gäääääää ööösp!

fan vad trött jag är. anledning - jag var vaken till fem i morse då jag satt och kollade på entourage. så jävla bra serie, att jag inte följt den tidigare... så ikväll kommer jag förmodligen och förhoppningsvis somna tidigt som fan. desto tidigare desto snabbare blir det i morgon. tja, fredrika kommer hem! <3

det är ynga fyra nätter kvar tills the journey begins, går det att fatta?

waaah!

vill ni höra på en typisk grej chago kank göra?
när jag cyklade till malin i fredags så cyklade jag förbi en tennisplan där ett gäng killar i kanske 13 års åldern spelade inlines.  jag cyklar, la la la... och vips när jag är bakom målet så ryter jag till i form av 'waaaah!' och tokcyklar därifrån! när jag cyklar därifrån så skrattar jag så jävla mycket åt vad jag precis hade gjort. det var så jävla roligt!!! hahaha :D

el hospital

en av mina närmaste åkte in på hispan inatt. så fort jag fick höra släppte jag kebab med mosen och slet upp dörren på första svarttaxin och full gas mot akuten. det löste sig men ja...

andra dagen på semestern!

fick man åka taxi hem från stan staden då bussen slutade att gå 23:20, jaha det visste man ju. vi stod typ åtta stycken och väntade men tillslut läste jag tabellen ch såg det stora n'et före i tidtabellen. neeeeeeeej! helgtrafik. så taxi hem blev det. fu.
www.resdagboken.se är var ni finner chago nu, eller whereischago ;)

elva då

jag sitter på jobbet med nu endast sex timmar och drygt 40 minuter kvar till jag får sommarlov! sommarlov till ett värde av drygt 85 lediga dagar, warap?! elva dagar kvar tills det blir us and a, fan vad jag längtish ish ish :)

must see no.1

 

här är ett ställe som kan komma att skådas i mäktiga miami beach, eller rättare sagt på bay harbor island, adress 1155 103rd Street.



dexters crib!


spring spring spring släpp hästarna fria!

ännu en underbar vårdag. jag har ingen exakt temperatur men när jag på jobbet sopade runt omkring huset i arbetskläder, var det varmt! riktigt varmt till och med, t-shirtväder helt klart. men så fort solen lämnar blir det genast kallt, det är samma med dessa vindar, inte att leka med. det är nog inte säsong för att bada på baksida i lillhuset iallafall, eller vad tror du agnes? haha, badkruka! inns du vad du skrek när du sprang upp nästan gråtandes ur vattnet? 'du är ju förfan full din jävel' skrek du jävla badkruka, haha! vilka tider...

snacka om att jag känner av hur nära det är nu. jag skulle inte säga ordet resfeber men det är lite planering kvar att göra, det är väl det som tynger mig. men det är väl även dags att boka peace biljetter?

som teddan skulle sjungit

...vilken härlig dag. solsken och 15 grader varmt. det har jag firat med en stor kaffe latte på café mocca som ligger i södersbacken. självklart fanns det trådlöst internet, wifi. jag satt där med min dator i två timmar och sökte fakta, planerade och ritade upp en mall om vad som gäller för våran usatripp. bahamas it is! vi kommer att 'semestra' på bahamas i en vecka. verkar dööligt? hehe.


tik tok

imorgon är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt, jag ska soova! efter två dagar på linus respektive oskars soffa, plus att vakna klockan 6:30 för att jobba, gaah. så att sova i sängen till kanske klockan elva imorgon, ska bli underbart. varför jag inte ska sova längre än till klockan 11 är för att det är så jävla fint väder på dagarna så i morgon ska jag ta vara på solen (sedan kommer det en som kanske köper bilen av mig...)

nu står tomtegröten och ryker i väntan på mig. jag tar alltid minst tre glas mjölk till också. muums så jävla gott! :D


el clasico, real madrid - lionel messi!

igår blev det en fantastiskt fin eftermiddag efter en morgon av dis och dagg. trotts att kylan som låg omkring 4 grader så var det verkligen asfint väder. jag åkte förbi morsan och lånade eller hämtade upp morsan, och hennes bil, det var ett härligt återförenande. att få trycka på den ömma gaasen igen på s6an, gash. miss you so <3 haha.

även igår blev det två sexpack folknäsor. jag och oskar satt bänkade inför el clasico, yes ni ser rätt. jag och oskar kollade på fotboll. barcelona vann som väntat enligt mig då de som jag också sagt,  världens bästa lag. sedan somnade vi framför tvn till tom hanks och rädda menige ryan.

nu är det exakt tre veckor till jag lämnar för usa. tik tok!

alone in the tågvärdsplats

hur är det att prata med sig själv? ja, det är någonting i den här stilen det hela börjar tror jag. jag pratar, eller försöker prata med lille 'rika.

