here it goes again

Ny vecka. Nya möjligheter.

Denna vecka väntar en massa härlig ledighet. Sista passet imorgonkväll sedan ledig hela långa veckan. Träning imorgon sedan är det derbydags på fredag. Tvåan Aston mot trean Runsten. Jag mot min gamla klubb. Så det blir en rejäl tillställning. En träning imorgon och match fredag, det är väl de planerna jag har att vänta mig. Så har du något - Shot me!




fotbollsfruar

Fredag den 13e plus 15 dagar, vilken formidabel dag det har varit. En helt bra dag för att inte umgåtts med någon. Men det började inte lika "bra". Jag ställde klockan på tio i morse -Ja Tjena att jag vaknade. Klockan var tolv när jag vaknade och skulle vara på jobbet klockan 16. Så plötsligt blev det lite stressigt då jag hade en del att ta itu med

el passporto!
hårklippning
lunch
hämta bilen
på jobbet i tid


Det gick iallafall skitbra. Dvs att jag hann med allt. Jag hann även till jobbet i tid, 20 sekunders marginal på stämpelklockan. hehe. Så nu är man något rejält korthårig! you gotta see it to bellive it... Men det blev bra ändå tror ja. Gissa vem som var frisören då? Jo, brynäs bäste spelare, Stephen Dixons (kanadensare) flickvän. Där ser man. Efter en stunds småpratande så ställde jag frågan jag suttit och sugit på. hehe. "Det gick en serie på tv förut, fotbollsfruar, så är det så för dig, typ hänger med de andra fruarna och äter ständigt middag ihop?" Hon skrattade och sa typ; Ja men så är det, varje hemmamatch ska fruarna vara med och äta lunch och bla bla bla. Så idag träffade jag en tvätt äkta fotbollsfru fast hockey.

(idag när jag pratade med fredrika så berättade hon sitt schema för helgen, fest fredag, the sound lördag, mando diao tisdag.) Värkar döööligt!

Som det ser ut så tar jag nog farväl av min käre monsterfamiljeräser de närmaste dagarna, till förmån av en gammal bil som inte kräver samma vård och KÄRLEK. Så nu på kvällskvisten har jag nog tvä för sista gången, i min ägo. Det blev än känslofull handtvättning, Precis som mitt senaste ex (min senaste bedårande bil) som var det alltid handtvätt. ALDRIG maskintvätt statoil eller dylikt En bil är som en snipa ;) De ska vara passionerat med känslig hand.  Haha, ett lite porrigt bilinlägg här!

Imorgon bär det av till Surahammar för att spela seriefinal, ettan Sura mot oss, tvåan Aston. Gastkramande(?) match som baara slutar med en sak, tre poäng till Astons favör. Om man kollar på innebandysnack.se så blir ställningen 3-3, då även jag gjort ett utlåtande. Det blir en kanonmatch då den lilla hallen med den tokiga inavel s publiken ofta styr domaren och att laget kommer från division ett, åkte ur förra året. vad som talar för Aston? Seriens och innebandy sveriges i förbundsserier bästa siffra i "insläppta mål kolumnen" och att desto längre in i säsong så har det blivit bättre och BÄTTRE OCH BÄTTRE! Så se upp imorgon Surahahahamar...

 

Chago's out...


Det är tandborstens tur nu

Varför visar de talande tandborstar på tv? För att visa världen att de har känslor. Ja vissa iallafall...



Tolka bilden själv så kanske du förstår.

-40 minuters jogg i regn-Gävle längs hälsans stig får huvudet att jobba. Lätt regn är dock det perfekta joggingtur vädret medans tokregn är det perfekta 'vara inomhus vädret' och bara lyssna på regnet som slår ner på taket'. Men när det börjar regna så det rinner vatten längs kindbenet så är det nästan för mycket... För mycket, är just vad alla stackars tandborstar stått ut med, alldeles för lång tid så nu är det deras tur. The toothbrushes also feels pain. hehe.




Lugnt och fint.

PROPPMÄTT! Fan vad jag är mätt nu. Chickenbits och ris, mums alababa! Hemkommen efter träningen och lagat mat i 2 stora lass, en till nu och en till lådddan imorgon :D Börjar klockan sex imorgon med. gaah... Men men, imorgon är det tisdag och efter 23:59 är det LÖNING! Julaftonskänsa nästan. Månaden som var var den absolut värsta i mitt liv, ekonomiskt alltså. Så denna månad ska jag inte ens förstöra någons data vilket gör att jag slipper betala någon självrisk för det, eller något dylikt. Bara leva luuugnt och fiiint. Där har vi även månadens ord, lugnt och fint. Nej det är nog dags att gå upp och lägga sig ner. Upp och ner. hehe.

