Innebandyn är äntligen igång!

Innebandyn är nu igång på riktigt vilket är riktigt jävla roligt! Helgen som var befann vi oss uppe i Sundsvallsskogarna på träningsläger med teambuilding såväl träningsmatcher.

På fredagen sov vi i tält och väcktes klockan 07:00 för frukost och sedan en timme senare var det grupptävling. Grupperna skulle sprigna 2 x 2,5 km, i samlad trupp för att på bästa respektive den jämnaste tiden komma i mål. Min grupp kom i mål som sista grupp men med den bästa tidsskillnaden, endast sju sekunder skillde det på dit- såväl hemvägen. Sedan var det en jäkla massa siffor man skulle memorera efter halva vägen. Alla moment hade en poängskala uppdelad på 10, 20, 30 och 40 poäng. Finalen var att alla i grupperna skulle bada i sjön som låg nära anknuten till vårat område, samma där, 40 poäng om alla i gruppen badade, annars fem poäng per skalle. Ironiskt nog som kom alla grupper på samma poäng.
Sedan var det chill och lunch innan vi begav oss mot sporthallen där helgens första träningsmatch skulle ske. För motståndet stod Granlo BK, som håller sig i en högre division tillsammans med Gävle GIK. Matchen slutade 5-5 efter en mycket jämn match, där vi gjorde mål i våra två poweplay och spikade igen under samtliga boxplay. En straffräddning fick jag även känna på så ett rejält styrkebesked för mig machen igenom såväl laget denna match. Skotten vann tillsluta Granlo med 34-20.

Mer info om matchen

http://www.laget.se/granlobksundsvall/33481-nyhetsarkiv-item-910205.html

På söndagen stod Granlos utvecklingslag för motståndet, nya i division två norra norrland. Den matchen stod jag ej men kunde enkelt vinna den med 13-5.

note: Granlo BK tippar jag som topp fem i division ett då de stärkt sin trupp med spelare från lokalkonkurenten Sundsvall IBK som inte klarade division ett kontrakt  såväl Dalen. Utvecklingslaget som går under "Sundsvalls BK" har inte mycket att hämta i topp striden vill jag säga...

Tidigare träningsmatcher:

IBK Aston - Storvreta Ungdom slutade 3-6. Min första match slutade med förlust i en match som lika gärna skulle kunna vara till Astons favör. Stolpe in och bollbanor av konstigaste form var några av de konstiga målen Storvreta lyckades med. En helt godkänd insats från min sida utan att spelat match på många månader. Skotten slutade 31-28 i skott.

note:
Ett Storvreta Ungdom med tongivande spelade som Johan Selander och Johannes Gustavsson kan nog en hel del andra blomma ut också. Storvreta kan bli bra iår med dessa namn.

IBK Aston - Hofors slutade 15-3, jag satt på läktaren och gick efter två perioder då vi var helt överlägsen. Hehe, fan vad dålig Hofors var.





RSS 2.0