Kallt i huset dårå.

Ja har precis duschat och lagt mig på soffan under filten, igen. Varje dag ligger jag här under filten i samma hörn. Helt klart bästa stället i huset. Idag gjorde jag även debut i korphockey! Matchen slutade med seger till vår favör, siffrorna 7-4. Jag gjorde ingen strålande match men gjorde en bra räddning. En kille kommer typ fri och det blir retur och jag typ slänger mig och räddar, med k*ken. Fyfan, var borta nere i forster ställning en stund där. Men eftersom det blev retur igen så var de bara att upp på benen och huka ihop sig och låta bollarna glida ner. Mohaha! Stackars.

Idag har det nog varit den kallaste dagen denna vinter. Minus 14 grader har den stått på somlägst, ner jag kollat. En polare sa att de var minus 21 men nja. Imorgon är det dagen d. fast love day. Dagen L då. Min bebis kommer hem <3 Klockan nio på morgonen ska jag spela match med b-laget, mot lokalrivalen Runsten. Igen alltså. Hoppas jag kan stå denna match då... Lite snuvig är jag dock. We'll see how it goes, how i goes, how it goes again. Sedan då kl 14 är det årets sista seriematch, mot Norrby, vinst 6-5 senast. Blir nog 6-4 till oss denna dag. Hoppas vi spikar igen men blir svårt, som alltid.

Nej, jag orkar tusan inte åka till Sandström och se film. Ska fan lägga mig tidigt idag igen. Det är asnice att föra de.

Sleep tight you.



mystorsdag

Torsdagkväll och alla dagens sysslor är utförda. Så det är bara att luta sig tillbaka på soffan framför datorn tillsammans med spotify, facial och msn. Just nu spelat Johnossis 18 karat gold, Robert blinkar på msn och på facial så gillar någon min status.

Bakåtlutad på soffan har jag precis avklarat den andra panpizzan med kebabsås, nachochips med ostsmak och gräddfil. Kycklingklubborna blir nog frukost imorgon, fatta gott! Nu har man plockat tillbaka det i kylen och bara ligger här under filten med allt ljus från dessa värmeljus i ögonen. Inte helt fel. Varmt och mysigt.

Fan vad skönt med fredag imorgon. FREDAG! Ledig i helgen så fan vad skönt. Men imorgon kväll ska jag spela korphockey, stå i mål. Wöw. Så får väl se hur det går. Sedan lördag, match, lagfest, babe hemma! så kan bli en kanon lördag då:D



Semesterfunderingar

Jag sitter och studerar mitt schema för att i den bästa mån vara borta så länge som möjligt till så få dagar som möjligt. Här är en av de eventuella förslag jag har. Bort ska jag men när vet jag ännu inte. April blir det iallafall.

Exempel. 22/4 t.o.m. 6/7.
76 dagar ledigt till priset av 46 semesterdagar.

Hur löser vi det?

22/4 t.o.m. 31/5.
-23 semesterdagar.
25/5 t.o.m. 6/7.
-23 dagar tjänstledigt.




Kan bli en vit jul trotts allt!

Snön faller över Gävlestad. Gävle är bokstavligen dränkt i snö. Snö överallt... det är mysigt så jag klagar inte, sen ska det hålla i sig hela veckan, minusgrader och snö så det kan bli en vit jul trotts allt. Jag måste tyvärr göra några av er besvikna. Malin och Sandström, tyävrr så blir ingen av er de lyckliga låntagarna av min tv och soffa. Padre har flyttat från sin puma så han är utan. Sorry bitches. :)



Men lille!




Kolla vem jag hade för besök idag då, finbesök! Den lille husmusen ville följa med mig på träning. Jag märke han först när jag öppnade träningsväskan medans tränaren berättade om dagens träning. Jag öppnade väskan och halvsåg att den kolla på mig men trodde inte de var en mus för jag stängde locket liksom. Sen ner igen och utbrast mig typ FYFAN! Alla kollade på mig medans jag stormade ut ur rummet med väskan för att sedan släppa ut den. Lille husmusen! När jag kom tillbaka så frågade tränaren om det var en orm. Jag svarade lite stolt; "Nästan så. hehe" Schnuffsi! Så nu sprider jag lille musfamiljen men han kommer nog hem snart igen. Hoppas jag:)


Vilken spännande dag alltså. Ska ringa min kära nu. Tjah rå!


JUL I GÄVLE

Mer än tio centimeter nysnö och föga minusgrader! Julen är här för att stanna mina vänner. Här en färsk bild på bocken våran, ungefär 15 minuter gammal.







En bild på mitt lille hus också såklart. Men ni ser hur mysigt jag har det. Vämeljus i fönstren, eldar i spisen och chamalker ute. Julmys!

Godnatt alla.



Back to reality.

