same old song and dance

storhandla, det kan man kalla dagens fylla-frysen-uppdrag. det lär bli en ruggig vinter iår, så det är bara att börja fylla allt där man ska ha mat! fy gävlar vad det blåser i gävle, åtta sekundmeter "sydvästlig vind" ser jag på smhis hemsida. men det blåser mer än så vill jag lova! jag har tappat kepsen flera gånger när jag varit ute och spriugit bland tågen. det kan inte vara ynka åtta sekundmeter. snarare en lokal stormby med kuling varning!

samma visa var det igår, samma storm vilket resulterat i nästäppa och feberkänningar. vilket jag inte alls vill ha just nu. camilla kanske kommer imorgon, wie! då vill jag inte vara sjuk, sedan är det ju toppmatch på lördag, borta mot seriesegertippade lesjöfors! fan fan fan.
hoppas att kan-jang kan hjälpa mig!



sex sköna

jävla innebandyblogg men vad fan! det är ju det jag gör ju, såååååå fuck it!

sex sköna
poäng efter denna kanonhelg! söndagsmatchen mot loke kunde inte börja sämre eller sluta bättre! precis som mot alfta, 3-0 i arslet efter första perioden, ingenting egentligen att klandra simon för men han ville kliva av. in kommer jag med, vad jag tror "trygghetskänsla". och visst kom jag in i matchen allt. gjorde ett antal viktiga räddningar vilket senare resulterade i reducering, kvittering och ledning! jag ser dels att det var mina två bästa perioder i årets division två serie och att laget gjorde två kanon perioder!


delad serieledning förtfarande! - mik västerås ligger före oss med +/- 9 mål.

*  aston ligger nu på 17 i rad matcher utan förlust! varav två cup segrar!

jocke sjölund, fem poäng mot loke! -
men så jävla bra är du inte, ditt fel att vi släppter in mål i pb mot alfta, då du var utvisad!

*   ante lundin leder även målvakternas poängliga med sina två assist!

*   en tredjedel, 7 av de 21 kassar jag inte lyckats mota, har vart i box play!




 

-självklart är det ett stort plus till de lag som lyckats plocka full pott efter sex spelade matcher, precis som vi i aston har, men självklart är det ett till lag som har det - de fasansfulla mik västerås. av alla division två serier så är det våran, södra norrland som ens har något lag som kammat hem fullpott och då är det två lag, det ena med bättre målskillnad än det andra, som gör oss till bara tvåa efter 18 poäng av just 18 möjliga. -ςå då är det dags att nypa sig i armenför att förstå att aston, är här för att stanna!



vad händer i runsten?


läser att lagkaptenen bojkottar derbymatchen mot rivalerna ggik och att femtontusen-kronor-mannen inte alls är skadad vilket påstods då han missade senaste matchen... trassel, det ordet passar då allt på runsten. problemenet - flera f.d. runstenare i ledarstabben?



singin that melody

trött, sur, ledsen, arg, less, deprimerad  har ett samlingsord - bakfull. efter gårdagens till syno svåra match blev det en sväng ner till interpool. där njöt man av några öl för att sedan dra på efterfest i sätra hos malin och johanna. på vägen dit stannade vi till hos sandström för att hämta whisky *pööh*. i hissen påväg ner, tröck ju jag såklart på stoppknappen, yiiihaaw! linus höll in ringsignalen, jag bara skrattade, sandström ringde hillpersonalen men då, helt plötsligt, började vi röra oss neråt!:D  väl hemma hos malin och johanna drack vi vin och den där jävla whiskyn. ååååh, ja ryser av den jävla smaken. sedan gick jag och la mig, vid fem-sex tiden för att vakna klockan 13.20 och pallra mig till jobbet. smet förbi min moster och knäck en cykel, hah:D

4-6 slutade matchen igår, 3-0 låg vi under med i första perioden, en riktig skitperiod kan jag säga som målvakt. styrning via arm och in i mål, bland annat. skitperiod! men i andra och sista periden så spelade vi upp oss och ja, vi vann. tre poäng och fortfarande trea i tabellen, på målskillnad.

imorgon är det match igen, loke hemma, match info finner du nedan. det finns INGA lätta matcher. men självklart, ska vi vara med i toppen, så ska vi vinna den. stormatch bjuds det även på, i uppsala. serieledarna hagunda (likväl oss men med bättre målskillnad) tar an lesjöfors som ligger fyra, tre poäng mindre än oss. det är omgångens stora match. hoppas på lesjöfors, då vi klättrar minst en placering.

