go zlaty go!

.

sexpack, barcachips och zlaty. sikken lördag!

barcelona baby


barcelona baby







surprise!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


(fredrika får inte se detta)

c'ya in barcelona!

inatt bär det av till ljuvliga barcelona och underbaraste fredrika, nu får du inte vara utan mig längre. nu får du det ännu svårare att bli av med mig då jag stannar i åtta dagar! åtta dagar!!!

klockan 03:40 går tåget, ul (upplands länstrafik) regina  id.nr. 9032. jag har full koll på allting då jag jobbar med fanskapet. i fredagskväll så gjorde jag fordonsbesiktning på tåget till och med! den enda skada som finns på tåget är att dörrarna mellan vagnarna inte fungerar, so what? det går att göra allt som ska göras med det ändå. knack knack knack...

flyget går 06:40 och landar 10:15, så jag har tid att spela på, antingen tar jag taxi till tåget nu eller så får jag skjuts av någon av nattkollegorna. see you in barcelona!
imorgon kommer det en härlig överraskningsbild här! hehe. pouwsss!!!

hoppsan

nya sneakers och ett par shorts, jorå man tackar presentkort 2k borta.


det frodas sommar!

bling-bling

klockan är nu 18:40 och termometern står på 7,0 grader. det börjar att bli kyligt nu men det har varit varmt idag, 13 grader och solsken så snön den smälter som tjuren springer med bolalrna uppknutna. jag sitter på jobbet nu, rast vill säga och inväntar klockslaget 21:00. hem och sova för att åka tillbaka hit till klockan 08:00 gash vad skönt! nja, men jag slutar 16:00 vilket är desto skönare. hem och sova blir det då för att ta tåget til larlanda omkring 03:00 från gävle station.

presentkort värt tvåtusen kroner på intersport. vad ska man göra? måste kolla om det finns någonting jag vill ha... ajolsson skulle vi deala eller?



nu var det även klart! här är åket vi ska färdas genom usa med, visst vore det fett coolt va? det kan vara en lite myt bara men feeeett va? mohaha, måste ta hjälp av oskar så den kan stylas med diverse bling-bling crome backspeglar, warap?!

three in a row

ännu en dag full av positiva aspekter? jobbintervjun jag var på gick till på följande; in på ringbolaget och träffar en hang-around polare från sätra jag bara snackar med om vi träffas på krogen. han stod vid ingången och hejade genast.

-ska du på intervjun?
ja det skuille jag ju så ja.
-fan vill du ha jobbet svarade han på lite cool blattebrytning.-
ja det ville jag ju så ja.
-ge mig ditt nummer så fixar jag det.
hans kollega som stod bredvid svarade genast; vadå? men ska inte på intervjun då?
-nej för fan, det är luuugnt.

och det fick han så kilade han iväg på möte som det var väldigt brottom till, jag tror att han har en högre position där på jobbet. hur som helst så ska jag på utbildning den femte april, alltså inte nu på måndag då jag är i barcelona utan måndagen därpå. fett! min första jobbintervju får helt enkelt vänta...

sedan begav jag mig till mallan en gång för alla! nu jävlar ska det sitta, balansrapporten och reslultaträkningen. och efter drygt tre timmar av stirrandes på siffror blandade av belopp och olika koder, tex 1920 kassa postgiro. nu är det klart iallafall. allt är klart! så jävla skönt. äntligen.

sedan begav jag mig till sandviken (och hynden) för att hämta ett presentkort från intersport och på hemvägen köpte jag mig en härlig datorväska. check it out.


hjua e, hjub 1. förstår du?

