Imorgon startar den nya resan

Imorgon flyttar jag in i mitt nya hem, en liten villa mitt i centrala Gävle, ved spis och egen stor gräsmatta som går hela vägen ner till ån. Hur lång tid kand et ta att  flyta på luftmadrass ner till heartbreak? Fem minuter kanske hehe. Eftermiddags sol och pys blir mys. Så komemr du och myser? Vi ses på Slottsträdgårdsgatan 1.
 
Vänligen Herr Lundin.






.

en del av mig

Då min bil är på något av en längre tids reparation så lånade jag idag syrrans moped som jag cruisat till och från jobet på idag, tänk att ens lilla lillesyster kan hjälpa en i en sådan situation. Hur som helst, precis hemkommen från jobbet och är fortfarande ute i kylan kan man tro om man lägger handen melllan mina ben. Låren är såhär sjukt iskalla, man känner dem knappt. Kan tänka mig att det är någon liknande börda tjejer känner när de festar i kort kort på vintrarna.

Sitter nu här framför brasan under en renfäll med en jäger ochv ärmer mig. Inte riktigt men framför datan på filten med en iskall glasflaskeöl. Småpratar på msn och en kompis skrev precis om sin "kärlek" måste man ju säga till sitt ex. Vilket var typ värsta knäppen på näsan så nu vaknade jag. Hah, nej men jag kände iden mig i det som sades...

 "nej jag är inte kär men det var min forsta riktiga kärlek så den personen kommer ju alltid vara e del av mig."

Warberg vann precis femte och avgörande kvartsfinalen mot Falun, inte helt oväntat men att Falun fick två vinster var desto mer anmärknigsbart. Lördag spelar vi DM final mot Alba i hallen man nästan växte upp - Nynäs. Det kan bli kul, de senaste finalerna jag spelat där har dock blivit förlust. Men tredje gången gilllt då?!

Imorgon är det även årsmöte i facket. Vilket betyder tidig morgon för att färdigställa allting inför mötet och sedan blir det middag på den mysigt anrika restaurangen Tennstopet. Setan kanske det blir krogen en sväng med polarna.

Måste dricka upp ölen nu men vi höras. Hoho!

note: Det sägs att Elin gör en FRAG STEAL av min bakgrund!






.

Happy feet

Vilken skillnad det är nu jämfört med innan, nästan allt har vänt och är åter hos mig med nästan alla mina tankar. Glädjen har kommit för att stanna. Man trivs så mycket mer när man känner att saker går åt samma håll som man hoppats på. Nästan allt är kanon bra och det känns verkligen super duper bra och desto närmre sommaren lider desto klarnare blir det.

Denna denna lycka handlar om att jag snart flyttar från detta ensam Sörby. Om vilken glädje jag känner över att inte alls veta var jag ska bo då mitt kontrakt går ut sista April. Kanske för jag har kollat på en massa fina lägenheter som jag bara kanske ska flytta till. Imorgon får jag bl.a. svar på Gäves minsta hus, mitt i stan med baksida som går ner i gavleån. Kanske är det därför jag känenr denna glädje.

Det kan även bero på att det känns kalas med innebandyn, även om det bara är en match kvar. DM final på lördag kl 19:00 på Nynäs.

Sedan att jag blivit så förtjust i crossar. Det är helt sjukt hur stor del av dagarna jag ägnar åt att tänka köpa eller inte köpa.
Att det har varit kanonväder senaste veckan, även om det snöar nu, som får mig att bara längta till sommar. Solen jag saknar dig så mycket, är även det en anledning.





-Detta är helt klart ett glatt inlägg, fast jag känner saknad.





.

alkoholens avtryck

Hunger, trötthet och huvudvärk är orden för dagen. Innebandyn igår gick precis som planerat. Vinst över Gävle GIK i semifinalen med 8-7 och en till assist signet Andreas Lundin så final väntar på lördag. Sedan blev det fest och Hangan. Nu ska jag få Johanna att laga mat för jag är så hungrig!





.

