LÖNING!

 "Ditt konto är fullt" och det gillar man se på automat dispalyen! Äntligen är den  ständigt efterlängtade dagen här. Samma dag varje månad kommer denna känsla tillbaka men imorgon är jag en rik man igen woohoo! Om en timme och fem minuter närmare bestämt. Nu kan jag sova gott, tills jag ska vakna tidigt.
Detta blir en bra månad känner jag, en bra "löningsmånad" känner jag på mig. Den känslan gillar man! Inga onödiga spelsystem bara... You stay away! -Jajajaaaa:D Jag ska hålla mig borta ju!

Kolla häråt då ¬


avc


hihahoohooo godnatt cams;)






.

Me and the lapy

Jag skrev precis ett inlägg som av någon anledning bara försvann. HUH! Inte roligt alltså. Det handlade i det stora hela om att jag idag signerade på för Aston kommande säsong och att jag såg fram emot det då det är härligt skitsnack i laget och att det är en bra förening bla bla bla jag vet. Men det är fakta. Jag ligger i sängen nu faktiskt, med kassörsdatorn som Oskar så snällt har lagt in diverse mer och mindre nödvändiga program, helt enligt min begäran.

Så nu är det väl dags att sova, jag är fortfarande sjuk också. Inte såligt alls, Någon som har ett hörn med i dne leken är iallafall sovguden - Puvljiu. Man måste sova när man är sjuk ju! Och det går inte så himla bra när man jobbar tidiga mornar. Jag vet inte om det finns någon sovgud, heller inte om han heter Puvliju. men min sovgud skulle få heta så iallafalll.

Imorgon ska jag besiktiga denna lägenhet, uuuh det närmar sig en flytt! Så jag måste även ta tag i vart jag ska bo sen, mina kära vänner bjuder så klart hem mig. Så kanske man snyltar hela sommaren? ser ni dollar tecknet framför er? Som kassör ser jag det väldigt bra.

Godnatt macken, ses imörn!






.

So can you imagine?

Jag har adrig laddat hem någon Askungen eller Törnrosa ska jag säga. Den enda disney film jag laddat hem är Lejonkungen, om man inte räknar på Ice Age, Madagaskar och de där knäpp filmerna. Men lejonkungen är en sådan film som alla ska ha tillgänglig. Kanske världens bästa film för övrigt.  v

Idag hände det är helt vanlig grej men jag blev offret för första gången. Ett gäng smågrabar vars stam jag inte känner till, kastade en snöboll på min bil,då jag körde hemåt längs vägen. Tvärnit och ut efter ungarna. Fick tag i det boven, som faktiskt inte alls var så tuff som jag trodde. Tog tag i honom, släpade med honom mot bilen, från de andra pojkarna alltså. Jag sade till han att det var hemskt onödigt att göra sådär eftersom saker och ting kan faktiskt gå sönder och efter det fick han väl gå. Han nog lärt sig en läxa, han skämdes mest. Han traskade tillbaka mot sina vänner, lagomt munter och jag sätter mig i bilen då det självklart händer. Ännu en snöboll på rutan. Öppnar dörren och reser mig ur, då jag såg vilken av råttorna men då stog det några riktigt små pojkar där och bara skrattade. Sedan att de typ var 20 stycken och jag helt själv, förutom mitt monster åk förståss. Så jag lät tjuven löpa. Det var nog dagens, eller veckans händelse...

Igår kom Cams förbi en smula. Hon kom från sin hemvistelse så hon fick kliva av här i Gävle för att diska och sköte lite sysslor jag ligat efter med. Men nu är jag ikapp igen. Tack så mycket!:D Och imorse när jag började så slängde jag ut henne, helt kall och barmhärtig, precis som min image är. Nej det gjorde jag itne, hon hade skola vid lunchtid så hon behövde åka hem då för att plugga och så. Så vi ses till helgen snuttan!

Jobbshemat denna vecka ser ut som så att jag jobbar 05:30-15:00 till torsdag då jag är osäker, men jag ska egentligen jobba i helgen för att sedan vara ledig hela nästa vecka! Måndag-Måndag, wiehow!






Minns nu Crocodile Dundee ? Eller Steve Irwine som han hette. Han som verkligen dog för det han älskade mest (efter sin familj men det vet jag inget om). Visst var väl han också från Australien eller har jag fel? Jag kan tänka mig att hela Australien var i samma tillstånd då, totalt hysteri, som nu när även älskvärde Heath Ledger gick bort.
 

