the story

historien om han som valde division två före division ett...

utlånad från division ett klubben gävle gik till division två klubben ibk runsten. ibk runsten snubblade på mållinjen till direkt avancemang i förra säsongens slutspurt, men klarade ändå avancemang genom att vinna kvalet upp till ettan. då hans kontrakt med gävle gik så väl utlåningen upphört valde han att skriva på för division två laget och lokalrivalen ibk aston. (runsten vann bägge möten lagen emellan).

...anledningen till klubb bytet berodde i stora drag till att han som målvakt ville få svar på tal att han är en målvakt att räkna med, en som håller hög division två nivå. att gå in i seriens bästa lag och göra en bra säsong säger inte så mycket, det kan alla göra, i det bästa laget. självklart var även skiftgången på jobbet en stor faktor till att stanna i division två. att kanske missa, låt säga fem träningar i månaden, håller inte för division ett, inte för mig.
-sedan att det är en seriös klubb, med såväl målvaktstränare, vilket är en viktig kugge i ens egen utveckling, som målvakt. så redan nu, känns det att det går precis som det ska. 
ibk aston kommer att synas högt upp när serien avslutas i mars. 

därför valde han
ibk aston.



Kommentarer
Postat av: woho!

keep up the good work, manniman.

2008-09-22 @ 14:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0