ännu en dag full av kanon!
dock inte sol och 15 grader men jag har haft en apbra dag. visslandes och sjungandes har jag hoppat omkring mellan de arbeten jag utfört. "du är inte i barcelona än" har det skrikits åt mig men jag har bara visat dem mitt vanliga leénde och visslat vidare. egentligen hade jag 'bryggan' idag, dvs att man har koll på ankomster och avgångar men när chefen fördelade ut jobben så behövde han en eller två frivilliga att hjälpa till att byta hjulaxlar. jag sträckte upp handen direkt och blev genast bossen då det var tre ovana hjulbytare. efter bort- och ditsättning av hjulen så var det bara daahanteringen kvar, att ställa om bromsvärden samt registreringsenheten.



så här ser det ut att ställa om bromsvärdet, dvs hur hårt bromsen ska bromsa beroende på dess order i skalan ett till åtta. man mäter hjulets tjocklek, 840 mm (84 cm) är hjulen när de är nya, vilket de var vi bytte idag. så det ställer man in, sedan beroende på vilka/vilket hjul man byter så ställer man även in registrerings utrustningen, som berättar för 'fjärren' var tåget befinner sig. typ gps... det värdet alltså. 840 mm = hjua e, hjub 1. förstår du? hehe.

imorgon fredag, dagen med en extra väckarklocka. arbetsintervju! jag fick ett samtal från telefonförsäljarjobbet jag sökte, och ja visst. så imorgon ska jag på min absolut första jobbintervju, stort! sen hur stor och omfattande den är blir ju en annan sak. men ändå. deja vu förrensten? inlägget jag skrev i tisdags(?) skrev jag någonting i formen; "man skulle varit telefonförsäljare" och nu wtf?

bättre och bättre, närmare och närmare

vilken fantastisk dag det har varit idag! sol och dropp från taket, snacka om vårkänsla. this is(nt) england this is sweden. denna årstid älskar vi,  du med vill jag lova. hejdå vinter och välkommen sommaren. oh, tänk att ta fram motorcykeln eller att sätta på sommarfälgarna på bilen? wie! det har även varit en kanondag på jobbet. jag har visslat och varit så överlägset glad, pga ja... min lille mys - fredrika. jag är 'philadelphia - himmelskt gott' alltså så jävla kär! <3

idag har jag strosat runt själv och gjort massa roliga dvs nya saker. helt själv med massa nya saker. en sak jag gjorde var bland annat att kontrollera kyl- respektive värmesystemen. inget nytt för mig men att jobba själv och försöka med nya saker man inte provat förr. nya lösningar, sätt att köra värmen/kylan på och nya genvägar. inte för jag är den som hoppar från a till ö men vet man vilken väg man ska gå för att ändå göra det riktigt så är det så klart kanoners.

som sagt, en riktigt bra dag. nu blir det bara bättre, bättre och närmare och närmare!

jag

...har världens bästa flickvän!

ajolsson!

var är du?

fredag den 13e eller tisdag den 16e?

en riktigt dålig dag. jobb som bara har krångla, eller föresten inte. men nu känns det så, bara massa jävla skit. jag har hållit på med samma sak hela dagen. två saker som inte fungerat som de ska, så jag har bytt och donat hela långa dagen. och sedan i slutändan så är det fel på styrningen till det som jag jobbat med, jaha? ja de var ju lätt. och extra roligt också. det som är extra roligt är att mitt jobb har sådan framförhållning till att utbilda oss (eller mig). jag frågar i tredje person, jag frågar rakt ut, jag berättar att jag är less på jobbet för jag inte får lära mig någonting nytt därför jag ska ut och resa, om det blir någonting av satt säga... vad är det som krävs? är det mig det är fel på då han och han och han och han får utbildning. det spelar ingen roll att det är hjärt och lung-räddning eller brandövning. utan det handlar mer om, jaha, mig då? jag har varit där i över tre år nu så det är väl för i helvete dags?  allt känns så jävla kuk. kuuuuuk.

nej ett jobb som telefonförsäljare vore någonting... hejdå alla

countdown

42 dagar varav 17 arbetsdagar kvar till amerika unt 6 dagar till barcelona!