Farewell.






.

gästblogging :)

Ikväll har jag fått den stora äran att skriva ett inlägg här. Vilken känsla va! Egentligen är jag inte frisk nog då Mats-Henrik himslef hann smitta mig med hosta och snuva på bara några timmar igår. Men vad står man inte ut med för lite trevligt sällskap. 

Vi såg askungen och snövit. På den manliga mannens begäran... Han hade laddat hem dem och envisades med se dem, så så fick det bli. Imorse skickade han hem mig halv sex på natten! Långt innan gryningen!
Nu har inte jag så mycket mer att komma med här. Jag ska återgå till att knarka halstabletter, tack babe! Och gå ut i kylan och frysa gompen av mig, tack gud! Sommar om tre månader bara... Eller jag vet ju inte hur det är här uppe i norrland förresten. Men men! 







Vi hörs väl ikväll snutten! :) Pusshaaj! 
/ cams

all the young dudes

Kvällens sång hamnat på elguran









.

Det kom(mer...

Säkert spel in my ass "arsenal", ett arsenal att räkna med är dock Captain Morgan and her crew. Som ni förstår så har jag precis sett Cutthroat Island. En mästar piratfilm från 1995. Nu blev jag desto mer sugen på att ta ett sista minuten plan till solen då man såg det spegelgröna vattnet i filmen.

Vi vann våran match idag, 8-7 skrevs slutsiffrorna till. Inte heller en match med mer än godkänt resultat. Tre poäng fick vi iallafall. MEN vi släpper in alldeles för mycket mål! 38 mål på de senaste fem matcherna är ett snitt på 7,8 insläppta per matchoch det är inte bra nog för att vara med och slåss i toppen. innan de senaste fem matcherna hade vi 4,9 insläppta mål per match. Det är en himla skillnad. Vi har tagot uss ur svackan på tre raka förluster nu men det var inte något som övertygade. Sista serie matchen är på fredag ochdå står MIK Västerås som motståndarna. MIK vann mot Hagunda, i sudden death. MIK Behöver i och med det ett mirakel för att nå kvalplatsen (Hagunda ska förlora mot Hedemora). 
 
Det hela resulterade i att vi är klara serie fyra i årets upplaga av Division 2 södra Norrland, grattis Aston till er bästa placering någonsin! Den tidigare bästa placeringen var en femte plats. Nu är det tagg hela veckan för att avsluta säsongen på ett så snyggt sett som möjligt, med en vinst alltså!


Jag är inte helt frisk än, men samtidigt mår jag mycket bättre, vilket ni även kan förstå då jag skriver här! Det är fest jhos JOhanna Östlund ikväll men jag var tvungen att säga nej eftersom jag lovat mig själv att bli frisk så... "Ronin" är ju inte heller  där då han är borta på  badminton så ingen annan kan locka med mig då:D -Fan vad skönt endå! 

Nej nu ska jag starta ännu en film. Au reuar eller?





.

för idag

Febern är över! I och med det anser jag mig frisk, nästan. jag ska iallafall åka ut till Sandviken och kolla när vi kör över värmlandsgänget Hagfors. Det ska bli roligt att se matchen från läktaren, en kaffe i handen och en smält kokosboll i fickan. Inte riktigt men det blir roligt. En annan tanke jag har är att kanske åka ner till Uppsala och se när Hagunda blir överkörda av Västerås?! Men vi får se hur det blir med det.

Dagens vinnarspel lyder

Arsenal - Sunderland 1 till 1,4
Man Utd - Blackburn 1 till 1,25
Barcelona - Espanyol 1 till 1,22
-PLUS 5% I TRIPPEL BONUS GER ODDSET 2,25.

Där har ni dagens feglir då det inte går att spela på Aston och 2,65 är oddsen på Västerås?! Man skulle nästan lagt ett bud där. Fast hagunda är jävligt bra ju, 1,60...

Nej nu måste jag klä mig varmt för nu bär det av till Sandviken woohoo!






.

Depp

Man skulle kunna säga att idag är en kopia av gårdagen. Legat under täcket på soffan hela dagen igen. Blir dock inte bättre någonstans alls! Fan vad drygt det är. Och i morgon är det säsongens sista hemmamatch. Mår jag lika som jag gör nu så blir jag hemma på soffan, precis som igår och idag. Men åker jag ut blir det min första match från läktaren wie... Fan vad det är tråkigt när man är sjuk, alltså riktigt sjuk.

