Gameday

Klockan 19:00 ikväll är det dags, äntligen är derbyt här som vi väntat på. Sandviken mot Gävle. IBK Aston mot IBK Runsten. Serietvåan mot seriefyran. Vänner mot varandra. Ja ni fattar?

Detta är så klart en idiotviktig match för oss i IBK Aston om vi ska haka på Surahammar som leder serien, fyra poäng före oss med en mer match spelad. För Runstens del, som tydligen förlorade mot Borlänge tappade en placering. På deras hemsida kan man läsa att de hägrat sjukstuga i deras lag, många som än inte är återställd. Poängkung ett, Bondesson, febersjuk? Poängkung två, Rollén, axelskadad? Så några tjuvrapp på dem kan det bli ett rejält målkalas på Arena Jernvallen ikväll, då det är hjärtat och deras poängproduktion.

 De fyra J'en finns denna match i Aston. Jag, Jocke, Jonte och Jyman fanns i det tidigare mötet i Runsten, det år de gick upp från tvåan till ettan, som inför denna säsong åkte ur. Så jag skulle säga att det är samma känsla som varje gång man möter GGIK.

  SMVOFGM IMPSDV
1. Surahammars IBF 10 8 2 0 62 - 34   28 (2)
 --------------------------------------------------------------
2. IBK Aston 9 7 0 2 55 - 30 21 (0)
 
3. Hudik/Björkberg IBK 10 6 1 3 69 - 65 20 (1)
 
4. IBK Runsten 9 5 1 3 59 - 51 17 (1)


Som vi ser på tabellen är vi fortfarande det lag som släpper in minst, trotts sex mål i baken senast. Det blir jävligt svårt att hålla den flaggan mot ett lag med killar som dessa. Jag tippar självklart Astonseger. Siffrorna 6-3. Sätter du emot?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0