jag ständigt(?!) drömmer om dessa tåg. Innan jag började här visste jag inte ens att det fanns olika typer av tåg. Jo det gjorde jag ju för i united states of america vet ni väl att dom kör med massa stora diesellok, typ monsterstora och svarta, eller falu-röda. Typ. Iallafall så minns jag inte en endaste dröm om tåg. Är det var gubbarna här på jobet menar när dom säger: "Du blir förstörd av att jobba här". Kanske kanske inte.

Träning imorgon, ser fram emot den. Det känns som att man inte är i toppform, dels för att jag tränat lite p.g.a. jobb och till största delen att det gick åt skogen på tisdagsträningen. Så imorgon vaktar åter JARMO MYLLYS kassen! ;)



-Jo! När jag åkte hitt så var det ännu en idiot i trafiken. En idiot är en sån som blinkar! BLINKA för tusan!!!!
Anvisning: För handen eller fingret (det som känns bäst för dig) ned från ratten för att föra ner eller upp blinkersspaken i god tid innan avfart. Åh!  (fucktards)




Thai, i all ära

Thaimat är så jävla gott! Jag åt precis upp resterna från frukosten, inte riktigt mätt men inte så hungrig heller så det får väl vara bra. Jag kom precis hem från träningen. Fys stod det på listan, precis som jag trodde. Beep-test i all ära. Inte alls 100 procentig för att göra ett max resultat men det blev helt klart över mina förväntningar, då jag från senare test hamnat på bäst nivå elva. Nivå 15 ljöd maskinen då jag klev av. Sedan diskuterade vi matchen. Slött, underskattning, dålig inställning och ingen vinnarskalle, det var orden vi kom överens om. Bättre resultat på veckans träningar för att komma så bra som möjligt till helgens match. Vilket vi kommer...

Imorgon tisdag börjar jag jobbar klockan 05:45, känner mig inte allt för motiverad till det. Men förmiddagsjobb betyder att man kan träna på kvällen så det är ju det pissitiva! Jag tror jag har en hel del arbetsdagar på rad nu, men jag är inte säker. Vi får se.
-Min gode vän Oskar på anställningsintervju nummer två på mitt jobb imorgon Det är jag som tippsat han om det så de vore kul om han fick det, av de åtta som gått vidare är det fyra som får jobbet. Chansen är god, som hönan sade.




Länge sedan jag hörde denna låt men jag såg tidigare idag på mtv att Paramore har även gjort soundtracket till filmen "Twilight", men är jag ensam om att vilja se den?!



Plattfall...

Klockan är snart 16:00 och jag klev ganska nyligen upp ur sängen. Dags att äta kanske? Samling 18:45 på bessemer för fys inne såväl ute. Om jag tror rätt så blir det en tilll synes hård träning idag. Johan, våran coach, var inte nöjd efter helgens riskaka, då vi tappade 4-0 till 4-4. Vilket i tabellen visade sig att Hagunda smet om oss, på samma poäng, men med bättre målskillnad. Vi fick dock en poäng och är fortfarande obesegrade! Till helgen har vi borlänge borta, ett borlänge som ligger på nedflyttningsplats, som har sina stjärnor, men som vi ska vinna mot!

Runsten då. hihi. Vinst finns bara inte i Runsten. Efter tolv omgångar ligger dom sist med ynka tre poäng, fördelat på lika många oavgjorda. Det är många som lämnat klubben men jag kan lova att det är lika många som känner detsamma. Runsten är nedtryckt i sin egen dynga, det värkar inte finnas den minsta glada minen bland spelarna och ledarstabben.
-20 tusen kronors mannen då? Som skulle rädda kontraktet? Dags att vakna...


inlägg:  plattfall.





hej alla nattmackor

 Sitter här i vardagsrummet tillsammans med ena syrran. Hon Γörsöker skulle jag väl vilja säga då det mest tjuter av Γeltryck. Hon spelar guitarr hero aerosmith. Jag sitter här och pratar med låtsas browpå msn, jag Γick precis ett Γaktiskt Γint kort på oss ungar Γrån morsans bröllop. Ett av de väldigt Γå kort på oss barn. Here it is.


the gang




Satan vad det går bra IBK Aston! Vi ligger på delad ledarplats, helt obesegrade, enda laget av alla division två lag! Vi har två oavgjorde, vilket ger och samma poäng som LESJÖΓORS, vilka har en Γörlust och en oavjord (mot oss) men sudden vinst. Helgen som var då? Jo, vi hemmaslog Västerås med 10-7 inΓör storpublik, drygt 300 personer? Serien vänder nu till helgen, då hemma mot Hedemora som vi även vann mot i premiäromgången. Vinst i den ska det bli så klart! 
-Denna vecka har jag inte kunnat träna någonting än, p.g.a. jobb, men imorgon torsdag tänkte jag smita undan Γör att iallaΓall Γå mig en träning i kroppen tills matchen. Lördag 14:00 Arena Jernvallen.

