Back on track buhu

Nytt år och nya dagar. Nya dagar som ägnas åt tvn, jag är så jävla trött idag, ända sen nyårsdagen har jag vart trött. Det beror kanske på min alkoholförtäring under julemånaden. Så nu är man en i gänget igen. Gled er the crew för jag jobbat och spelat så mycket innebandy, but this year - Jack is back!

På nyår bastade vi i fastighetssnabbens lokaler på näringen. Det var så jävla roligt. Basta, leka lekar som jag knappt deltog i, spelade straffpingis (se bilden) och drack öl/vin/champagne såklart. Helt mysigt.


nyårs straffpingis

-Imorgon är jag tillbaka på jobbet, klockan sju på morgon. Hoppas jag inte försover mig. På eftermiddagen ska jag nog ge mig ut i löparspåret så att man känner sig fresch till tisdagsmatchen då vi möter ggik i träningsmatch på arena jernvallen ute i sandviken. Det ska bli kalas roligt att möta dem!

Det bittra med detta året då, som inte är bittert utan mest surt. Jag fick nedslag på tre saker på bilbesiktningen, vilket skulle innebära körförbud januari nummer tre. Så i sista sekund, som vanligt gav jag mig an att byta ut den trasiga lampan i framlyset. Lätt som en plätt? Absolut inte. Bort med listerna, bort med fronten, bort med massa kontakter och sedan ut med hela strålkastarinsatsen för att sedan pilla ut den trasiga lampan. Så när jag endå demonterat hela bilen kändes det som, så böt jag ut alla smålamporna i fram. Sedan tillbaka med allt för att sedan lämna in det lite snabbt på volvo, drygt 6000 kroner slutade hela fallerullan på. Så då kunde nyåret börja bättre på ekonomifronten?


Over and out.








Kommentarer
Postat av: Jens

Välkommen tillbaka till det roliga men ack så nedbrytande livet ;) hah

2009-01-06 @ 21:51:38
Postat av: chago::

.jaa du jens:(

2009-01-08 @ 20:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0