Peace 2 Pac!



fragsteal

Inatt kom den här oändligt sköna natten när man allt i ett. Utan att vakna kl 01:50 och tro att det är dags att vakna eller vakna 18:30 efter en rejäl fylla. Så att vakna omkring klockan 14 var perfekt. Ner och starta datorn, spotify och på med dagens första låt, en fullpoängare! Sedan dansandes in i ja, duschen får jag väl kalla det för att sedan steka på den sista påsen med oxpytt.

Måndag lika med fysträning. Utelöp och intervaller för att sedan gå in och köra fys. Sedan är det innebandyträning som vanligt. Men till skillnad från jernvallen, där vi spelar våra matcher så är denna hall, bessemerhallen helt olik. Golvet är av helt annan variant vilket betyder att det är ett jävla grepp där vilket det inte är på jernvallen, där det är skithalt, vilket man vant dig med. Så det är extra jobbigt att stå i mål på sådana planer.


Jag fick en så jävla tuff länk så kolla in detta! Antingen av Erik eller av brorsan så en liten fragsteal tar jag på mig.

Nej nu då? En timmes promenix kanske?




cp

fan vilket tråkigt liv jag har. ingenting att göra och ingen att umgås med! jag välkomnar evigheten...




Draft: Nov. 19, 2009

Om dagen då? Jaa, åkte hem och lyckades sova 20 minuter innan träningen, som visade sig vara helt värdelös idag. Precis lika värdelös var jag. Sedan fick jag inte duscha efter då vi skulle åka direkt. suck. Så väl hemma igen så har jag duschat och försökt ätit lite äckelmakaroner, utan ketchup. Gick icke.

Fan vad jag är trött efter denna vecka. Jag ligger på soffan nu och är cptrött, apgrinig och något hungrig. Därför ska jag gå och lägga mig, jag är inte den trevligaste elelr roligaste att konversera med just nu och jag ska upp 05:15 imorgon så jag tror vi alla tjänar på det.

Imorgon kommer äntligen Johanna hem! :D




Draft: Nov. 19, 2009

Torsdagmorgon och vad pigg jag är då! Seriöst alltså. Det är torsdag OCH morgon, jag är vaken och pigg. Det är första morgonen på månader som jag jobbat och känt denna lust till att vara vaken. Hard work work till 15 då det är hemgång för att laga lite ris, kanske sova lite middag för att sedan bege mig till Sandviken för träning och att visa upp sig på en juniorträning. Ni vet som a-lagen gör. A-lagsstjärnorna går till ungdomslagen och delar ut tips och tränar lite med dem. Star Quality va?

Igår var vill til Borlänge och vann den viktiga matchen, siffrorna skrevs till 2-6 efter kanske lite för väl skakigt i slutminuterna...

Gotto go, morgonmöte!




sjunga och spela gitarr

Mariette är bäst. Hon är en stjärna som kan sjunga och spela gitarr! Även om hon inte vinner, vilket hon inte kommer då alla röstar på den lille späde, söte kändiskåte Tove. Hon bryr sig inte om hon blir idol utan det är kändisskapet som står på hennes topspot. Hon kan så klart sjunga men jag tror hon lika gärna kan tänkas använda sina söta våta läppar till annat. Vad jag tror... Mariette är bäst.

 Den som fick lämna var som väntat Eddie strax före Reza. Innan kvällens idol trodde jag bara att det var fyra idoler kvar, Erik, Kalle, Mariette och Tove. Men ack så var ju Eddie och Reza kvar. Nästa gång kommer Reza eller Mariette att åka ur. Mariette åker ut för hon har redan kontraktförslagen liggandes på bordet bl.a. från Bagge. Hon är för bra för att vinna. Mariette är bäst!

Så årets idolseger ger jag till Enrico aka Erik.

Härligaste citatet ut programemt kom från min mor. "Kan man inte rösta ut båda samtidigt??" Lätt bäst hehe. Varför idolbloggar jag?





Agnes är not in controll, sjunger hon


"It's okey son, he's gone now. He wont come back again, Sweeney Todd is gone. Gone forever this time..."