note: kung jonte!


bye swingfly


lyckans ost - EN RIKTIG OST.

klockan är 4:22 in på en förhoppningsvis underbar fredag. ännu ett väl utfört skift som lagbas så kan man sova gott inatt. jag beräknar att sova mellan åtta och nio timmar nu efer jobbet för att imorgon kunna ta mig en promenad i bolongern innan avfärd mot tre poäng, med andra ord alfta. jag hoppas jag vaknar med ett leende efter en god dröm, kliver ur sängen och drar nig en snabbis. hah, drar mig till duschen och duschar en snabbis menade jag! sedan äta en stadig frukost, eller om jag tar den efter bolonger promenaden... iallfall, väskan är redan packad och kläderna är nytvättade, det enda jag behöver är ett par handksar som jag tjuvar med mig när jag slutar om en och en halv timme.

omgång fem står i farstun och väntar, omgångens "stora" utropstecken: derbydags i allianshallen, loke - hagunda, hagunda den vinnande maskinen - ska dock inte ha några problem att vinna på bortaplan fast endå hemmaplan. norrby - mik västerås, kan såväl den bli spännande, vi vann 4-7, så vi får se hur mycket före eller efter vi är mik, mot ett motstånd som norrby. vi då, alfta - tabelljumbon, tar emot aston hemma i lilla sporthallen. lesjöfors (tippad etta) vann med 4-11, hagunda (tippad tvåa) vann med 12-6. aston då (tippad sjua)  räknar man ut antalet mål lagen gör i snitt per match slutar matchen 4 till alfta och 9.25 till astons favör, så vi får väll se...

19:30 drar den alltså igång direktlänk för liverapporterting finner du below... http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=292416&epslanguage=SV

hemkomst sent ikväll alltså, kanske möter på polarna nere på stan direkt då, linus är hemma från örebro och linda är hemma från oskarshamn, så får väl kramas med dom lite! men ingen fylla denna helg, då det är hemmamatch mot loke söndag 14:00. vill du se matchen, plz contact my agent... 

TJAHRÅ!
(puss cam)





 


REMEMBER ME?

...förstår om du glömt mig, jag har ju inget sablarns internet så bloggandet har legat på is. but now its back, stronger then ever!
 
...internet återfår jag om två veckor, jag överlever nog, jag är strong.

...det som hänt den senaste tiden då.  jo, innebandyn - aston still going strong, inga fler fylleskandaler och cam står för många leenden om dagen.

note: de senaste två veckorna har jag druckit alkohol en gång, de kallar jag strong.



cos' now i'm back!

månag den 13e ställde vi in träningen till förmån för att bege oss till dalarna och kika på ssl-matchen falun - jönköping. mörkt när vi åkte och mörkt när vi kom hem, de är fan mysigt att köra bil i mörket! matchen då, falun drog det längre strået och vann med 4-3 efter en dramatisk sista minut i falukuriren arena. falun var det bättre laget, jönköping kan inte haft mer än totalt 15 skott på falun. rehn gjorde ingen kanon match - men han räddade vad som räddas skall (som målvakt analyerar jag gärna andra målvakter). momén i jik kassen däremot, snacka om stor och stark keeper, undra om han är min nya idol? en rejäl jävel att klista bollar iallafall.

snacka om ryggsmärta också! jag vaknade på måndagen och kunde i stort sett inte röra mig. ryggskott var min första tanke. men det visade sig inte vara värre än så att det var över dagen efter, phuu*.

ytterliggare en kanon träningsvecka fråån varan sida. alfta borta  fredag 19:30 och loke hemma söndag 14:00. full pott ska det vara om vi ska vara inblandad i toppstriden (hoppas det går lika bra som när jag sade det sist, 13-5 seger mot leksand). alfta är kända för att vara ett starkt hemma lag, men de har floppat nå rejält än så länge, många tunga avbräck - ciyo hajo - falun, håkan andersson - något division tre lag, borde inte vara något problem för segertåget IBK ASTON. loke dock, vet ej någonting(?) om, förutom att de inte gick vidare till slutspel i uppsala cupen, som du redan känner till, ibk aston vann. ;)


