ettning

tvåning trening fyrning femning sexning sjuning åttning nining tining, katten musen tiotusen, blommor och blad en miljard. minns ni dom? jag började räknade högt ettning tvåning trening o.s.v. innan jag kom på när de var tinings tur vad poängen var, så då skrattade jag faktiskt lite och vet du vad?  tåget skrattade också! helt sant. skit coolt var det, värsta typ brooooombaaliiibaa ljudet ljöd i alla tågets högtalarna. även lamporna blinkade så det var lite disco där ett tag. synd bara att jag inte har något vittne till händelsen. - tror du mig?;D

nej de va faktiskt inte sant, men de kunde ju varit sant. jooo det kunde det. jooooo. jooo!:@ nej nu börjar jag bli trött.

jo, jag har faktiskt sett ett troll också. det är däremot sant, när jag var liten och gick med klassen ute i skogen, så såg jag ett troll kika fram bakom ett träd. ni vet hur troll ser ut, exakt så som man tror, så ser dom faktiskt ut. läskigt.

ni vet mitt tjatande om dessa jätteharar? typ skitfeta stora harar, har faktiskt tänk lägga upp en bild här så ni ser med egna ögon. för (nästan) ingen har trott på mig när jag "ljugit" om dem. men här kommer det! (hittar inte den bilden jag ville, men denna syns de ju osså på!)




jag börjar bli trött nu. märks? vore inte fel att sova iallafall. ååh, slutar ju kl 06:00, så ska jag lämna tillbaka hyrbilen , helst innan 10:00 och i samma veva hämta tillbaka min bil, sen möte kl 14:00 här på jobbet, sägs vara obligatoriskt så jag lär väll pallra mig hit till dess. 18:45 har jag sedan samling, träning med utefys innan. det blir inte allt för mycket sova alltså.

jag har en skön arbetsvecka framför mig iallafall, ledig måndag, jobbar 7-15.30 tisdag och onsdag, sedan ledig tills måndag kl 22 då jag jobbar samma skift som nu, så jag åker nog upp till cam på onsdag, om ja får som jag vill. men då missar jag träningen på torsdag, och det vill jag ju inte. så det blir nog inte som jag vill endå. endå endå endå endå endå endå. åååh. annars så kommer hon ner till helgen så... :D


fan vad roligt det är nu när innebandyn är igång, på allvar! det enda, som det känns, att man gör under året med betydelse. skulle gärna har något mer...

innebandy. i helgen möter vi borlänge, som ska vara ett av topplagen i serien (samma lag som vi spöade med 5-3 i "sportnic cup" i  falun förra helgen). VI FÅR VÄLL SE HUR DET GÅR!  vi är inne i en jäkla bra period iallafall, 12 matcher utan förlust! anmärkningsbart!



Kommentarer
Postat av: cams'

Hahah, du och dina sjuka historier, troll och vampyrer ;D

2008-09-22 @ 15:37:15
Postat av: soff

haha där är ju megakaninen :D kom på nu att jag glömde visa en bild för dig när vi var hos dig ^^ men ja, DOM EXISTERAR!

2008-09-28 @ 13:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0