08:09] Andreas: jo jag frågade om du var vaken lille skärt:)
[08:11] Andreas: såååå är du vaken eller? (l):)

[08:11] Andreas: OOOH Duu'
[08:11] Andreas: fatta vad jag är kär i dig alltså
[08:12] Andreas: snart som fan är det du och jag forever, eeeever eeeeh eh ehh eeever :D
[08:12] Andreas: som chrisbrown sjungerer :D
[08:16] Andreas: FAN VAD JAG ÄR KÄR I DIG DÅ :D
[08:16] Andreas: fatatr du ens hur nära det är nu? du ohc jag i us och a?
[08:16] Andreas: so do you?
[08:16] Andreas: glida runt i usa och mysa på massa härliga ställen
[08:17] Andreas: glida runt i ny menade jag
[08:17] Andreas: fika på myselimysfik
[08:18] Andreas: kanske åka på helikopter tur över ny?
[08:18] Andreas: toligen det onödigaste man kan göra enligt dig, då vi kanske itne har asmkt pengar
[08:19] Andreas: sedan flyga ner till orlando, efter att vi kanske åkt tåg från pann station i ny till en liten stad utanför? kanske.
[08:19] Andreas: men panns tation lär vi kolla in :)
[08:20] Andreas: största tbane centralen :)
[08:21] Andreas: sedan ligger typ new york yankees stadion där också.
[08:21] Andreas: sedan fluger vi till orlando och bor hos pices siblings
[08:21] Andreas: går på nöjespark (A)
[08:22] Andreas: sedan åker vi kanske tåg eller buss ner till miami
[08:22] Andreas: det är inte mer än, jaa.. max 50 mil. max.
[08:22] Andreas: då glider vi omkring i miami, kanske kan fixa mysigaste hotellet längs någon beach?
[08:23] Andreas: sedan kanske ta en sväng till träsket - everglades:D
[08:23] Andreas: men det kostade ltie för de turerna men ändå. feeeett hehe :)
[08:24] Andreas: men ska vi börja med att glida i miami och när vi är nöjd så tar vi key west?
[08:25] Andreas: och efter det när vi 'hittar' i miami så kanske vi kan ta en båt till bahamas
[08:25] Andreas: mys där i 5 dagar kanske?:d
[08:26] Andreas: sedan tillbaka då till miaför att flyga till los angeles:)
[08:27] Andreas: sedan kanske hyra bil mellan lax (los angeles) och sfo (san fransisco)
[08:27] Andreas: kanske?
[08:27] Andreas: jag är på jobbet som du kanske förstår.
[08:27] Andreas: jag jobbar extra i helgen :)
[08:28] Andreas: lite extra deg till usa bebis :D
[08:28] Andreas: 'you and me hand in hand. on a trip to wonderland' hihi
[08:28] Andreas: nu är de name the pet på p3.
[08:29] Andreas: nej nu ska jag gå och fika :D ......

fredagsmys!

efter en veckas hårt arbete så var man välförtjänt en sovlur. men ack, oskar ringer och väcker mig men så är det ju. jag oskar och linus ska åka till jobbet och basta lite, kanske ta oss en öl, muums. hehe. hoppas inte brandkåren kommer när vi sitter där haha! oj oj oj. fyfan! wish us luck'n roll you bitch!

dagens think man!

känsla eller förnuft? känsla absolut!

tik tok!

nine days til' breakdown! du ser rätt. nio, futtiga nio, arbetsdagar kvar till min semester börjar.  nio arbetsdagar och 26 dagar. jag minns när pär hade sin nedräkning på msn. 300... 200... 100... och nu är det jag som är där. jag jobbar alltså imorgon fredag, sedan jobbar jag tisdag till tisdagnatt. sedan är det sommarlov! helt sjukt.

på onsdagen, min första lediga dag, kommer robban hem från thailand. han kommer inte själv heller! jag vet vad du tänker där men har har martin med sig. got ya! han ringde eller sma mig faktiskt igår på kvällen. stackars behövde fylla på sitt comiq, och batman som man är så, ja batman - alltid att räkna med, fick han påfyllning!

imperfekt läge. igår bytte jag till sommardäck på min förra bil. jag ångrar att jag gjorde mig av med den! fan vad jävla fet jävla jävel. men men jag ska till us and live the american _____. yes, drömma kan man, men jag har sovit nog!