Jag har ingen energi till att lägga fokus här tyvärr. Nu ska jag se lost in translation.





.

Sjukerer

Jag har feber och kallsvettas. Halsen väger  ton och hostan eller näsan vägrar ge med sig. Det här är nog det värsta i sjukväg jag någonsin har kännt mig. Dock så hade jag de sjukaste verklighetsdrömmarna det lilla jag sov inatt. Bland annat så har jag haft massa problem med min bil senaste tiden you know? Och inatt drömde jag om det. Hur på tok för myckett det skulle kosta att åtgärda också vidare. Verklighetsdrömmar alltså... Helt sjukt iallafall.

Nu sitter jag på youtube och kollar på "the best music moment from the O.C".  Fan vad fin serie det är alltså och massa bra musik man fått därifrån. Undra om man ska börja se på den igen alltså. Någon med samma tankar?






"this is gonna suck. -yeah, welcome to my world". Luke and Seth talkin',




,


Bamse fyller år, vilka tider...

21 år och fortfarande varken gift, pappa, rik, hundägare, villaägare  men jag är ganska nöjd endå.
 
Jag har mitt sällskap, ett barn har jag dock inte. Men det vore endå lite  jobbigt med en liten Hertz också. Allt detta ansvar skulle nog förstöra tiden i livet som man, enligt mig, ska leva livet. Fast skulle lille Hertz  mot förmodan bajsa i byxan skulle jag glatt byta blöja.
Hund har jag inte heller, men samma sak är det dock här. Skulle hunden bajsa så skulle jag nog glatt lämna bajskorven längs gå gatan. Rik är jag inte heller men jag har ju (oftast) mat på bordet. Lägenhet har jag ju faktiskt, eller i drygt tvåoch en halv månad till iallafall. Sen får vi se vart jag ska bo...


-Jag har mina underbara vänner och min underbara familj. Det klarar man sig lääänge på! Även om man är 21 år eller om man är en liten liten hund.

Jag skickade precis hem mina godaste vänner från födelsedagsfikat. Skorpor och the bjöds det på. En blivande tradition kanske. Glasstårtan gick väl an också måste jag säga. Även om det blev med över än vad jag förväntade mig...

Godnatt nu allihopa, tack för ikväll och hoppas mitt halsont går över snart...







.

Katastrof - säsongens bottennapp

Blickarna framåt men lördagsmatchen slutade i  KATASTROF. Förlust och storstryk,.Skamligt och utskrattad... 8-1 visade resultattavlan med drygt tre minuter in i tredje peridoden och vi tog time out. Jag blev inbytt och det gick genast bättre, nej. Två sekunder senare fick jag chansen att presentera mig men åttan blev genast en nia. 9-5 kunde siffrorna skrivas till efter att vi lyckats snygga till siffrorna något.
 
I och med denna katastorfmatch är även den teoretiska chans borta vi haft för att kunna hamna på andra platsen - kvalplatsen. Vi blev även nedflyttade till femte plats i antalet insläppta mål. Vad i helvete! Ååååh... Tredje förlusten i rad också. En rejäl formsvacka som heter duga! Det antalet förluster hade vi inte ens under för- och seriesäsongen fram till nyåret som var nu! hah!:D  Vi, Aston kan nu sluta tre som bäst, precis som jag sa redan innan serien började, "topp tre hamnar vi". Så nu är det upp till bevis, behöver dock lite tur att trean MIK Västerås förlorar nästa omgång mot tvåan Hagunda. Kämpa på sista omgångarna nu så att inte min tro, mitt vetande, var fel redan från första gång.

-Jag har även bestämt mig att förlänga mitt kontrakt med Aston, även om det känns tungt nu efter helgens, ja...  Så imorgon,  tisdag, hamnar förmodligen min magiska signatur på IBK Astons namnlista! AIK ringde ju aldrig för fabian.  Vill du hindra mig så är stunden väl inne hoho:D







.

Fredag den 13e i dess renaste form

Vad i helvete kan man lugnt säga om denna helg. Även om krogbesöket på lördagen var den bästa på länge!

