50 - 51 någongång

om exakt 50 dagar kommer robban och martin hem från asian. ja asian. och om 51 dagar börjar min semester. då blir det välkomstfest för de för att sedan åka ner till barcelona en vecka innan det bär av till stora äpplet.

en vecka har nu gått sedan jag var här sist. lille rika har ju varit hemma i veckan!<3 men bara frid och fröjd blev det inte då min vecka började med magsjuka aka matförgiftad. alps pizzeria, ingen vidare köttfärs... men annars har det varit mysigt. massage på dragongate, kina buffe och bio - shutter island med prinsessan och grodan popcorn menyn. mysfaktor sju av sju! 22 mars åker jag ner nästa gång så vi ses snart som fan lille fin! pyssss

idag körde jag henne till arlanda igen. alltid lika olusigt dårå. jag kunde dock trösta mig med att köpa en maxburgare jr, en junior då jag inte hade mer flis i böschen. jag tänkte mellanlanda i storvreta men då jag heller itne hade något batteri i mobilen så blev det inte av. 
imorgon är det en ny vecka. en vecka jag tror blir en bra vecka. en vecka jag ser fram emot. imorgon ska jag gå till jobbet, fan vad skönt att jobba imorgon känner jag, seriöst alltså. imorgon ska det bli kul på jobbet!

lever ni?

33 notifications men de fyra jag trodde skulle vara med var tyvärr inte det. robban agnes perra och martin. lever ni?

22 plus 22 är 44. 22 gånger 3 är 66. fan ja, det är lugnt ju! pensionsåldern är höjd till 67 va? så jag har fan mer än 2/3 kvar tills livet börjar! det sägs ju, vissa säger, att livet börjar vid pensionen. så jag är fan inte gammal alls. jag är fan skit ung och fresch ju!

lite kalas ikväll var det tänkt, kåren. men jag är fan inte kry alltså. varit hemma i två dagar för jag varit sjuk så nja. vettefan om jag är hänger på min egen fest alltså. hah! nu är det kladdkaka moooms!

10-02-16

årets första dag jag är hemma från jobbet för jag är sjuk, men jag tog ingen sjukdag då man förlorar typ 1000 kronor i karensdag så det blev kompledigt åtta timmar istället. skönt som fan att sova iallafall! mobilen på ljudlös så ingen, ingen som kunnat ringa och störa mig i min inte allt för djupa skönhetssömn. väl när jag vaknat var det den vanliga rundan. starta datan och ner i badkaret för att sedan käka någonting. rester aka potatismos, köttbullar och brunsås. inte den mest näringsrika måltiden men ja. snikade ju till mig gratis sallad på buddy´s senare så...

in på datan efter badet då och fel pinkod tre gånger till handelsbanken så spärr. fan också. så ner på banken för att beställa nytt och i samma veva in på club obsession och fina till luggen lite. så nu är den lite finare igen. för att imorgon är det en stor dag, sägs det iallafall...
men jag säger att lördag är den stora dagen denna vecka, månad och år. däru! <3

sunday lovley sunday

äntligen helg! fyfan vad skönt när man vet att man gjort sitt och bara får åka hem och ta det hur lugnt man vill. ligga på soffan och zappa mellan 6an och mtv. hälla upp fetaste glaset mjölk och bara svepa. dansa framför spegeln i endast! haha, inget dansandes här inte.

min söndag, alla hjärtans dag, ska jag bara tillbringa hemma, like any other day. fast med gott samvete. lite av det bästa jag vet nu vore asmysigt, vinter picknick i skogen med varm choklad och massa godis och en iskall restaurang glasflaske coca! ostkrokar where are you? haha. det andra såklart.