note: att palle skratte byxan a sig till brandlarminlägget förstod man. men något man inte förstår är arför han inte ska med till peace and love?! eller ska du?:D

hard work work!

just nu sitter jag på en välförtjänad rast, jag och kollegan byter en figursydd gummiduk på drygt 100 x 50 x 1 cm, rätt stor och vägee en del då man jobbar över huvudet. gummiduken är ett väderskydd som sitter under förarhytten. väderskyddedet är precis ad det låter, ett skydd från regn, damm och skit.  ett rejält vindbrus alltså då tågen går i nära 200 km/h...

update

www.resdagboken.se alias whereischago


us and a plans

planering går för fulla muggar inför resan till amerika och vad säger du om jag säger som så att... bilen vi hyr när vi ska åka längst ut på key west är en 2010 års corvette c6 convertible!





barcelona 22/3 - 29/3 update



här är bilder från underbara sitges. staden med bögstämpel fick jag veta... men en sjukt mysig stad men inte ens runt omkring 'gay beach' syntes det bögar till. en bögstad utan massa synliga bög-bögar. konstig bög stad... men mysig till tusen. hotellrum med balkong med havsutsikt för 600 kroner och då stal vi även ett lakan att mysa med på stranden. lätt värt!

biip biip biip

kanske årets händelse på jobbet inträffade igår innan jag åkte till uppsala. jag ensam i duschrummet, duschandes i skållhett vatten och bastun maxad till klimax. och vad är det som händer? jo, brandlarmet går! vad i helvete. först hörde jag bara pip men uppfattade inte var det var förens efter ett tag. jag hörde hur branddörrarna nere på verkstaden slogs igen, och det är inte några små dörrar. efter någon minuts tjutande så anländer brandkåren, rökdykarna nästan stormar duschrummet där jag är, ensam, naken och med världens flaggstång. haha nej ingen flaggstång haha. falskt alarm och värsta händelsen.

är det här det brinner?
-öhm, njää. jag bastar:D


påskluder

igår var det födelsedagskalas hemma hos malin nere i edsbro, en liten sväng utanför uppsala. ja hon kommer ju därifrån så därför hägrade festen där. jag och oskar tog bilen ner och vi var först av gästerna. sedan trappade antalet folk upp hela tiden, tillslut var vi nog en, tja, 20 stycken iallafall. malin, johanna, elin, jill, wulff, oskart och jag. sedan kom christian och hans vänner. ni vet christian som jag 'lånade' hans nya vita skor av en festkväll här i sätra för drygt ett år sedan? haha! skorna var ju svarta när jag lämnade tillbaka dem! han och hans vänner som varit med här i gävle någon gång så det var inte bara nykommlingar...

kvällen var helt suverän. gratis bål och lite gratis corona. sedan hade ju jag en halv liter smirnoff SPRIT med mig. du ser rätt, jag hade sprit. på en fest. jag söp på sprit alltså. och det spårade inte ens, wtf? fel på vinet eller mig feler sitter i? jag hade för mig att sprit var den klaraste vägen till däck. men icke. jag drack min halv liter och sedan stal, hehe, jag till mig några glas vin. viiiiiiin. tog mig även några cigg ute under infavärmen, myselimyshost!

kvällen var awsome. hemmafest hela kvällen, inte direkt så man satte sig i en taxi de fem milen in till staden. men det behövdes inte ens för det var så jävla kul. helt sjukt vilken bra fest det var, tack mallan för jag fick bjudas med! vi grillade, drack bål, och spelade massa spel. ett av spelen gick bla ut på att en person skulle fråga de andra helt random frågor för att få ett svar som knyter sig till de andra. så jävla roligt var det! jag som lärde mig spelet fick självklart den svåraste, alltså det tog längst tid för mig att komma på vad det var för gemensamt de pratat om. svaret var typ 'att man skulle svara i form av den som satt före en' och det fattade jag ta mig fan inte. jag ställde kanske inte de smartaste frågorna heller. blivande klassikern är nog; 'skiner solen över mig?' wtf?! jaha, det var ju en bra fråga men jag frrågade alla i ringen och alla lutade sig kontigt över varandra men jag förstod ingenting. fett roligt iallafall.

sedan när spriten tog slut så blev det typ dance-battle på vardagsrumsgolvet. ja goch christian som bjöd på diverse danser, breakdance och limbo eller lambo eller vad det heter. hehe. fett roligt. jv dök aldrig upp och det var heller ingen som tycks spårat av allt charlie som flödade! sängdags omkring 04-06 någon gång. soffdags alltså.


RSS 2.0