-Dagen var fredag, fredag den 13e och det var fest hos Robert och Jens. Alla drack sina alkoholhaltiga drycker, jag tog det lugnt dock då jag hade match dagen efter, alla var trevlig och glada, till en början. Tills micro började brinna och att altandörrens ruta gick sönder då Linus sprang igenom den på vägen ut med micron i famnen.  Robert och Jens blev inte glada kan man säga, Vad i helvete?!. I all hast så drog vi alla slutsatsen att någom skruvan igång timern så att  micron stått och gott tills den började brinna.  "Ingen" vistades i köket och musiken gjorde heller att ingen lade märke till det. Jag förstod såklart att jag jag var en av de utpekade bovanra, fast jag tog det lugnt. Men man försökte endå hålla sig från att flina åt saken då rutan och micron var trasig plus att det luktade elektonikbrand i hela lägenheten. Det slutade med att alla fick lämna festen då "ingen" kunde bete sig som folk, förutom jag då förstås. Jag hade min bil där och hade druckit någon öl, därför skulle jag sova där. Så när alla lämnat lägenheten för att åka ner mot stan, klockan var nog runt 22:30 när det hela inträffade så de begav sig med 23 bussen.

Klockan 02:30 circus kom de hem igen och då vaknade jag såklart. Halv sov resten av natten för att vakna 06:20 för att åka och hämta grabbarna och åka till Valbo där bussen gick ifrån. Påväg ut till bilen tyckte jag att unlock knappen gick hemst trögt och tänkte att den kan väl inte fryst fast under de 30 sek. jag vart ute? Nej, det gick absolut inte att låa upp bilen. Låskolven i dörren hade självklart fryst också så det gick inte hellet. Jag sprang upp igen till deras lägenhet och plockade ut batteriet på dosan och då kom chocken. Elektronikbranddoft i larmdosan. Vad i helvete?! Allting var smält i larmdosan, kanpparna var inte fastfrysta utan motsatsen, fastsmälta! Gårdagens microbrand berodde på en annan sag. Någon dumskalle med namnet "Ingen" Hade lagt min bilnyckel i micron och vridit på timern för att sedan vara först på plats och ta ur den och lägga tillbaka den vid alla andra nycklarna bredvid micron! Tack "ingen" för du förstörde min larmdosa, Jens och Roberts micro och altandörrs fönster. TACK!

Ingen har än trätt fram och tagit på sig skulden av dessa konsikvenser...





.

Sweet dude

Cams har varit här seanste dagarna och de har vart myspysrys. Vi har åkt snöskoter och kollat på bra filmer. Du han till och med på tåget utan att stressa sönder så... :D

Jag är sjuk, det är därför jag inte lägger så mycket krft på detta inlägg. Jag såg nyss på dude where's myy car och den va rolig hehe.

Sweet Dude!






.

O'boy

Ikväll blir det tidig kväller känner jag. Jag är då verkligen helt trött. Det rinner ur ögonen när jag gäspar, kanske lite för jag är sjuk också... Hur som helst så har jag städat idag, inte riktigt så mycket som jag tänkte men vardagsrum, kök, toa och sovrummet är intakt. Lillesyster ska sova här inatt så hon håller på med våran kvällsmat. Varma mackor iugnen. Det var inte igår måste jag säga!  Imorgon ska jag jobba iallafall, var hemma idag för jag hade lite ont i halsen, därför jag helelr inte tränade. Det är styrelsemöte imorgon så jag känner att det kan man gå på även om man har lite ont i halsen, Att träna med halsont är desto värre, man kan träna så länge man inte har ont i halsen och feber förstås. Am I right?

Och detta eviga försöket att kunna göra  omdesignen här på bloggen som man själv vill ha den är inte lätt alls!  Men imorgon kommer Cams så i slutet av veckan ser den nog ut på annat vis. Ett löfte är ett löfte Cams :D

Nej nu är det mackor och O'boy så vi hörs!





.

Hejdå Granjävel!

Det är storstädning som råder på Urbergsterrassen 46. Tomtejävlar och granjäveln ska ut! För första och sista gången Urbergsterrassen är drabbade av denna sena julestädning. Det gör ju så jävla ont när man rör den torra granjäveln så jag har lejt ut granutkastningen, till ingen mindre än min käre och lättlurade lillesyster Bellish. Mohahaha! Nej nu är granen påväg ut genom altandörren så jag lär se detta! Haha! hejdå:D





.

sweet dreams

Nu ska jag gå och lägga mig.
Är helt trött och helt mätt
så det ska bli skönt aatt sova.
Hoppas jag somnar tidigt.
Lika skönt är det inte att jag
ska behöva jobba imorgon.
Klockan 07:00 så hoppas
att min skitmobil ringer.