nu är jag trött som fasiken så jag har seriösa planer på att sova. men först lite hjäterdags mys med fredrika <3 jag ska ju upp i tid imorgon också. min första s.k. jobbintervju. maffigt.
check her out<3

cash is king

snacka om att jobba som ett as. från att jobbet öppnat till det att det stänger för dagen. idag har arbetssysslan varit under kategorin älgkrock. skador för omkring 300.000 kroner, fet jävla elk. men tackar för det då man tjänar omkring 300 kroner/timme denna arbetshelg, jag tar betalt istället för kompledigt. cash is king you know. samma visa kan väntas komma imorgon, alltså från start till mål. vi är färdiga med jobbet till 55% så då kan morgondagen bli en lång lång dag allt. blodsmetsdoft, glasfiberdamm, vatten som rinner längs ryggraden och tinnitus. värt!
igår kunde jag bara inte somna. låg hela natten och vred mig, jag somnade inte ens till alltså. sedan ringde klockan och powerwalk till jobbet. väl på jobbet tio minuter innan jag börjar så ser jag att skiftkollegan sitter där också. min granne! jag gick alltså typ en minut innan han gick u för att starta bilen. gash. men men, myspys att gå också, elva minus gött.

nu äre sova direkt så jag orkar upp imorgon.

note: ledsen för jag är sådan jävla hemma-istället-toffel mina vänner. men vafan.
(på måndag ska jag på arbetsintervju)



spotify

jag gjorde precis världens bästa lista på spotify, och när jag skulle ta bort den gamla, så tog jag bort fel! går det att ångra? skitsnopp...

fredag numfer tolv af februari.

denna arbetsvecka är slut men jag har tagit åt mig att jobba extra lördag och söndag. så än är den inte slut, men jag resonerar som så att vad ska jag göra om jag inte jobbar. kan inte träna då jag är sjuk, jag gick inte på bodypumpen igår då jag fan inte va fresch för ett korvöre. ja, annars så går man väl ut och super? fast å andra sidan så har jag ju slutat med det. kan det vara därför denna förvirring råder? klockan är snart 20:00 och jag ligger fortfarande i sängen, fast jag har varit upp och käkat och badat badkat! oskar och malin kollar på film men jag vet inte om jag orkar ta mig till brynäs. sandström bor dock på andra sidan ån så det är ju ett alternativ, närmare till jobbet därifrån också, börjar klockan 07:00 så, gash.

nu är även det nya året registrerat på jobbet så lyssna på detta.
30 semesterdagar.
8 dagkonto dagar.
19 timmar kompledighet. (plus omkring 32 timmar då jag kneger extra i helgen).

fett nice va? så när jag kommer hem från us and a havar jag ändå 14 semesterdagar i nu läget alltså. det är fler dagar än jag hade räknat med så istället för en kortvisit till barcelona kan man nu åka så man är där i sju dagar utan dåligt samvete för den stora resan! fett nice va?

så nu blir det fan i mig destination.se, seat24.com, arlanda.se och gud vet vad dem heter. kvällen är räddad, jag ska fiska flygstol till katalonien!

tik tok tik tok!

67 dagar kvar och 42 arbetsdagar till semester!

hårfön is the shit!

nu ska jag sova en stund innan det bär av till jobb. fjärde nattskiftet i rad nu. det börjar känns faktiskt. men ung och stark och med min frippa, så är det ingen fara. här är en av bilderna från barcelona jag aldrig vågare lägga upp. kanske skulle denna underbara bild stannat där den låg, i ett simpelt kameraminne utan att någon någonsin skulle lagt märke till.
mohah! just ja. 06.30 imorgon, 30 minuter efter jobbet har jag bokat in träning ju. bodypump på sats. juuust ja. jaja, får se om man orkar ta sig dit, hoppas! fan vad najs, eller jo, jag ska dit. fan vad skönt med lite träning! men månadskort kostar 499 kroner i månaden där så jag tänker bara gå på detta gratis tillfälle, men jag letar efter ett gym man kan hänga.
idag skickade jag in två (extra)jobbansökningar. so we'll see...

the look nananananaa!