...pinsamt att henke larsson kan kliva in i ssl och ta plats.


Sweet dreams, nattmackor.


snart kommer tomten

hard work work. är tillbaka på jobbet. gårkvällen bravader då? jo, det var helt underbart! skogsdoft på toaletten, ojoj. granen står och gror i badkaret medans den väntar på en julgransdojja. så en sådan lär jag införskaffa mig. men det var jävla roligt iallfall. så snart vankas det julmys hemma.

...vi skulle repareta ett stycke fotstöd på en regina men p.g.a. tidsbrist så hinner vi inte reparera fotstödet. flödesomlopp måste vi prioritera så klart. men så är det. inväntar nästa regina nu bara. så vi får se vad som ska göras:D

pis.

jule gran pihihi

klockan är snart |em och spriten såväl sprutan är slut,enligtmina kolegorna! men sprutan är då inte slut. det kan den ju inte vara. de ska skrämma mig tror jag.det är detas taktik. örvi har knyckt en gran!:D nu är iallaall granen KLICKSAD!:D hihi.godnatt, rackers!







gästbloggare nr 1

nu är jag här igen, bella alltså.
min & antes kusin tobias kom hit nyss och då drog grabbarna.
dom skulle ju ut och leta gran, men först och främst skulle dom ha fram en yxa,
eller ännu bättre.. en motorsåg. undra om granen kommer gå av eller antes arm..
höhö jag håller tummen på att han och hans vänner behåller sina kroppsdelar.

det lär ju bli fart på bloggen igen så jag ställer upp för laget och bloggar lite när inte
andreas kan. snäll syster sådär. hare ! / bella



THE DRIVER

dudes! wazakuru waaah! hehe, ante här igen, ägaren av denna alltså! vi ska nu ut och knycka en julegran, till jul! haha, sablar vad roligt. jag, robban, oskar och syster bella är hemma hos mig. bara bella som inte dricker öl, hoppas jag! fast det saknas en del. hmmm... iallaralle, slutade jobba kl 02 sen träffade jag grabbsen och vi började öla. nej, nu kommer sandström, the driver. c jaaaows:D





(JAG TOG BORT DENNA BOD DÅ JAG INTE LÄNGRE VILL VISA DEN) :P  KOSKENKORVA TATTOO @ THE CHEST @ GOTTLAND 2005! DRUNK AND COOL;D

POSS CAM:)

gästbloggare säger:

wie

tja robert här. nu ligger jag här  hos ante igen, mitt andra hem. ölen har lödat sedan tidigt på eftermiddagen och ante har nyss smitit från jobbet . oskar spelar gitarr och nu har även han öppnat en öl. snart kommer sandström hit och vi ska ge oss ut i skogen för att sno några julgranar. först måste vi bara hämta en yxa fast helst en motorsåg. imorgon är det dags för en spruta för ante, han måste vaxinera sig mkt nu för tiden, man vet aldrig vad de är för sjukdomarsom sprids där på tåg-verkstaden. linus va för övrigt nyss och köpte burgare och det gjorde även jag, nu börjar jag få kramp i höger armen så måste sluta skriva god natt mina trogna läsare vi syns i helgen, björn rosenström på fredag och antes match på lördag, i sandviken, hemma. hej på er /robban

gästbloggare

tjena!
nu är det andreas lillasyster bella som gästbloggar lite grann.
brorsans dator är ju sönder för tillfället och jag har varit här och hjälpt
honom att diska lite, och jag tog med mig min dator, ändå bloggar han inte?! hm.
hemma hos andreas spelas aerosmith för fullt, det är andreas, robban & oskar som lirar.
sen om dom är bra eller inte behöver jag nog inte säga....
dom planerar nämnligen på att åka iväg och sno en julgran ?


petter och jag ska till skogen,
hodihodihoo grön röd grön röd
 (8)


RSS 2.0