jv och jag

karaktäeren jv, snabba cash, vill bara ha mer av allt. av allt han redan har. men han förstår inte att man inte kan ha allt, inte genom den vägen iallafall. samma är det med mig, jag vill också ha allt, men via den vägen går det inte. på mindre än tolv timmar har jag gått i samma fälla som jv. inte samma då men samma. cash is king. no cash no king. blunder efter blunder efter blunder. slut med blunders nu och inse, den vägen går inte hand i hand med oss min vän...

get rich or die trying

jag ska prova mig på den här 'garanterad' vinstutdelning på harardspelet european roulette. jag sätter in 100 euro, bonus 100 euro sammanlagt 200 euro, 2000 spänn.

satsa rött. 1 kr, torsk. 2 kr, torsk. 4 kr, torsk. dubbla alltid förlorat belopp. i'll give it a fucking shot!

-klockan är nu 02:42. jag har 200 euro och har vunnit 1 euro redan, torksk!ade på 1, 2, 4 men satte 8e. får se hur det går om en timme!!

klockan 02:48 210 euro!

klockan 02:57 220 euro! 32 euro som högsta dubblingen. 20% intjänat av de insatta 100 euro.

klockan 03:11 50 euro! förlorade på 64 och hade inte 128 så spelade 64 igen, grr! vinst! 50 euro nu...

klockan 03:24 50 euro! svårt att vinna, man vågar inte spela efter 16 insats. prova mig på hela nummer och röd. dubbel chans...

klockan 03:44 16 euro! ack ack ack!

klockan 03:44 12 euro! satsade 10 euro och vinst! 22 euro nu.

klockan 03:52 0 euro! det skulle ju vara garanterad vinst?! jävla skit. died trying va?

vilket avslut... nja

idag blev jag absolut inte äntligen klar med snabba cash. absolut inte! jag vill att det ska fortsätta så är det slut? vad i helvete. livet är över. livet är slut. jv är slut. eller? visst är inte fucka upp del två va? ska lätt läsa den, läsa alltså. inte ljudboka. fast det är jävligt skönt tho.
imorgon är jag ledig, wiho! så vad ska jag göra tro? jo ringa på det där jävla jobbet. men enligt mitt nuvarande jobbs stadgar så måste jag anmäla till min chef om jag har en bisyssla, och anser chefen att det påverkar jobbet så kan han tvinga mig välja. stort... eller? mer så tänkte jag åka och spana efter lite schyssta grejor... hehe. ni som känner mig och jv vet vad vi snackar om för grejor.

idag, lagomt bakis och sjukt hungrig. ja men maten var inte klar och jag fick inte igång spisen. hör du? fick inte igång spisen! haha, patetiskt. men jag orkade inte så jag la ner när jag märkte att det inte blev varmt. sen spelade jag match. omkring klockan 23:00 fick jag sms men då var jag redan innen på någon öl så... gjorde säsongens bottennapp iallafall. 4-8 i baken. sista matchen. phu...

note: igår köpte jag upp reahögen på statoil. mentos, och massa bubbelgum för bara 3 kr/st! rena rånet mot butiken! de var inte asgod dock...

sunday sunny sunday

salem eller sideshow bob?

vilket start

ligan finner en död ung man i ett badkar. dödsorsak troligen drunknat. men konstiga spår och ledtrådar finns på dödsplatsen. ett fall för grabbarna i navy cis?

mcgee:oh shit. han har legat i badet i max tolv timmar.

gibbs: killen kan ha drunknat, somnat eller fått hjärtfel men spåren här tyder på något annat.

dinozzo: härlig vattenskada...

senare under dagen då kroppen ligger på bänken i dr donald mallards obducentssal.

abby: spåren är inga spår, det är vattensamlingar som bildas på en sådan sliten heltäckningsmatta under den starka luftfuktighet som var, full värme på vattnet och vattenånga som bolmade genom hela rummet, inga spår på golvet alltså. *slarck* -slut på 1½ liters läsken.

dr donald mallard: grabben har inte blivit mördad. hans hjärnfrekvens visar att han innan dödfallet hade en s.k. rem två sömn. ingen panik finns när han dog. pojken somnade i badkaret, olyckligtvis.