Halloween är äver nu, Sweeney Todd är även han över. Idag är det den ökända redag den 13e, så mina vänner jag råder er att ej gå utanför dörrarna, om ens det kan tänkas hjälpa. Själv är jag utrustad med ett rejält baseballträ men inte ens g kan tro att det kan stoppa honom. Jason har vaknat...

Jag måste bara länka denna igen. Så jävla bra! "This summar Jack is back!" Premiärdatumet är satt 15 april och är tänkt som ett 98 års jubileum. Så är de bara jag som ska boka biljett till den?!







Skojja bara, finns ingen ju! Imorgon ska jag till Sandviken och kolla på match. Min match som jag tyvärr inte är ska vara med på. Inte ens bänk. Ganska skönt ändå fast väldigt tråkigt. Undra om jag får med mig någon till Arena Jernvallen. Jag tippar seger till 7-3. Skulle vilja säga typ 9-3 men vi har inte fått igång den offensiven riktigt än. 7-3 och även Surahammar vinner sin match. Nu är det idolkväll, wiie! haha not. :P






snart virrar även jag omkring på någon flygplats ute i världen

Även dagensord är sjuk.

Igår och idag har jag med hjälp installerat om datorn. Det var två filer som var skadade som gjorde att det inte gick att installera några filer, ett felmedelande som jag bara ignorerat då allt (åtminstone som jag har använt) verkat fungera som det ska men ack. så efter totalt sex timmar med en it-tekniker, som inte gör annat är det nu åtgärdat och datorn fungerar bättre än någonsin. Microsoft Office även finns nu...

And guess what? Då alla är borta tänkte jag som så att jag kan väl också åka bort, trotts jobb och innebandy här hemma. Ja, igår bokade jag alltså resa. Bort från stan och bort från Sverige. Barcelona here I comes!  En weekend som inte krockar med någonting. Så det blir rejält med roligt. Inte bara en semester till och med fredrika utan även flygtid och virr på flygplats, vilket kan behövas då det planeras resa till Aussie i april! Förresten datum ja, början av december.





Kangaroo Jack.

Hostmedecin - Cocilana (innehåller morfin) 90 kroner.
Feber - Iprem 400 mg 40 kroner.
Halsont - Stepcil (citron) 50 kroner.
Snuva - Näsduk, Ovärderlig.


Jag är fortfarande sjuk som nu läser. Mitt lilla hus är en starkt bidragande orsak till att jag vart sjuk i x antal dagar nu. Jag har heller inte tränat på nästan tre veckor. Det känns och jag har även frågats om jag slutat med innebandyn. Lite sjukt... Men så är ju inte fallet. Morgondagens träning missar jag även om jag inte är sjuk då jag ska jobba kväll imorgon, men jag är förmodligen hemma även imorgon.

Just ja, wie! Idag fick jag även resekatalogen jag bestält från Australienresor. Alla vet väl hur Australien ser ut, även jag, men när jag sett bilder och läst i broshyren så blirjag astaggad. Ja, jag vet hur det går till när man gör broshyrer, fina bilder och bra text bla bla bla. Men ändå, snart är det april, vart i världen är jag då?

Minns ni Tazz? (det tazmanska odjuret).



one journey ends another begins

Veckan som gick räknade jag ut hur många av mina närmaste vänner som rest ifrån mig senaste två månaderna. Jag kom fram till att det var sex stycken! Per och Palm semestrar i Laos och Jens pluggar i Kalmar. Sedan fick jag även veta spikade datum av fler som pratar om resa på något vis. Mitt största tidsfördriv Robert drar till Ålesund, Norge på torsdag för att dryga ut semesterkassan. Max drar även han till Norge. Sist och inte minst fast minst, lilla Fredrika som även hon lämnade mig, för värmen i Barcelona... Jaha, så nu sitter man här på soffan.
Helt ensam, helt sjuk och dränkt i mitt eget snor och tårar, så tack alla för att ni tycker om mig. Så vi armade små barn som är kvar får hålla ihop tills vi möts igen mina vänner!



halmstad sommaren 09


Kolla vilken underbar bild jag fann. Fyfan vad snygg den är, helt sjukt vilka minnen den väcker!


Per och Palm 18 timmar flyg bort.
Fredrika 4 timmar flyg bort.
Robert 3 timmar flyg bort.
Jens 6 timmar med bil.
Max 4 timmar flyg.








RSS 2.0