'man kan ju inte bara måla insidan, även utsidan måste målas'.

så här har jag lagligt stulit en bloggdesign jag hittat. ja som ni ser står det även var den är stulen, får se om jag hittar i koderna hur jag byter ut det.


UPDATE.

nu så, nu har jag bytt ut den övre bilden mot en bild på mig själv hehe. ganska fint fast jävligt fult. haha. vahettere... hej!

nu börjar den stora resan

vad är livserfarenhet?

jag varken orkar eller tänker låta tiden gå förbi mig när jag kan göra massa saker för att öka på listan livserfarenhet. min flickvän bor som till kännes i barcelona. där kommer jag in på livserfarenhet. att kunna upprätthålla ett förhållande trots ganska exakt 260 mils avstånd. att kunna men framför allt att våga resa, lokalisera och konversera var man än är. att sitta på kunskap då? det är sånt som man lär sig före och under resans gång. men det gäller att suga åt sig den kunskapen. därför jag tänker och vill till barcelona hela tiden, det enda jag tänker på är fredrika och barcelona, inte så konstigt kanske.

us and a. det är samma där. det är därför jag åker dit, för att uppleva, öka på listan. många  av mina vänner är ute i världen och bara suger in kunskap och livserfarenhet. två i australien, två någonstans i asien, en i norge och en nere i kalmar. ett jävla sug är vad det är. så vad gör jag? jag jobbar heltid men efter jobbet då? inväntar kvällsträning tre gånger i veckan, om det inte krockar med jobbet förstås...

imorgon börjar min nya resa. min tur att leta ytterliggare livserfarenhet. min tur att suga. imorgon ska jag ringa till tre telemarketing företag att få in någonting nytt i kolan. jag ska skaffa ett extrajobb. att jobba med någonting helt annat medan jag har mitt, där jag står helt still. jag tror det kommer skjuta på rejält vad heter livserfarenhet eller personlig utveckling, att se saker på andra vis. samtidigt finns det massvis med kurser att ta sig an. allt från praktiskt inriktade till individuella kurser.

seko, mitt fack, har en del kurser gällande just fackets position och de lagar man ofta kommer i kontakt med, kunskap. högskolorna har många 'plugga på distans' som även de sätter färg.
saker och inte bara saker, utan stora saker måste träda fram i min tillvaro. det håller inte annars, 'det syns redan sprickor i golvet men än är det inte försent'.

barcelona 3/2 till 7/2

här är den första bilden jag knäppte. landade 10:15 på 'aeropuerto transoceanico de barcelona'. det första jag gjorde var att se ett united airlines flygplan, längst bort på dålig bild. det känndes stort att se. :D

en och en halv timme senare var jag inne i staden, efte r lite krångel på renfe och metro (tåganslutningar). the sun was shining och första dagen med omkring 25 grader strålande värme. här är en av de platser man oftast såg skejtare och bmwar. längst ner ser man den stora colombus statyn.
here it is. you big fuck! jag tänkte klättra upp, lite palminspirierat. men jag gick ut på... han pekar mot usa säger svenska skrönor?
härliga maremagnum och avnjöt en inte allt för god buffé. lassagne som såg asgod ut, köttfärsen var någon äcklig grönsaksröra... det fanns ingen kött någonstans. det är det som säger ettan av skalan. 1/5. klart minus alltså, även om salladen var god. glassen jag skulle ta, det fanns två olika, jag chansade och tog dne ena. en jätte syrlig isglassmjukglass. nja. det fick räcka. ner med två bananer i väskan och hejdå buffé 9,5 euro.
runt maremagnum lag det säkert tusentals båtar. stora som stora. skepp som ubåtar! det är sant, jag såg en ubåt,
i trä då från jätte länge sen men ja, en ubåt.
detta kan jag väl sammanfatta som en dag i brist på tid att lägga upp fler bilder!
to be continued...