så skulle ligan utrett min död om jag skulle somnat i badkaret. jag nickade till, phu, men inget mer. synd att de inte kunde fixade så att jag typ blev mördad med en luftinjektion eller drogad, aaah fan vad sköööönt! eller någonting annat, så skulle man få en feeet begravning av alla försäkringspengar, dålig fest då eller?!

haha vad fan pratar jag om?

grrr! abby din lille prutt. jag vet en kille som skulle passa dig alldeles perfekt. en smart kille som lite lite knäpp, lite sådär knäpp som du ser ut ibland, hans nya alias är fnatte, en mytomspunnen man... det är den 'enda' ledtråden du har att gå efter i finnandet av honom mohaha!

torsdagen den elfte av mars

fyra nätter känns i kroppen och att jag spelade match en timme före jobbet igår sätter även sina spår. men ikväll är det sista natten och i morgon jobbar jag inte natt utan från klockan 16-01, skönt som fan. så det är väl att sova till klockan 15 som gäller då kanske. hihi. natten som var var helt klart den jobbigase, trött som fan i kroppen bara.
i natt tänkte vi två jobba så in i helvete. en normal dag, klockan 07-16 med omkring tio arbetare så görs det (kanske) omkring 40-60 splitpunkter (servicepunkter) och vi har sagt jävlar anamma vi ska göra 40 stycken, på två under natten! så vi får se om vi lyckas men ska vi göra det är det fan i mig inge jävla slöhet!

igår spelades sista matchen i serien, derby mot runsten. vi vann matchen med 4-9. en match som vi förlorade skotten med 30-28, smo vanligt men att ändå knyta ihop säcken är aston-likt. vi slutade nu tvåa i serien, sju poäng efter seriesegraren och nio poäng ner till trean. sista två matcherna har jag äntligen varit fri från sjuka och vips så är det skitroligt igen! synd att serien är slut...

nej nu ska jag slita mig ut hörnet på soffan och dra på min sotarskjortan och glida ner på stan, jag ska hämta och lämna lite böcker, patient 67 nästa!

sweet swedish winter!

våren är här för att stanna, kan man ju hoppas men enligt väderprognosen blir det mer snö på fredag. hmmm... check this out, 16 grader i solen! nej nu ska jag äta och sova lite innan kvällen träning och jobb!

tjena håkke!

natten göra då?

till att börja med var det stopp i handfat och tolett, båda översvämmade med svart sörja. bort med vägg och isär med slangar och rör. glegg sörja skit. stopp. öppnade slussningventilen och vips tomp i slasken, samma i toaletten. i med lösningsmedel och vänta lite - spola ur. jobb nummer ett klart. jobb nummer två var ett annat tåg, byte av lite filter samt att fixa flödet i spolarvätskan. klockan var närmare 01:00. ett tåg stod trasigt på linjen så vi skickade ut ett för att hämta det, dra det hem till verkstaden satt säga. klart och betalt en timme senare. sedan, helvetes jobbet. en trasig vi skulle flytta gick sönder igen på helt fel ställe, försökte dra det med ett annat tåg så det inte längre stod i vägen. men ack. krångel och krångel. i drygt två timmar var man utomhus, helt okej väder då det var plus minus noll. men helvete, kalla verktig och idiotarbetsställning. det gick inte. klockan var 06:00 och skiftet var slut. in till planeringen och meddelade situationen. det var bara att gå hem och sex nya gubbar fick gå dit.

nattens citat: 
kundens vd ringde och jag svarar glatt och trött, alldeles för glatt.
-euromaint gävle! skrek jag.
håkan, tågkompaniet...
-tjena håkke! wtf liksom, vad gör jag? haha!
vi har lite problem...
jag sänkte rösten och efter en stunds prat och timmar senare löste det sig. hehe, tjena håkke! hah!