Snacka om att det måste varit gjort att jag skulle hem igår. Det regnade när vi sa farväl och jag klev på bussen. inte nog med känslan att behöva åka därifrån, så var det regnet. Ganska fint kan nog tyckas. Jag hade en underbar tid nere i Barcelona iallafall, men nästa gång jag flyger så ska jag inte vara ap-bakfull.

Vi var ut på lördagen. Eller vi festade. Först satt vi hemma och drack hemgjord sangria med massa frukt. Sedan drog vi på förfest hos en av Fredrikas jobbarkompissar, jag och nio tjejer... Om Per och Agnes sägs vara i paradiset? -Jag var i Barcelona med min kära! ♥ När klockan närmade sig ett kanske? Efter ja, kanske två liter sju procentig sangria, drog vi vidare. Vi tänkte först dra på ett ställe som heter Apollo som sägs vara sjukt stort. Men vi drog på en hemmafest istället.

Som vanligt i tid att det är dags att dra till krogen så köper man paki-öl. Pakistan öl. Det är vanlig öl, eller säkert smuggelöl av någon form som massa pakistanier går och säljer på gatan. Och jag säger massa för de var överallt. Sedan var cirkapriset en euro men det gick så klart att pruta. Så man köpte ett gäng sådana med till festen. När vi kom fram till festen var det bara massa svenskar där. Några riktiga sköningar. framför allt en kille som var så jävla lika Robert!:D Så jälva skön. Åååååh, snart kommer min Robert hem hah:D
Sedan var det en kille där, med tatuerat arsenalmärke på bröstet. Hehe. Ja, jag är väl ingen anhängare alls men jag sa att jag var Liverpoolfan... Så vi satt och snackade där. Sen när klockan var omkring sex kanske?! Drog vi hem.

Väl hemma så var det ett chips-korv-pommes-säckervaddsstånd som jag var tvungen att handla på. Två pommes och en chipspåse. Sedan när vi fått allt och jag vänder mig om för att gå så frågar Fredrika kassörskan om det var betalt, stupido!:) Have it your way... Nejdå. Sen gick vi hem.

Tack för en kanonvistelse! Nu ska vi (jag) gå till Linus nya lya. Hörs då:)







babe


-En bild från fredagens sangria mys, samma kväll jag upptäckte den, sangrian alltså. På lördag förmiddag kilade jag till affären och köpte fyra stycken en liters vin, tre citronet, tre apelsiner och ett äpple. 107 kr gick det på ser jag nu. Ganska billigt va?





I'm alive!

Jag klarade att åka till Skavsta flygplats, parkera, checka in, hitta till baren, kliva på rätt flyg! I DID IT!
Här är jag iallafall, högst upp på Gracia, nästan vid Alfons x metrostation (Alfins deu som man säger dårå:D) på en gata som heter carrer de pi i maragall. Jag ska snart skriva det på armen så jag kan visa taxichaffören när jag gått vise! Nu ska vi till något mysig restaurang nere i riktigs Gracia och äta någonting gott för att sedan gå på bio. Imorgon först blir det upptäcktsresa ala andreas. Imorgon mina vänner, imorgon ska jag ut själv staden. Barcelona babes<!




"en döner med extra dön"

Imorgon är det äntligen dags! Dagen jag längtat dagar, efter dagar, efter dagar att vakna till. Nu är den här! Då lämnar jag Gävlestad för evigt. Jag byter Gävle mot härliga katalonien. Men katalanerna, är det något folk jag kan komma att trivas med? Det blir inte lätt för en norrländsk gävlebo som mig... But who said it should?


 "Ett litet steg för människan men ett stort steg för Andreas."


Omkring klockan 23 landar jag på airport de girona, nej så heter den kanske inte men girona, några mil utanför Barcelona. Staden som aldrig sover? Jag skulle säga så efter det jag har hört. Så min stora tanke lyder. Vem ska jag snacka med för att få kontrakt med FC Barcelona? Fast jag får ju inte representera andra klubbar än IBK Aston. Gah!

Imorgon möter jag den bästa som finns, förutom du som läser detta då <3

Imorgon mina vänner.

Imorgon.


detta fält måste fyllas i

jag ligger på soffan och kollar på scrubs, måste skriva ut ett citat som pasar till mitt förra inlägg. -Vet du vad som mer smittar? Ett stort glatt leénde :D

chago vs. tjago

I symfoni, Tjago sjunger.

-Ingen förstår hur dåligt jag mår...

Chago grämmer sig i smärta.

-Varför mår jag inge bra?



Fan vad jag mår dåligt nu känner jag. Helt utmattad och denna hosta jag nästintill haft hela året har blommat ut igen. Undra om det är något virus som cirkulerar om och om i min kropp? Jag mår iallafall inte helt okej nu. Proviva jordgubb, blåbär/hallon juice och makaroner som puttrar på spisen är receptet som ska rädda mig.

