Peter Sjögren!

På lördag med fem omgångar kvar möter vi serieledarna Lesjöfors/Filipstad, tre poäng före oss på andra plats, fyra poäng före trean Hagunda som vi möter nästa helg. Vinner vi dessa två matcher så kan man nästan säga att vi är klara för division,  nej det kan man inte göra ju, men vi har allt i egna händer, för att åtminståne komma på delad första plats, dock med sämre målskillnad, om inte Lesjöfors/Filipstad tappar poäng i någon av resterande matcher. Lite luddigt men det är fakta.



1, Lesjöford/Filipstad    17  14 2 1  156-71  45(1)

2, IBK Aston                17 13 3 1 128-87 42(0)
3, Hagunda IK              17 13   1 3 164-97  41(1)


-Hur som helst måste vi hålla oss före Hagunda, då ettan blir direktuppflyttad och tvåan får kvala. då blir vi tvåa som du ser!  Tvåa kom jag med runsten förra året och vi vann serien. För två år sedan vann vi divison ett med ggik men kom näst sist så ingen uppflyttning den gången.


-Falun - Warberg på tv nu, Rehn mot Sjögren pratas det om. Men vad är det dom inte förstår? Peter Sjögren är bäst!





Ni vet mina fyra säckar med ölburkar som  jag nästan jämt haft i köket under bänken? Gissa värdet på de burkarna och flaskorna? Drygt 50 kroner stog det på kvittot, så en hel del smuggelburkar var det ju! Haha, helt otroligt iallafall. Det är även helt städat och vabligt fint här hemma.Tackar  Frida för det, billig arbetskraft finns det för lite av helt enkelt. 








.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0