dream on punk

i gårdagens inlägg skrev jag att jag inte skulle sova bort denna dag, vilket jag precis gjorde. jag vaknade 17.15 wtf?! haha! klev ur sängen, kokade makaroner och stekte på korven - käkade, sen begav jag mig till sandviken för innebandyträning. kanonträning! fick ut mer träningsgrejor och väskor och träningen gick verkligen skitbra idag, väldigt kul faktiskt ( med andra ord, gå in ooch dominera igen), tills min axel hoppade ur led. så då var det duschen bara. det var ingen allvarlig luxation dock, plipp och den var tillbaka på föga sekunden. de senare gångerna den hoppat ur led så har man plågats utav smärta flera dagar efteråt. ett tag var det så illa att man vaknade om nätterna av att axeljäveln var ur led eller låt på "klacken" och höll på att hoppa. hehe, de va rätt illa. att vakna mitt i natten, asläskigt, astrött och asless utan att kunna göra något, eftersom man ligger på armen vilket betyder för att resa sig upp måste man röra axeln och då hoppar den av "klacken". and that's the way it is.

jo, vad hände med mitt hooo, bilen är smuttsig - tvätta flera gånger i veckan syndromet? vet icke, men har tvättat biljäveln idag, varför säger jag biljäveln? den går ju kanon och inge fel på den... eller ju, måste byta två trasiga lampor...





den här bilen vill jag ha. en riktig räserrrrr! men men. dream on punk...

...over and out



yeah

-nattens låt blir iallafall http://www.youtube.com/watch?v=DAfxi_5jOaM&feature=related 

idag har det vart ett underbart väder i vårt alldeles egna vackra höst gävle! löven på träden är gul, orange, röd och halv grön! ögon godis skulle nog en vis gammal man säga. tyvärr så sov jag nästan bort hela dagen, klev ur sängen vid 16:15 tiden, jippi! men de va skönt väder då med så. hoho^^,

Idag fick jag även igång den lampa jag var så när att kasta i soprna, felet var trasig glödlampa. haha! i mån av sin kunnighet med skruvmejseln (ja tjena) så bytte jag plats på kontakter, bytte plats på kablar med mera. så i själva verket var det lampjäveln som gått i spillo. jeje. se och lär antar jag.


idag är det torsdag, då brukar oddsen komma upp till helgens alla matcher. så vi får se var det bubblasr extra i magen att sätta en slant. yeah!

(hoppas jag inte sover bort hela dagen igen)...



natt på jobbet

idag lyckades jag sova till fyra, fasiken vad skönt det var! anledningen till det heter christian falk, våran duktige fystränare som kör med oss så som en eldmyra äger  skiten ur ett gäng pissmyror. passen  är inte allt för jobbiga endå men det känns jämt dagen efter! att ett halvhårt fyspass ger sådan ömhet i gompen är konstigt... men han kan sin sak. såväl jag kan min sak: att köra tåg, som fallet är just nu.

...jag sträcker mig över det vedervärdigt osträdade databord och ser ut över ett ruggigt gävle bangård. gräset såväl rälsen är belaggd utav frost, temperaturen ligger strax under noll strecket. långt där borta ser jag ett lok. jag tror det är påväg hit till verkstaden, verkstad gävle. jag ser att loknummret är rc4 1264, trotts att sexan är något mer slitet än de andra. iklädd den orange-blåa verkstadsjackan med silvriga reflexer såväl de smutsfyllda och perfekt utformade handskarna beger jag mig genom verkstaden ut i kylan för att hämta, utföra dess jobb och växla ut loket, troligtvis till spår 139. sedan om det inte står fler lok och  lurpassar går jag tillbaka hit till växlarkuren och bara väntar på nästa tåg.

 ( ur romantikern och rollspelaren chago's självbiografi "en natt på jobbet" ). författare - kan det vara något kanske? hehe. inte de närmaste åren iallafall! joo, onsdagen då. inte en enda notis i planerigshäftet faktiskt. men såklart finns det en del att utföra, som alltid. dags att kika ett kontoutdrag bl.a. undra hur mycket det skulle och borde visa! that's the question.

note: alfta är det enda laget i serien som tror på något annat lag än mik, lesjöfors och hagunda som seriefavoriter, det laget är mitt  - ibk aston. ännu en note är att guran även blev avstängd efter helgens fulknep han drog till med på matchen! ojojoj... ;D


-'zup dude?



sweetness

mitt internet har ju crashat hemma så jag skämmer inte direkt bort mig med surfandet. det gäller att ta tillfället i akt så fort tillfället ges! nu sitter jag på jobbet och inväntar jobb - alltså ett ypperligt tillfälle att blyyyygga!