en av sex

om två timmar är det dags för natt nummer ett. en av sex. jag är inte fullt så taggad som jag egentligen var. nätter är som sagt asbra. blod svett och tårar, i love it. men det där med sömnen blir fel, om man inte gör rätt vill säga. jag tänker vakna omkring klockan 13 tänkte jag. men nu i skrivande stund är jag ganska trött, så klockan 15 blir nog bättre. ja klockan 15 säger vi. sedan har jag inte några planer för morgondagen måndag. ingen träning heller. kanske ska man ta sig till gymmet och rehabträna axeln kanske? kankse... något som jag definitivt kommer att göra är att facebooka, spoifya, destination.sea och kanske skriva ett inlägg till här. jag blundar hårt nu för att tänka om det är någonting mer men nja. nje. nej det var bra så!

sista bussen hem efter en kebab med bröd hos tjuvsnålkebabjäveln

117 poäng och du är skyldig mig pengar! eller var det någon som satt emot? hur som helst var det på näbben, en strike och typ en åtta i sista omgången så där räddades jag. jag kan väl lägga till att kent orkar fjord kom strax efter mig och att karita alias ajolsson kom trea drygt en strike efter så de var en tuff serie!

igår var det goya, goya äger. massa brats och massa drinkar. jag tog en eller två drinkar, spillde även ut linus så den fick jag ju ersätta. men eftersom jag gäller en hel del folk, haha!, så behövde jag inte betala den. bartendern. han från hangloose vet ni? han jag och robban köpte mjölk av för att tagga igång ordentligt! ni vet? haha. sen så hittade jag en nummerbricka, mmh. men när jag skulle hämta den jackan så var det ju min. haha! fyfan vad bra.

just ja, ikväll jobbar jag. sex nätter på rad! lagom segt kan jag känna nu. jag jobbar alltså 22-06, börjar idag söndag och 'kliver' av på lördag morgon. wohoo... men det är skönt att jobba nätter också. ingen som bestämmer vad man ska göra, man lägger upp allting efter egen ro och jobbet går bättre och det blir mer gjort! sen får man ju sova ut också. hehe. så vi hörs väl omkring sex imorgon då?

update

matchen är avklarad. men någon 5-3 seger blev det inte. i själva verket vann vi med 8-2(!) i spel fem mot fem, men nu satt vi i utvisningsbåset halva matchen så det tog dem vara på så 6-0 till surahammar i spel fem mot fyra. 8-8 stod det på tavlan efter sudden death, skottten - 44 mot 44 så det var väl helt okej, men som sagt, sex mål i baken med en man mindre på banan. njeeeh, inte okej.

nu är det dags, men vad i helvete! radio/tv tjänst ringer? vad fan! håll käften på dig! hejdå. nu kommer linus, hörs då! mitt mål för kvällen iallafall, inte wasted. och minst 110 poäng per serie i bowlingen! sätter du emot?

discobowling!

ikväll är det ferre med discobowling! fan vad kul det ska bli. jag linus och oskar följer nog även han med. kotta och hennes pojkvän men utropstecknet, ajolsson kommer. warap?! jag och hon pratade om kvällen; jiaaaaa, jag vet inte. men jag kommer om du hänger med annars vet jag inte. -jiaa, jag kommer men då måste du komma! mohah:D
note: den vite mannen är beroende av den svarte mannen.

gameday

årets största match är här. redan klara seriesegrarna surahammar står för motståndet. sju poäng före med två matcher gör det till en omöjlig uppgift för oss, som med redan tre omgångar kvar är tillräckligt långt före tredjeplatsen. ettan surahammar mot tvåan aston. seriens två defensivt starkaste lag samt den tippade tvåan mot den tippade ettan. förra omgången förlorade vi på bortamark med 6-4 men idag kan lundinspojken utlova en annan utgång. idag vinner ett mordiskt ibk aston.

mitt tips slutar med astonseger med 5-3. hard work work!

fredagsmys!