Rod och Amy broke my heart

I helgen är det distrikts mästerskap i innebandy. Klockan 09:00 är det kvartsfinal mot inga större(?) än Forsbaka, ett gäng från division fyra. På en skridsko ska vi vinna den matchen. Sedan vid runt en klockan tolv är det isåfall semifinal mot kanske Gävle GIK eller Alba? Jag kan inte schemat i huvudet.  Imorgon kommer Joe-Joe hem, efter sin, månresa skulle man ju kunna tro, men efter sin resa till sitt föräldra hem som de äldre säger! Miss you stupid:D Idag

Fan vad jag är sugen på att köpa cross!!! Jaaa, ni
som känner mig vet ju hur jag är! Haha.  Snackade med Linus precis på msn och jag frklarade min abstinens genom att skriva någonting i form av "Åååh, jag vill ha". Han ställde genast motfrågan Supa, knu##a eller köpa cross? Allt jag behövde svara fanns i ett ortd, vilket han förstod.





Nästan samma dumknäpp man fått som när man ville köpa den där mopeden man aldrig fick.

-Imorgonkväll är det fest iallafall. Ska bli riktigt kul men endå riktigt tråkigt på något vis. Hoppas jag däckar ute, näe inte riktigt, nu då jag fått upp ögonen för någon att kela med (se bild).

Fan vad jag kom att tänka på när vi var i Tylösand grabbar. Det finns så klart en massa låtar att connecta med den resan, Håkan Hellström - Jag har vart med den fulaste flickan i världen, men även denna goding!











.

Imorgon

Nej men hej vem är du, har vi träffats förut?
-Hörru du, jag tror det.
Nej men shit vad kul!

Det är ju du själv din dumma jälva neger!

/anton med t eller anton med 2, eller hur ray?:D

Idag kom dagen jag väntat på senaste månaden, dagen med stort d. Ingen poängskörd förens första poägen är nedskriven, så jag hoppas nu att det kan hålla i sig till imorgon. Imorgon imorgon imorgon... Jag är helt blockerad där uppe i huvudet känns det som! Haha, men det är så känns det.

Dags att komma hem från det gyllene Uppsala Robert så jag har någon att slåss med. Imorgon mina vänner. Imorgon...

-The change might be here





.

Vart tog vägen vägen?

Jag ändrar mig, jag är här endå. Jag ligger på soffan och lyssnar på U2. I sommar ska jag gå på dom faktiskt. Men men. Jag ligger på soffan och grubblar över mitt liv. Allt går ju åt pipan. Det saknas bara att jag blir av med jobbet, men det kanske kommer det med. Allt börjar bra. Minns ni krokodil inlägget? Jag har har fastnat på botten nu tror jag, men jag har ju satt mig själv här. Hoppas hoppas hoppas att morgondagen är början på något nytt och bra, en rejäl knäpp är vad jag behöver. Slit dig krokodiljävel!

Igår var det fest. Dyngfull, det var vad jag skulle bli och det blev jag hehe. Så fulll att jag deckade innan vi skulle på krogen, tur att vi var hemma hos mig. Trasiga kryddburkar, glassplitter överallt och ett jack till sidan av tinningen som blödde nå rejält. Jag vaknade i ett hav av blod och blodstänk på golvet. 


Vad hände?
 







.

broken takida

Jag har förstört denna blogg*. Därför finner ni ingenting om mig här på ett bra tag...


 





.

Timrå IK!

Jag såg precis Brynäs förlora första kvartsfinalen mot Färjestad. Snabel också. Jag såg dock enbart sista och tredje perioden och det kunde lika gärna bli 1-1 istället för 0-2 i öppen kasse. Mitt sällskap står i duschen, nej nu ko hon mohah! Nu ska vi käka fiskpinnar. C'ya!


Timrå vann eller hur gick de?





.

De förlorade dagarna

En vecka sedan det senaste publicerades något här hos chago. De förlorade dagarna bestod av vackert besök från norrlandsskogarna, förlust i sista seriematchen, lagfest och storhandlat på Ica Maxi. De dagarna är förbi. Nu, en vecka senare sitter jag i min mössa och mina badbyxör och skriver blogg och lyssnar på Per Gessle, direkt från urskogen i norrland. Ny duschad och snart även ätit lunch så kommer Cams hem om dryga timmen. På kalendern står det tydligen städa, ååh. Så jag har väl det jag ska göra, bor jag här numer gäller det väl även mig... :D

På fredag återses jag i Gävle. 


Nu ska jag äta frukost eller lunch om det låter braigare. 





.

RSS 2.0