idag, fick jag äntligen hem soffbordet och soffpallen jag köpte i maj! maj, juni, juli, augusti, september och nu oktober! nästan fem månaders leveranstid för ett bord och en palljävel! men de var ju fint så de var väll värt det. hoho! men inte direkt sex  av sex z'an till lindholms möbler. det tar tid att inreda ett hem, bott själv sen december och har ännu inte fått ordning på allt. det känns eller rättare sagt det är bara i vardags rummet jag lagt möda på att fixa. men så är det väll, det är ju där man håller sig (förutom) när man sover. sovrummet är tråkigt och där sover man bara. typ. -shit! 0.0 grader visar termometern! det är kallt, även ikväll!  ORKAR INTE SKRAPA RUTORNA NÄR JAG SKA HEM!

morgondagen ser ut på följande vis, jag vaknar nog vid två någonting, måste diska så får väll se om jag tar mod till mig. sedan pratade jag och min mor om att beställa nya tapeter, just till mitt vardagsrum, så vi får se. sedan mot kvällen lär jag till sandviken och köpa löparskor, innan träningen som håller på mellan typ 20.30 och 22.15. sedan är jag tillbaka här på jobbet. så får väll se om vi ses!

innebandy. vinst i lördags, såväl som hagunda och västerås vann sina matcher. till helgen plockar vi förhoppningsvis tre friska poäng mot leksand, hemma på jernis. för att vara med i toppen ska nog det vara en tre poängs match för astons sida. även om leksand har en del nyförvärv. borlänge måste rycka upp sig för att undvika tidernas fiasko, vinst mot mik till helgen och jag blir måttligt glad! nu ska jag spana i  zorrobloggen.

note: fan var jag skar mig i fingret för typ en timme sedan, jag med knivar = dålig statistik genom åren. jag skulle skära av plasten runt ett batteri och paaafschhh, kniven genom handsken och paafschh, snajs i fingret. tur att jag inte är så rädd för blod.


http://www.youtube.com/watch?v=J9zdLjdcGSQ
-bra låt med passande namnöö!

are you listening sweetnes?



söndag - bakfyllans dag

jag sitter hemma hos jens nu, då mitt internet inte fungerar. surt vill jag lova. jens, martin och robert sitter nere och kollar på fotboll. idag är man bakfull. jag vill verkligen duscha med känner jag eller så går jag bara ut i regnet. vi vann våran match igår med 4-7 mot norrby. det gick jäklarns bra för mig, så det känns väligt skönt att det lossnade igår. jag gjorde även en assist, igen! två assister på tre matcher, yeah!

-ser att ggik ligger under med 7-6  5 minuter in i 3e! hah


innebandyblogg

fredag - underbara fredag!

äntligen fredag, vilket betyder denna veckans sista arbetsdag. phuu! klockan är nu  07.07 alltså nästan sju timmar kvar tills helg. springa runt ute i regnet och köra lite tåg. sweet! inget partaj ikväll då det är gör-viktig match imorgon mot norrby. norrby är förhandsfavoriter till oddsen 1.35, 3.60 är oddsen på oss. norrby ska somsagt såväl oss spela en defensiv innebandy, så om det blir en underhållande publikmatch visar sig.. i matchen hedemora-mik västerås så kanske hedemora kan knypa sig en poäng, inte för att oddsen säger så (jag med mina jävla odds) men de lär vara bra i lilla vasahallen. så en kupong med 1X där och loke vinst kanske?



ska vi vinna?!



 


rolig luft

är på jobbet nu, hittade en tom luftpatron i fick och tänkt,e vaf,just ja!:D sög ju lustgas igår. jag minns hur huvudet darrade, rätt coolt, men jag fick inte den där riktiga smällen. palm och martin låg istället redlöst över gatan och skrattade och gorma, men jag kanske bara var full. rätt tufft endå. hehe.

alltså med andra ord, efter jobbet igår vart det några öl och lite rolig luft.


w.d.u.g.?

fan
vad
jag
jobbar.
och
internet
hemma
fungerar
inte.
regnar
gör
det
också.
 
snacka om piss!


men jag slutar om drygt två timmar, så blir det hem och korka upp. robban, palm, martin och malin sitter hemma hos mig nu, uppkorkade! så jag ligger alltså lite efter. sedan vet jag inte var det bär av, interpool eller slicken kanske. men jag jobbar 130.45 imorgon så allt för hårt blir det inte. sedan så är de ju träning också. så ingen fyllecell ikväll.
-handen på hjärtat-


RSS 2.0