Sovgott allihopa!






.

Vatten, kornmalt, humle...

03:38 och vi sitter på eftermacka hemma hos Malin och Johanna, men ingen av dem är närvarande. Johanna är i Uppsala och Malin sover. Jens sover också. Jag dricker mina folknäsor medans Oskar, Agnes och Per kollar på tv utan ljud, då vi lyssnar på musik. Nu är det Bonnie M - Bobylon haha!:D

Nej nu är de fortsatt efterfest. Bara jag som dricker men endå! Öl finns det, stark såväl folknäsor. SKYLL ER!






.

Awemawepp awemawepp awemmawepp...

Hard work work...

Denna helg har jag varit i Sundsvall, eller rättare sagt fredag och hemfärd tidigt imorse, sov inte allt för mycket så det tackar vi för snuttan. Det åker en hel drös mws unga mödrar på tåget mellan Gävle-Sundsvall. På vägen upp igår var det en 20-årig tjej med en jätte söt liten skitunge. Jimmy hette ungen och kunde bara säga mamma, vad jag förstod iallafall. Hur som helst så satt ungen och kollade på mig med ett flin nästan hela resan, helt söt! Kan man inte typ hyra en unge? Hemvägen imorse, jag var helt trött och ville bara sova men det gick inte. Jag måste ha någon form av sömnproblem... På stationen efter Sundsvall kliver det på ett gäng, var av ännu en ung mamma, typ 20 år. Kackel hela vägen och hon var så dryg #¤|%=!. Hennes unge, var ful också.

Hemma i Gävle hämtade Oskar mig på stationen och vi lunchade på gallerian nian. Pasta parmaskinka och soltorkade tomater, mums vad gott det är! Men man får så himla mycket så det gick inte att äta upp denna gången. Sedan systemet och inhandlade ett gäng vars färger var blå för att sedan åka hem och sova två timmar innan det var dags att åka till jobbet. Hem och la mig direkt men gick inte att sova nu heller. Först med drygt även här 30 minuter tills det var dags att vaknade somnade jag, vaknade av klockan men valde att snooza och det gick ju dom vanligt när man ska snooza. Två timmar sent, trött och hungrig. YEAH!

Snart slutar jag iallafall. Låsa och släcka ner jobbet, för att sedan duscha. Sedan ska jag ringa Oskar och höra var han håller hus. Jag är välidigt trött iallafall så får se vad det blir för aktiviter som står för dörren, heter det så?

Aja, sweet dreams suckers:)





.

KAOS!

Jag har precis ätit för första gången på nästan tolv timmar, anledningen var den att det har rådit kaos i tågtrafiken i Gävle området. Ingenting kunde komma in till Gävle och ingenting kunde heller lämna. Anledningen var den att ett tåg hade spårat ur och orsakat större skador på Gävle bangård. All ström ansluten till mitt jobb var frånkopplad vilket resulterade i att tåg var flera timmar sena, avgångar som blev ännu senare men framför allt så behövdes alla tågen bogseras ut ur Gävla bangård området för att utanför området få tillgång till den ström som var avstängd inne på området. Sista görat ikväll, eller rättare sagt nu på morgonen var att bogsera ut en  Regina multippel (två ihopkopplade tågsett) vilket vi var klar med då kockan stannade på nästan tre timmar! Jag har samtalat med det flesta inom jernvägen. Lokledningen, Flödet Green Cargo och SJ är några av de jag spenderat min natt i luren med. Sedan alla förare som inte vetat någonting
såklart.
 
Anledningen till stoppet som varit under natten berodde på slarv från de som var inblandade i klargöringen före avfärd. En broms släde (ett slag av de sätt som finns att säkra tåg mot rllning) hade glömts och föraren for iväg med tåget. Vips så hade vagnar vänt sig upp och ned, huller om buller, rivit ner stolpar och allt i dess väg. En fågel viskade även i mitt öra att det ar en "ungtupp" som gjort misstaget så hur han ställer sig till dessa skador för miljoner kroner.