Om det inte är ett virus så har jag en teori om vad som spökar eller lever om i min kropp. Helgens kalasande som satt sina spår? Lite mat, mycket sprit och lite sömn. Kan det vara diagnosen på min ohälsa?

Jag svär tusen olika svordomar och vägrar att  bli sjuk nu. All makt åt Tengil men jag vägrar!





Gameday

Klockan 19:00 ikväll är det dags, äntligen är derbyt här som vi väntat på. Sandviken mot Gävle. IBK Aston mot IBK Runsten. Serietvåan mot seriefyran. Vänner mot varandra. Ja ni fattar?

Detta är så klart en idiotviktig match för oss i IBK Aston om vi ska haka på Surahammar som leder serien, fyra poäng före oss med en mer match spelad. För Runstens del, som tydligen förlorade mot Borlänge tappade en placering. På deras hemsida kan man läsa att de hägrat sjukstuga i deras lag, många som än inte är återställd. Poängkung ett, Bondesson, febersjuk? Poängkung två, Rollén, axelskadad? Så några tjuvrapp på dem kan det bli ett rejält målkalas på Arena Jernvallen ikväll, då det är hjärtat och deras poängproduktion.

 De fyra J'en finns denna match i Aston. Jag, Jocke, Jonte och Jyman fanns i det tidigare mötet i Runsten, det år de gick upp från tvåan till ettan, som inför denna säsong åkte ur. Så jag skulle säga att det är samma känsla som varje gång man möter GGIK.

  SMVOFGM IMPSDV
1. Surahammars IBF 10 8 2 0 62 - 34   28 (2)
 --------------------------------------------------------------
2. IBK Aston 9 7 0 2 55 - 30 21 (0)
 
3. Hudik/Björkberg IBK 10 6 1 3 69 - 65 20 (1)
 
4. IBK Runsten 9 5 1 3 59 - 51 17 (1)


Som vi ser på tabellen är vi fortfarande det lag som släpper in minst, trotts sex mål i baken senast. Det blir jävligt svårt att hålla den flaggan mot ett lag med killar som dessa. Jag tippar självklart Astonseger. Siffrorna 6-3. Sätter du emot?




tvserier äger

Paradise hotell på 6an va? En kille heter Andreas, så som jag dårå, så han går nog långt. Haha! Jag kollar inte på detta men mina nära och min kära ser på det så jag drar väl mitt till stacken bara. Så den som åker ut heter: K, nej. Jag säger inte. Ni får se själv så jag inte förstör. Eller förresten, revenge! Peter och Eddie. HAH! yeeees:) 

Quinn i Blee, blev också gravid. När hon och sin pojkvän Finn badade i poolen! Neej, nu ser jag ju vad som verkligen hänt... Åh, inge roligt längre.

Nu bär det av till rat för tvspel och mys. Jag och rat. Gaah:) haha!

-See you later aligator :)


vintern är här.

Fyfan nu är det kallt inne! Vad kan det vara för temperatur ute nu? Omkring fem minus skulle jag gissa. Inne här är det nog inte mer än 19 grader där det är som varmast. Det drar nå rejält i stugan min. Ska nog göra en rejäl brasa! Medans kan du väl talk dirty to me?

You know I call you
I call you on the telephone
Im only hoping that youre home
So I can hear you
When you say those words to me
And whisper so softly
I gotta hear you





i väntan på något gott

Igår när jag åkte hem ifrån jobbet så slog tanken mig ganska direkt; Var är min hemnyckel? -I mammas bil så klart... Så klockan ett på natten tänkte ja hur fan jag skulle göra. Jag ringde den som jag trodde hade mest chans att vara vaken, rat. Och det var han. Så dit åkte jag och efter att vi bara suttit eller som jag, legat på soffan så bestämde vi oss för att bära in tvn i vardagsrummet och spela fifa. Sandström vann totalt efter att jag som vanligt blir så dååålig efter några matcher. Första matchen vände jag iallafall 2-0 i halvlek till slutresultatet 2-3. Ibra 2, Iniesta 1. Efter ungefär sju spelade matcher så var det dags att sova, försöka iallafall. Så försökte sova men orolig som man är så gick det inte, kanske dels för soffans skull. Jag låg mest och kollade på mobilen. När jag vaknade vid tolv efter att min mor ringde var det dags att åka hem. Någonting att glädjas åt så hade jag iallafall fått sms från polisen, mitt pass är klart. wie...

-Till Palm! Jag vet att jag lovade dig att jag skulle upprepa en av dina fyllenätter från paradiset men jag vet inte om jag kan uppfylla det. Jag ska försöka dra med mig Jo.Olsson, vi är nog de två största virrpannorna här hemma när du och Raban's gone... Men vi får se, största anledningen är att jag kan nog inte yra omkring barfota och vakna nere på baksidan med sår över hela kroppen (det är minus fem grader här så jag tror inte jag vaknar riktigt heller). Hah! Men kul vore det helt klart! :D




RSS 2.0