UPDATE!
här är linbanan som går genom barcelona, huset bakom är world trade center. där jobbar min lille fröken. jätte bra läge, typ 15 minuter gång hemifrån, mindre än fem minuter till ramblan och samma till närmaste metro. jag åkte dock aldrig llinbanan då den mest ser ut att varaunder reparation, men ack. senare på dagen såg man linbanorna åka över det klara vattnet. kanske nästa gång?
längre upp denna gata ligger detta monsterhöga konstverk, till höger ligger wtc. vad det är för någonting det vet jag inte. men rören som är själva konstverket är gjort i är ganska halvtjocka och glänsiga, kanske 50 cm i diameter. så helt klart coolt.
sedan på var det strandpromenad och upptäcktsfärd och en bild som var tvungen att tas var denna. chago med en kopparbers päroncider i handen. men den är inte lika njutbar som den kan tyckas se ut. nämnligen efter peace and love går den inte att dricka. inte ens denna 4,5a! fyfan vad onödigt...
här då, lite getto? nja fast ändå så var det ju de. mans er inte hur mycket klotter det var och längre in i området var det fan inte gästvänligt. inte ens jag skulle vilja bo där. eller, nära stranden som fan så klart jag skulle :D detta område låg liksom längs stranden som sträcker sig genom hela stan. ååh jag vill!
kentucky fried chicken! någonting likt pastavagnen skulle göra succé i gävle. synd!
camp nou! barcelona - getafe 2-1




några som fyser!:D
barca vann matchen me 2-1 (1-0). zlatan blev utbytt en bit in i andra, då barca var en man mindre. han hade jävla bra lägen men fick höra en del glåpord då han felade. vanligt spanskt supporter beteende? vi satt på platå nummer fyra, typ nio rader från högsta punkt. så det blåste så in i hela helvete. frös matchen igenom. det var nästan så man räknade ner till man fick gå hem. sedan njöt man av segern till en iskall öl i sin nyköpta ibrahimovic tröja. warap!
sedan hemfärd... roligaste på hela resan. mmh nog. nog kalaslätt att hitta också. bara avgångar...
dryga timmen före avgång... häcka på en nästintill tom gate.
vilar sig lite på tåget mot flyget. likt bilden så är jag lika trött som du. men inget sova på tåget för mig, jag ska jobba med, på, under och i tågen. jag jobbar 22-06 ikväll, imorgon, onsdag och torsdag. wiiehow! fan vad jag vill tillbaka. jag letar för fulla muggar efter resa tillbaka redan denna vecka! jag vill jag vill jag vill åka tillbaka till dig ju. fyra nätter kvar bara sen kanske. hoppas!

home sweet home eller vad säger man? skulle inte tro så va...

då var man hemma igen efter ytterliggare en kärleksweekend i barcelona. för varje gång man är där blir man mer och mer kär i såväl både staden och i min kärlek. från varma mysiga till iskalla och tre decimeter snö i gävle. det är problem med att ladda upp bilderna så de kommer under morgondagen. 'til then c'ya tomorrow.

one journey begins.

he love her so.
she wasn't ready gone long ago
he really want her to stay
she could wait to get away

and I am stuck in the middle!

-jag sitter hemma i sängen och ska snart sova någon timme innan jag beger mig. har varit hos mor och ätit tacos, hämtat lite kalsonger hos kusin, hämtat kläder hos annan kusin, hämtat bebis bankdosa och sitter nu och dubbel checkar mina bokningsuppgifter. check! pass. check! stasch på kontot. check! avresa tåg och flyg. check!

så nu ärdet väl dags att packa väskan i guess. så att man inte försover sig och glömmer hälften! då äre bara taxi raka spåret som gäller, så mycket tänker jag hinna med planet! när jag kommer fram tänker jag virra omkring fram till 15 tiden då lille slutar jobba. kanske möter upp henne med en och annan bukett vita liljor? <3

jag kommer hem på söndag så det märks inte ens att jag försvinner. dock missar jag robert och martins avresefest på lördag. de åker till thailand på måndag. jag kommer hem söndag. warap... njeeh.



RSS 2.0