-Så det ska bli s skönt att sova nu, själv dock men då sover man åtminståne ostört. Det är så man får se det! Match imorgon 18:30 mot IBK Sandviken på Arena Jernvallen. Senast jag mötte dem förlorade vi med typ 5-1 i kval till division tre med Gävle GIKs utvecklingslag. Så vi får väl se hur det går imorgon, eller idag säger man väl. Sedan är det ännu ett nattskift som väntar. Hoppas endå att det blir samma problem, det blir så mycket roligare att jobba då. Sra ur, spåra ur, spåra ur, spåra ur...

Nej, hörs hörryyyyy.




.


trött - bara förnamnet

Igår var det en sådan där dag det inte alls gick att sova. Jag var så himla trött så jag tänkte strunta i att träna. Men då jag inte fick tag i tränaren så åkte jag dit endå, och tränade. Det gick väldigt bra också, helt skönt. Sedan när jag kom hem satt jag och snuttan och pratade hela halva natten... Sedan när vi vaknade så var det istort sett att åka till stationen, vilket vi höll på att missa för att jag körde vilse. Helt sjukt. Eller jag glömde någon avfart så det vart fel väg. Precis han cams med tåget iallafall.

Idag då så har jag annars hjälpt Oskar att flytta så nu är han mer eller mindre färdigflyttad till sin stora fina tvåa i Sätra. Snart flyttar även jag, men var det blir, förblir nog en gåta. 

Nej nu lär jag sova. Är helt förstord av detta inte sovandet. Jobbbar om en timme och 45 minter också juöh. Åååh!





.










.

kan inte sova ju...

Vad drygt där är när man inte kan sova. Jag har l egat med en massa tankar och skit som gör att det inte går att sova, drygt som tusan. Självklart så ska man jobba snart också. om 48 minuter ska jag infinna mig på jobbet. Men det är ju perfekt, sover ju inte över iallafall.  Så den senaste timmen har man ssuttit här på soffan, inlindad i täcket och läst massa innebandy medan jag lyssnat på musik från youtube.





Innebandy gästrikland går under ett samlat ord som stavas missar. Samtliga lag i gästrikland missar det de fightats om,
-IBK Aston är ute ur striden om kvalplats till division ett i årets upplaga av division två södra norrland. Det är endå så man måste säga. Tre matcher kvar och och fem poäng till andra platsen. Det är helt klart svårt att kunna ta in dessa tre poäng som kommer att stiga...

-IBK Runsten spelar inte division ett nästa år. En allt för lös trupp och en ledning som går under all kritik. Tyvärr inte distriktets bästa lag i tvåan.

-Fiskmåsarna missade ju också. DEt endå som är här för är attt förstöra för GGIK, som de även iår missade med. Haha!

-Gävle GIK missr första platsen ännu en gång. Urk vilket jooigt läge, fyra poäng efter Sirius. Ett Sirius som heller inte kommer att tappa fyra poäng. GGIK får ta nya tag nästa år. In med nytt och ut med gamla. Lösa rykten  hur en del viktiga kuggar är påväg at lämna?  

Nej nu ska jag bege mig till jobbet för att hålla tågtrafiken i Sverige levande.

note: Visste du att hastighetsrekordet i Sverige är 303 km/h, Det var även en regina som tog det.





.

finalen som försvann

I lördags var det final i allianshallen och sporten hette innebandy. Jag kan sumera matchen som så att Hagunda var det bättre och bollförande laget. 75-25 i bollinnehav och 35-21 i skott. Det förklarar även matchbilden. Hagunda trummade på och vi höll igen. Vi är riktigt med i matchen. Först med fem minuter kvar av match får hagunda in det viktiga 4-3 målet som de sedan kan utöka till 5-3. Vi kommer inte tilbaka efter det. Då de sedan kan avgöra med 6-4 målet i öppen kasse.
Jag gör min bästa match för säsongen tror jag men det räckte inte juöö... hah:D KOM IGEN NI Å NU!

match referat finner ni om så önskas på Hagundas sida. http://www.hagundaif.se/innebandy/start.php


I och med förlusten så är vi väl endå borta från kvalplatsen. Surt men men...

-Äntligen är coach Haglund tillbaka. Syntes direkt på kvällen träning. Att kunna kombinera roligt igen men att endå vara seriöst är perfekt. Det är Aston. Nej jag jobbar  05:45-14:00 imorgon så jag borde sova nu..





-

RSS 2.0