idag vaknade jag klockan 13:30 utan planer. utan någon tid att passa. fredag och jag kan göra vad jag vill. upp och hoppa, den vanliga rundan. kylskåpet och hälla upp ett glas mellanmjölk. klunk klunk klunk och glaset var tomt. aaaaah! vilken start på dagen. gettin dressed - for success, som gessle och marie frediksson blev miljonärer på. ut med tuva i årets soligaste, varmaste och finaste dag. här får ni svennebananer som semestrar i thailand och ni som rest snäppet värre, aussie. här, här mina vänner, här är sverige. det sverige som är det vackraste. en underbart solig vår- eller vinterdag som man helst ska sitta i hemlingbybacken och grilla, eller hoppa i snön som hynden!

mys i djupsnö!





jo, igår var jag till biblioteket tillslut. lånekort, klart. jag passade på att låna några talböcker, ja jag vet. men jag orkar inte läsa böcker. jag hade läst tre kapitel i snabba cash sen tröttnade jag, inte på boken utan på att bara läsa. lyssna går asbra ju, medan du kör eller vad som helst. just ja, hehe. snabba cash, den har jag på långtids lån av dig jens! det har lostnat två tre sidor men det löser vi... :D

jag lånade även flera lonely planet böcker. det är anledningen till att jag skaffade kortet efter att en kollega tipsat mig om lonely planets alla reseböcker. usa, new york och manhattan registrerades på mitt lånekort. allt för det lilla extra i kunskap innan man yrar runt som man ändå kommer att göra. det kommer bli så jävla grymt! sex böcker och fyra ljudböcker. stieg larssons män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. jag står även först i kön på att låna boken patient 67 aka shutter island. 



first stop manhattan!

då var vårat boende klart i new york. vi tänker hyra rum hos en svensk tjej som har lägenhet på manhattan, där bla ground zero (fd world trade center), madison square garden, grand central station, central park hållit eller hålle r hus. vi landar på jfk kvällen den 2/5 och åker direkt till lägenheten för att göra oss hemmastadd. sex nätter senare, den 7/5 alltså lämnar vi lägenheten. för att kanske bege oss på nya äventyr, det vet vi inte än men det kommer. tro mig, det kommer.

adam tensta me no say you cool!

tisdagen lider mot sitt slut och onsdag kryper allt närmare. imorgon onsdag, sovmorgon! fyfan vad skönt att få sova ut. jag börjar 16:00 så det är alldeles perfekt. det blir omkring elva timmar sömn jag får, mer kan jag nästan inte sova längre. inte i ett iallafall. jag tror jag sover jävligt oroligt. därför mitt immunförsvar är så dåligt, dvs varför jag är sjuk hela tiden. för att jag helt enkelt inte får den lugna sömn jag behöver. men den 13 mars(?), ska jag till doktorn på riktig provtagning, för att få på svart och vitt vad felet är. man är inte sjuk heeeela tiden.

innebandyn drar mot sitt slut, haha. men även den gör det. match på lördag mot redan klara seriesegraren surahammar, vi är redan klar tvåa som varken kan avancera uppåt eller neråt. träning tisdag och match mot tabelltrean runsten,derby. de två roligaste matcherna kvar och bara en träning och två matcher kvar av säsongen. sjuuukt. det gäller iallafall att ta dessa två matcher på allra bästa vis. jag är astaggad då jag inte haft den säsong jag hoppats på för detta hälsoproblem kan jag väl ändå säga?

så lite lite lite innebandy kvar och lite jobb kvar då det bara är sex veckor kvar till semester, livet leker just nu!

årets första vårtecken!

hej bloggen!

ja har läst lite olika bloggar och där skriver man tydligen så. nu ska jag också bersätta om någonting mer, men jag kommer inte på någonting som är så lite värt att ens ta upp. haha! men man måste vara positiv. snart är det ju vår, tro det eller ej. snökaoset är ett faktum. men iallafall, snart är det vår! om inte för mig som åker till barcelona snart igen. så varför inte spana efter härliga vårkläder som denna jacka jag kanske köper mig? märke och pris är inte av intresse men rätt så snygg va?
det måste väl ändå vara årets första vårtecken, att se en snygg vårjacka alltså!
check check.

RSS 2.0