datorcrash!

datorn har crashat hemma därav inget bloggande. men ingen är förvånad...
-åååh, inatt kunde jag inte sova iallafall. inte ens tomten var vaken. klockan var säkert runt 04:00 när jag till slut lyckades blunda. det hela resulterade i det vanliga. stänga av alarmet syndromet så att jag kom försent till jobbet var ett faktum. men nu är jag här, 20 minuter sen bara, det tar sig för var dag!

Idag kommer cam på besök, wie!:D  vi får se vad vi hittar på men tacos står det i receptet. Imorgon lördag är det innebandy iallafall. ibk aston tar emot mik västerås. oddsen visar 2.30 på oss och 1.80 på västerås, bet-läge?! Hur som hellst kommer vi supertaggade och ska så klart vinna. än är det inte klart dock vem som ska vakta buren. jag har vart borta ett tag för mitt skadade knä men på gårdagens träning flöt det på. hoppas hoppas och hoppas iallfalll.

jag tänkte ju byta blogg (A) men det blir inte av! någon får hjälpa mig med designen på denna kära, så www.metrobloggen.se/starkechago lägger jag på konkurssidan! nej, see yaaa babes! (kolla vad jag lärt mig).



 

-Det tar sig!




chago flyttar och växer!

metrobloggen.se/starkechago

hello

det var då inte igår jag var här, så minns du mig? jag vet inte ens vad jag ska skriva så skriver inte mer än vad jag gör. hmmm... jo, om elva timmar gifter sig min mor, roligt för henne, även oss andra i familjen/familjerna. då de vart som gifta sen sex år tillbaka. ananrs då, jo. jag jobbar nu, klockan är 02:55, så närmare tre timmar kvar. undra om man ska klippa håret imorgon? undra om man kanske också hinner färga lite sej? kanske hinner man sola lite? kanske hinner jag låna en skjorta till brölloppet då min favoritskjorta är trasig efter ett fylleslagsmål! så vi får väl se! ingen träning imorgon, av dne anledningen.

innebandyn trummar på! ibk aston ligger delad etta efter nio spelade omgångar, obesegrade! bara vi och storlaget fbi tullinge som står med en nolla i förlustkolummen...
runsten däremot, inte en enda seger, släppt in mest mål i hela division ett...








RSS 2.0